Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen gittikten sonra fiyatlar çok düşer kalitesi yer ile bir olacak canım otelin

K.nanan için dediklerini de ben kaydettim canım benim

Bu sene aynı yerde 3. Yaz şekerim demek ben gidiyorum diye tavan yaptı bunlar :) benim kayınvalideyle ilgili kaydet şeker nolcak derim hatun çok dertliydi bende ona teselli olsun diye 2 laf ettim

Bu sene aynı yerde 3. Yaz şekerim demek ben gidiyorum diye tavan yaptı bunlar :) benim kayınvalideyle ilgili kaydet şeker nolcak derim hatun çok dertliydi bende ona teselli olsun diye 2 laf ettim

Kim inanır Kadir inanır bu yazdıklarına

sen ne zaman geleceksin bu tarafa ?

Şeyda cım dinlenik nabzıma göre bana en uygun prog.seçiliyor.Sadece şifremi girince bindiğim her alet otomatik benim prog.başlıyor.Yürüme bandında hız 7 eğim ise dönüşümle 0.7 den başlıyor 5.5 eğim ile bitiriyorum 20dak.Nabız aralığım ancak buna uygun.Tansiyonum da olduğu için nabzı çok yüksek tutmamı istemiyorlar.Daha sonra kross,stepper,bisiklet her biri 10 ar dak.toplamda 50 dak cardio.25 dak.da ağırlık,tam karın ve yan karın mekik.1.5 saati buluyor yani toplamı.

Elemtere fiş,kem gözlere şişş

kafayı yemek üzereyim bu saat oldu ben otel araştırıyorum yorum okuyorum

Tamam burası iyi diyorum bi yorum denizi bulanıktı hop ele :18:

Heeeey dışarıda ki 8 ziyaretçi fikir verin gelinde ya 5.yıldızlı tatil köyü yada otel var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?

kafayı yemek üzereyim bu saat oldu ben otel araştırıyorum yorum okuyorum

Tamam burası iyi diyorum bi yorum denizi bulanıktı hop ele :18:

Biz de eşcazım halledio onların hepsini allahtan.Bizim rez.yapıldı bile Her zamanki gibi mavitur la 9 haziran başlıyoruz.Bu sefer Yunan adalarına.Soona sanırım 15 Ağustos gene Fransa olcek gibi.

Biz de eşcazım halledio onların hepsini allahtan.Bizim rez.yapıldı bile Her zamanki gibi mavitur la 9 haziran başlıyoruz.Bu sefer Yunan adalarına.Soona sanırım 15 Ağustos gene Fransa olcek gibi.

Ne şanslı hatunsun 20.senelik evliyim bu işleri hep ben hallederim erken rezerve yer mevki otel uçak hep bende

Benim minik olmasa mavi turda uyardı ama yaşlanınca artık öyle tur mur takılırız

Ayceyim iyi geceler seni de uyku tutmadı galiba

nasıl memişler herşey yolunda mı ?

Ayceyim iyi geceler seni de uyku tutmadı galiba

nasıl memişler herşey yolunda mı ?

jelesec canım sana da iyi geceler çok gezdim bugün yorgunluktan uyuyamıyorum her şey yolunda memişler de bi güzelleştiler ki sorma seve seve bitiremiyoruz
bir bakınıp yatacaktım hemen seni görünce erteledim tatlım :))

Çok sevindim senin adına zamanla tadından yenmez onlar aman maşallah nazara gelmesin cimcikle bir yerini

resim ne zaman koyacaksın ?

Çok sevindim senin adına zamanla tadından yenmez onlar aman maşallah nazara gelmesin cimcikle bir yerini

resim ne zaman koyacaksın ?

Cimcikledim fotoğraf çektim ama gezmekten fırsat bulsam ekleyeceğim de bu havalar beni benden alıyor :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…