Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Evde laklak telde pc de vakit öldüreceğine çorba yarışmasına katılsana herkes döktürmüş :)

Yeminle şimdi nlglpd ye yazdım mailden katılsana diye sende katılabilirsin kadının yöresinden ne güzel olur... ben hazır çorba severim bebem knor

Son düzenleme:
Hııım unutmadan PRO KARTIM geldi duyduk duymadık demeyin dalga da geçmeyin ne kartmış gelmedi bir türlü demeyin

özellikle kezban ogülüye lafım

kız çocuklara knor mu yediriyon arada bana yollada ev yapımı birşeyler yesinler onların yöresel yemekleri çok tehlikeli ya oturup yesen 1 ayda tartı kafayı yer
Yeminle şimdi nlglpd ye yazdım mailden katılsana diye sende katılabilirsin kadının yöresinden ne güzel olur... ben hazır çorba severim bebem knor

kız çocuklara knor mu yediriyon arada bana yollada ev yapımı birşeyler yesinler onların yöresel yemekleri çok tehlikeli ya oturup yesen 1 ayda tartı kafayı yer

İşte o yüzden katıl diyorum güzelim evde yatılı yardımcın var benim ki gündelikçi yardım etmez yöresel hazırlan şöyle bizleri de çağır tadarak verelim oyumuzu

yok be knor miniğin daha kursağına girmedi evlenince eşi yaparsa bilemem

Beste Hermes çantaları bitirme hadi cevap yaz orjimi bunlar alayım mı ? ben anlamam kazık yemeyelim dünya para verip :26:

Nlglpd ile konuştuk telde rabbitin yanında idi ameliyata girmeden onunla da konuşmak istedim sesi çok iyi geliyordu

14.00.da ameliyata alınmış sarı şeker annesiyle muhabbet ediyordu son dakika haberler böyle

Evet tatlım ben davşanımı ameliyathanenin kapısına kadar götürdüm.Ellerini ısıttım. Birazcık heyecan vardı sanırım.Ama neşesi ve keyfi yerindeydi.Daha sonra 2 saate yakın annesini bırakmadım.Çünkü başka kimse yoktu annesinin yanında.Birazcık ağladı ve üzgündü annesi haliyle onu teselli edip bayağı bir sohbet ettik:) Baktım sakinleşti ve rahatladı.Sonra bir kaç işimi halledip saat akşam 18:00 da tekrar gittim çıkmış ama aşağıda bekletiyorlarmış.45 dak.durdum ama akşam için arkadaşlarla toplu CM YLMZ a bilet aldığımızdan üzülerek yanından ayrıldım annesinin.Daha sonra 8 gibi aradı anneciği odaya yeni getirdiklerini söyledi bayağı tutmuşlar aşağıda.Biraz da geç başlamış ameliyatı.

Şimdi gelelim esas konuya.Ameliyat elbisesini ben giydirdim.Tabii dikişlerini de merak ediyordum.Gayet güzel iyileşmiş.Bence doktor ona iltimas geçmiş bana kalırsa.Dantel gibi hatta iğne oyası şeklinde Maşallahhh.İnşallah bu operasyonlarından da memnun kalır beyazpamuk tavşanım.

Telde dediğim gibi anne ağlaması paniği çok normal...ne güzel canım destek oldun yanında oldun saol varol

bak buna ayrıca sevindim dikişleri gördün yeni olmasına rağmen çok iyi idi kendini iyice geliştirdi demek ki doktor artık iğne oyası yapıyor bana kadar görünmez dikişler yaparsa şaşmam

sarı şeker bak sana da göndereyim bu çantalar sahtemi orjimi :26: ben çakmıyorum

Sana msj attık ama gördüğün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…