Evde laklak telde pc de vakit öldüreceğine çorba yarışmasına katılsana herkes döktürmüş :)
Evde laklak telde pc de vakit öldüreceğine çorba yarışmasına katılsana herkes döktürmüş :)
Yeminle şimdi nlglpd ye yazdım mailden katılsana diyesende katılabilirsin kadının yöresinden ne güzel olur... ben hazır çorba severim bebem knor
Kelinde köre dili varhergün aynılarını yapan üstüne istinye parkın mağazalarını talan eden vakit öldüren başkası
Hııım unutmadan PRO KARTIM geldiduyduk duymadık demeyin dalga da geçmeyin ne kartmış gelmedi bir türlü demeyin
özellikle kezban ogülüye lafım
Kim o kim tanıştırsana
kız çocuklara knor mu yediriyon arada bana yollada ev yapımı birşeyler yesinler onların yöresel yemekleri çok tehlikeli ya oturup yesen 1 ayda tartı kafayı yer
valla gecen sene koku moku dinlemeyip iciyordum lahana corbasini gecen sene ne kadr ictiysem tiksinmisim bu sene yaptim kokusundan icemedim midem bulandi yaaaaaa
:18::18::18:[/QUOT
ayynen kokusundan iğrendim tadına bile bakmadan döktüm
:111::111::111::111::111::111: bu nici çok seven biri
bana boş mail at hemen şu kuyruğa girdiğin çanta var ya onu buldum nette fiyatı gör şok olacaksın :26:
Sahtesinimi buldun kız hayatta istemem sahteyolla bakalım neymiş :44:
Nlglpd ile konuştuk telde rabbitin yanında idi ameliyata girmeden onunla da konuşmak istedim sesi çok iyi geliyordu
14.00.da ameliyata alınmış sarı şeker annesiyle muhabbet ediyordu son dakika haberler böyle
Evet tatlım ben davşanımı ameliyathanenin kapısına kadar götürdüm.Ellerini ısıttım. Birazcık heyecan vardı sanırım.Ama neşesi ve keyfi yerindeydi.Daha sonra 2 saate yakın annesini bırakmadım.Çünkü başka kimse yoktu annesinin yanında.Birazcık ağladı ve üzgündü annesi haliyle onu teselli edip bayağı bir sohbet ettik:) Baktım sakinleşti ve rahatladı.Sonra bir kaç işimi halledip saat akşam 18:00 da tekrar gittim çıkmış ama aşağıda bekletiyorlarmış.45 dak.durdum ama akşam için arkadaşlarla toplu CM YLMZ a bilet aldığımızdan üzülerek yanından ayrıldım annesinin.Daha sonra 8 gibi aradı anneciği odaya yeni getirdiklerini söyledibayağı tutmuşlar aşağıda.Biraz da geç başlamış ameliyatı.
Şimdi gelelim esas konuya.Ameliyat elbisesini ben giydirdim.Tabii dikişlerini de merak ediyordum.Gayet güzel iyileşmiş.Bence doktor ona iltimas geçmiş bana kalırsa.Dantel gibi hatta iğne oyası şeklindeMaşallahhh.İnşallah bu operasyonlarından da memnun kalır beyazpamuk tavşanım.
maillerine bakfilim nasıldı ?
Telde dediğim gibi anne ağlaması paniği çok normal...ne güzel canım destek oldun yanında oldun saol varol
bak buna ayrıca sevindim dikişleri gördün yeni olmasına rağmen çok iyi idikendini iyice geliştirdi demek ki doktor artık iğne oyası yapıyor bana kadar görünmez dikişler yaparsa şaşmam
Birara sanırım altıma kaçırdım gülmektem.Arada kaynadı yani.Olmaz böyle gerçekten çok güzeldi.Gülmeye gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?