Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmeti,topiğin adına yakışır tam geyik muhabbeti olmuş yani
beğeni butonlarına basamadım ama hepinizi çok beğendim ,muhabbet süperdi.
beyaztavsan ameliyat oluyormuş bugün,şimdiden geçmiş olsun. mesaj attım kendisine zaten.
jeselec oğlanın oyun grubunu sormuşsun anneler olarak biz çok eğleniyoruz ama bebelerde tık yok. onlar free takılıyorlar,aktiviteleri biz yapıyoruz
bu arada bende lahana çorbasına başlayayım bari çünkü tık yok bende özel bir tarif varmı çorbanın ? bu arada diyetisyen önerisi olan varmı kızlar,maltepede denge tıp mrk.diye bir yer varmış orayı çok öneriyorlar diyetisyen+akapunktur+psikolog+dahiliye olarak programları varmış,giden ,duyan zayıflayan varsa yardımcı olurmusunuz .
işleri biraz hafiflettik artık daha sık uğrarım herhalde. akşam şu lahana çorbasını yapayımda ,akşam yemeği yerine onu içeyim bari.
beste ve nldglp bu konuda çok iyiler ,onlardaki irade inşallah banada geçer![]()
besteaaaa,
aynı şeyleri hissediyoz biliyonmu
iyikisi kelek jelesek var, yoksa neyle eğlenirdik biz bu kadar![]()
Kartopum ne istiyor mani olarak bu diyetisyenLahana tarifi nlglpd gönderir sana
ben zor anaokuluna göndermiştim ama 2.ay sonra uçarak gitti okula çok mutlu şimdi alışır senin minikte
6 aylık program 1950 tl
ay ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmeti,topiğin adına yakışır tam geyik muhabbeti olmuş yani
beğeni butonlarına basamadım ama hepinizi çok beğendim ,muhabbet süperdi.
beyaztavsan ameliyat oluyormuş bugün,şimdiden geçmiş olsun. mesaj attım kendisine zaten.
jeselec oğlanın oyun grubunu sormuşsun anneler olarak biz çok eğleniyoruz ama bebelerde tık yok. onlar free takılıyorlar,aktiviteleri biz yapıyoruz
bu arada bende lahana çorbasına başlayayım bari çünkü tık yok bende özel bir tarif varmı çorbanın ? bu arada diyetisyen önerisi olan varmı kızlar,maltepede denge tıp mrk.diye bir yer varmış orayı çok öneriyorlar diyetisyen+akapunktur+psikolog+dahiliye olarak programları varmış,giden ,duyan zayıflayan varsa yardımcı olurmusunuz .
işleri biraz hafiflettik artık daha sık uğrarım herhalde. akşam şu lahana çorbasını yapayımda ,akşam yemeği yerine onu içeyim bari.
beste ve nldglp bu konuda çok iyiler ,onlardaki irade inşallah banada geçer![]()
Kartopu,beste,ogüle,jeleke...herkese Tünaydınn
Kartopum sana benim içtiğim lahana çorbasını yazayım.1 hafta içtim ben bu çorbayı.Ama şuan da evde hep var fakat 1 haftadan sonraki zamanlarda içine daha farklı sebze çeşitleri koyup,sağlıklı bir öğüne dönüştürdüm kendimce.
Lahana çorbasını bana daha önce gittiğim diyetisyenim şöyle demişti:Her hafta verdiğin kilo miktarım değişiyordu,biliyorusun sende bazen hatta 2 hafta kilo duruyor sabit kalıyor vucut direniyor.İşte o zamanlarda bu lahana kürünü yapmamı istiyordu ama 3 gün diyordu tabii.
Lahana çorbası:Yarım lahanayı bıçakla küçük küçük düdüklü tencereye doğruyorum.İçine 2-3 domates(ben kendi yazdan yaptığım rende domateslerden 1 su bardağı kadar koyuyorum)
3-4 adet soğan onuda küçük doğra,1 demet maydonoz,bol nane,biraz seversen kırmızı biber(abartma ama içerken boğazı çok yakıyor) ,tatlı kırmızı biberden de atıyorum 2 adet,yeşil biber de 3 tane,bir de lezzet katması için 2 adet et bulyon içine.Yarım saat düdüklüde bişiriyorsun bu karışımı.Piştikten sonra ben mutlaka blender ile iyice çorba kıvamına gelinceye kadar çekiyorum.Aslında tane olarak da yiyenler var rondolamadan yani.Ama benim içim kaldırmıyor.Hem de çekince çorba gibi kupaya koyup lık lık içiyorum.Hatta kupaya doldurup mikrodalgaya koyup 2.5 dak.ısıtıyorum.Mikrodalgada ısıtırken üstüne mutlaka kapak kapat (optimum da tantitoni var mutfak gereçleri satan mağaza, orda mikroda ısıtılan şeylerin sıçramaması için boy boy plastik gibi yumuşak tencere kapakları satıyorlar aklınızda olsun.Ben orta boyunu aldım kupaya da oluyor,tabaklara da oluyor en ideali.)
Acıktıkca bu çorbadan içiyorsun tatlım ama 7 gün boyunca bir gün sınırsız meyva ile beraber,1 gün sebzelerle beraber...ben sana link atayım istersen.Bu arada ben sadece 2.5 kilo verebildim bu diyetle.Sanırım kilo oranına göre değişiyor.Daha fazla kilosu olanlar sanırım oran olarak daha fazla veriyorlar.Hadi kolay gelsin tatlım.
Lahana Çorbası Diyeti : 1 Haftada 5 - 8 kilo garanti
aman boşver kartopum yap lahanayı ver kilonu 1.950.cebinde kalsın![]()
sağol canım ellerine sağlık yordum seni,hafta sonu alayım lahana denemeye başlayayım bakalım içebilecekmiyim. gerçi ben garip şeyler yemek içmeye bayılırım,herhalde sorun olmaz rahat içerim.![]()
aman boşver kartopum yap lahanayı ver kilonu 1.950.cebinde kalsın![]()
saat yarım gibi sanırım rabbit ın yanına gideceğim.Davşanıma biraz moral vereyim.Sİze de haber veririm.byeee![]()
ya ben içemedim ya o lahanayı bi düdüklü tencere lahanayı ağzıma sürmeden döktümsiz nası yapıyosunuz çorbayı ve nasılll içiyosunuz valla küçücük tefecik bi ayva göbeğim var o gitsin istiyorum sadece eşime göre yaptığım nankörlük neyin var senin be diyo ama ben sıfır bi karın istiyorum arkadaş. bu çorba göbekten götürüyo mu acaba canlar???
Nlglpd ile konuştuk telde rabbitin yanında idi ameliyata girmeden onunla da konuşmak istedim sesi çok iyi geliyordu
14.00.da ameliyata alınmış sarı şeker annesiyle muhabbet ediyordu son dakika haberler böyle![]()