Ayy ne de güzel yoluyosun sen saçı başı
iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsıniftira attığınıda kabul ettin arada sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme yıldızları sayarsın
İftira değilde hani öyle bir niyetin varsa engel olmak için önden peşin peşin yazdım
biraz dedikoducu bir tipin var senin
oturmuş laptop un başına haha ordan saç baş yoluyor işte cadolozsonunda kendi saçını başını yolacak korkarım ki
:111::111::111::86::86::86::76::76::76:
Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:
:111::111::111::86::86::86::76::76::76:
Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:
şiddet eğilimim fazla sanırm şimdi farkettim
tanı besteyi ben şirin şirin dövüyorum o nasıl asabi
senin o dilini ogüle koparır anca.Vallaha açtırma ağzını yumdurma gözünü
ha şunu bileydinne olursan ol gene gel ben seni seviyorum
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum :33:bu arada çenem acımaya başladı yine
şiddet eğilimim fazla sanırm şimdi farkettim
ha şunu bileydinne olursan ol gene gel ben seni seviyorum
bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böylebak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorumbu arada çenem acımaya başladı yine
bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böylebak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara
Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asenabi öyle bi böyle
sen şimdi gir profilime bak ne yapıyorum besteye
Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asenabi öyle bi böyle
Girdim baktım göremedim.Ne :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?