Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsın iftira attığınıda kabul ettin arada sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme yıldızları sayarsın

Amanııın allah bu besta nın şerrinden korusun valla:18: bi jelekenin saç baş yolmasına bak bi de senin ikonlarına vallaha korktum galiba:18:

hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum :33: bu arada çenem acımaya başladı yine

bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böyle bak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara

Son düzenleme:
hadi canım sende ben içimdekini direk ortaya koyuyorum senin gibi sevimlilik maskesine bürünüp sinsi sinsi yaklaşmıyorum bu arada çenem acımaya başladı yine

bu ne looo başka guruba geçtin galiba onlar mı yazdırıyor böyle bak şimdi ben seni bi banlatayım da gör bide mahkemeye vereyim parasıylada hermes çanta alayım bana ve kızlara

Sizi dönekler sizii,sağınız solunuz belli olmii.tam oryantal asena bi öyle bi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…