nerede looo mailde mi
yavrular, biraz uyandım, yazayım dedim size
fena değilim, göğüste kas ağrısı dışında..
öptüm herkesi..
not: nl olmasa bugünü hem ben hem annem zor atlatırdık:)
ayynen kokusundan iğrendim tadına bile bakmadan döktüm
ayynen kokusundan iğrendim tadına bile bakmadan döktüm
Beste Hermes çantaları bitirmehadi cevap yaz orjimi bunlar alayım mı ? ben anlamam kazık yemeyelim dünya para verip :26:
yavrular, biraz uyandım, yazayım dedim size
fena değilim, göğüste kas ağrısı dışında..
öptüm herkesi..
not: nl olmasa bugünü hem ben hem annem zor atlatırdık:)
Len o paraya hermes in ipini bile vermezlerkafa buluyon dimi cadı hermes istinye parka açıldı bilion dimi gel götüreyim bak sen karar ver :) hermeste gözüm yok canım ya louis vuitton alıver sen bana :)
aha ogülü seni çiğ çiğ yer şimdi bende kıs kıs güler izlerimipini miyok bebem ne geleyim ne de göreyim o çantaları
benim kaza geçiren arkadaşımın var hermesi ben manyakmısın bu kadar para verilir mi çantaya derim bana abartı geliyor hermesin fiyatı 10.bin tl oha araba parası
ben o paraya karın üstüne de burun yaptırırım
louis vuitton bizim ogülü kullanıyor kezbanlar o markayı kullanıyor genelde
içimden bir ses diyor ki jelo banlanacak konuyu geyiğe çevirmektenbende yazıp duruyorum burdayım sanıyorum kızlar kaçın ordan gelin buraya geyik burda
kız bide iftiracılığa başladın ne zaman çekiştirdim cadoloz bizim kızları:95::95::95::95:
içimden bir ses diyor ki jelo banlanacak konuyu geyiğe çevirmektenbende yazıp duruyorum burdayım sanıyorum kızlar kaçın ordan gelin buraya geyik burda
ban diye diye banlatacaksınız benien son 4.aydır ne uyarım nede banım var canım nazar etme ne olur çalış seninde olur
çekiştiremezsin zatensen yokken onlar vardı yolarım sacın başını :78::78::78:
ban diye diye banlatacaksınız benien son 4.aydır ne uyarım nede banım var canım nazar etme ne olur çalış seninde olur
çekiştiremezsin zatensen yokken onlar vardı yolarım sacın başını :78::78::78:
iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsıniftira attığınıda kabul ettin arada sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme yıldızları sayarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?