Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yarın gidersen ziyarete onada geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen... iyi geceler herkese

Hadin kızlar ben de yatıp kuzular gibi,kalkayım koç gibi Hepinize güzel geceler,mışıl mışıll uykular.Allaha emanet olun hepiniz.

Günaydınlar,
hayırlı cumalar herkese, rabbim bugün bütün dualarımızı kabul eylesin.

ben de rahatımdır bu tür konularda ama sanırım daha diğer ameliyatın rahatsızlığı bitmeden giriyor olmak zorluyor...bir de sonrasında yoğun bir dönem olacak;o stres yapıyor...

rabbitim, süpriz yaptın bize. herşey çok güzel olacak inşallah. şimdiden çok geçmiş olsun canım. emin ellerde olduğun için, benim de içim rahat. operasyon sonrası bize haber ver olur mu canım?

canım çok sevindim aneyin daha iyi olmasına yoğunluktan cepten dönemedim, sıkma canını sen iyi ol ki annene sahip çıkasın öpüyorum seni

panteriçem, annenle ilgili haberi aldık çok sevindik canım. gelmiş geçmiş olsun. anneciğine iyi bak, öpüyorum.

günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrr
isim cok öpüldünüz bacular gecmis olsun diyen hepicinize tesekürler
nldglp demek öyle düsene gülerin bende cok gülerim evde dünden beri pilatesten tek dayak yiyen kisi ilan edildimmmm
isim cok kizlar öpüldünüz gecmis sayfalarin birazi okudum birazini okumadim anam ne konusmusunuz ne konusmusunuzzzzz
nese öpüldünüzzzz ben kacarrrrrrrr

iftiracı seni bide meraklı hemen meraktan çatlayıp bu saatte mesajmı attın hatuna

Tanı arkadaşını yaptığım şeyi yaptım derim mesaj attım hakkında dedikodu yapıyoruz hakkını helal eyle dedim

o gecelerin kadını sabah yatağa giriyor

günaydın herkese, hayırlı cumalar olsun

Bendende günaydın kızlar hepinize

Benden hem günaydınlar hemde öpücükler

ogülü kanal d.doktorumda süper konu ve konuk var çocuklarla ilgili Sabiha paktuna var orada bakabiliyorsan bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…