• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Güzelim ben pro üyeyim :3: posta girişim dolu değil 150.mesaj tutabiliyorum gönder sen :9:

ne ameliyatı oldu ki senin davşanın merak ettim ya güzel güzel anlatmışsın:1:

yavrular, biraz uyandım, yazayım dedim size
fena değilim, göğüste kas ağrısı dışında..
öptüm herkesi..

not: nl olmasa bugünü hem ben hem annem zor atlatırdık:)

öptüm herkesi..

Canımsın sen benim:16: Uyumadınmı sen bakiim?Aslında 11.30 da döndüm eve.Gelirken çok uğramak istedim ama annen belki uyumuştur diye rahatsızlık vermek istemedim.Yarın geleceğim zaten yanına davşanım benim:34: Hadi biraz uyumaya bak.Ben de yatayım ki yarın yanına uykusuz gelmeyeyim:34: Çok öpüyorum seni bebişim.Bir şey istersen şimdi bile atlayıp gelebilirim.Arayabilirsin de .

Beste Hermes çantaları bitirme :20: hadi cevap yaz orjimi bunlar alayım mı ? ben anlamam kazık yemeyelim dünya para verip :26:

Len o paraya hermes in ipini bile vermezler :1: kafa buluyon dimi cadı :3: hermes istinye parka açıldı bilion dimi gel götüreyim bak sen karar ver :) hermeste gözüm yok canım ya louis vuitton alıver sen bana :)

Eveeet bugün itibarı ile saat öğlen 12:00 sularında davşanımın yanına gittim.Gayet iyi durumu.Ameliyatları arası yakın olduğu için 2 ünite kan verildi bugün.Saat 4 gibi annesi ile beraber optimum a gidip davşanıma önden fermuarlı eşofman üstü aldık.Çok beğendim kendime de aldım hatta;) Biraz önce de yanından ayrıldım eve geldim.Biraz ağrısı vardı.Kasaltı yapılmış silikonu sanırım ondan dolayı ağrısı daha fazla.Bu arada fleur un da ameliyatı bugündü.Onu da ziyaret ettim.Maşallah o da çok iyi idi.Çıkışta tekrar odasına uğradım.Bayağı ağrısı vardı nefes alması bile kısık kısıktı hatta.İğne yapacaklardı kalçadan ağrıkesici.Eşim de Ankara da ya iş için gittiği için bugün benim açımdan da tavşanımın yanında olmam çok iyi oldu.Akşama kaldırıp yürütecekler biraz.Bacak germe de yapıldığı için bakalım kalkınca nasıl olacak ben de merak ediyorum.İnşallah yarına daha iyi olacak.Şimdilik haberler bu kadar.Herkese sevgiler:16:

öptüm herkesi..

gecmis olsunnnn ne güzel olmus kurtulmusun amaliyat öncesi sitres daha kötüüüü hadi gecmis olsun

Len o paraya hermes in ipini bile vermezler :1: kafa buluyon dimi cadı :3: hermes istinye parka açıldı bilion dimi gel götüreyim bak sen karar ver :) hermeste gözüm yok canım ya louis vuitton alıver sen bana :)

ipini mi :1::1: yok bebem ne geleyim ne de göreyim o çantaları :19:

benim kaza geçiren arkadaşımın var hermesi ben manyakmısın bu kadar para verilir mi çantaya derim bana abartı geliyor hermesin fiyatı 10.bin tl oha araba parası :25::25:

ben o paraya karın üstüne de burun yaptırırım :23::23:

louis vuitton bizim ogülü kullanıyor kezbanlar o markayı kullanıyor genelde

ipini mi :1::1: yok bebem ne geleyim ne de göreyim o çantaları :19:

benim kaza geçiren arkadaşımın var hermesi ben manyakmısın bu kadar para verilir mi çantaya derim bana abartı geliyor hermesin fiyatı 10.bin tl oha araba parası :25::25:

ben o paraya karın üstüne de burun yaptırırım :23::23:

louis vuitton bizim ogülü kullanıyor kezbanlar o markayı kullanıyor genelde
aha ogülü seni çiğ çiğ yer şimdi bende kıs kıs güler izlerim :1::1::1::1::1:

içimden bir ses diyor ki jelo banlanacak konuyu geyiğe çevirmekten :9::9::9::9: bende yazıp duruyorum burdayım sanıyorum kızlar kaçın ordan gelin buraya geyik burda

içimden bir ses diyor ki jelo banlanacak konuyu geyiğe çevirmekten :9::9::9::9: bende yazıp duruyorum burdayım sanıyorum kızlar kaçın ordan gelin buraya geyik burda

ban diye diye banlatacaksınız beni :19: en son 4.aydır ne uyarım nede banım var canım :23: nazar etme ne olur çalış seninde olur :9:

kız bide iftiracılığa başladın ne zaman çekiştirdim cadoloz bizim kızları :20::20::95::95::95::95:

çekiştiremezsin zaten:20: sen yokken onlar vardı yolarım sacın başını :78::78::78:

ban diye diye banlatacaksınız beni :19: en son 4.aydır ne uyarım nede banım var canım :23: nazar etme ne olur çalış seninde olur :9:

çekiştiremezsin zaten:20: sen yokken onlar vardı yolarım sacın başını :78::78::78:

iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsın :22::22::22: iftira attığınıda kabul ettin arada :1::1::1: sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme :35::35::35: yıldızları sayarsın :41::41::41::41:

iftiracı seni o zaman ne diye öyle yazmışsın :22::22::22: iftira attığınıda kabul ettin arada :1::1::1: sen benim saçımı yolana kadar ben sana bi tekme :35::35::35: yıldızları sayarsın :41::41::41::41:

İftira değilde hani öyle bir niyetin varsa engel olmak için önden peşin peşin yazdım :1:

biraz dedikoducu bir tipin var senin :60::60::60:

Back