Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec slm cnm bi kaç şey soracaktım yeniyim özeldn msj atamıyorum sanırım sende gögüs büyütme ameliyatı oldun bende istiyorum...

Davşan nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor yoksa okulamı gittin gittiysen diyorum ki oraların çikolataları meşhur gelirken çantaya atsan da yiyemesek de koklasak :18:

jelesec slm cnm bi kaç şey soracaktım yeniyim özeldn msj atamıyorum sanırım sende gögüs büyütme ameliyatı oldun bende istiyorum...

selam tuana; bu başlıkta sorabilirsin özelden yazamasan bile cevap görür veririz

büyütmek istiyorsan büyüt tabi ben küçültme oldum ama çevremde büyüten çok

Davşan nerelerdesin sesin solugun çıkmıyor yoksa okulamı gittin gittiysen diyorum ki oraların çikolataları meşhur gelirken çantaya atsan da yiyemesek de koklasak :18:

bende yazdım özelden sordum neredesin diye çikolatayı da sadece bana getir dedim sana yok koklamaya bile

anadım Jelesec öncelikle tşk ederim evet küçültme olmusun ben sadece prote takıcam emzirmeden sonra doku kaybı oldu ameliyattan sonra nekadar zamanda kollarımı kaldırabilirim ? tahtaya yazı yazabilirim?

mrs.tuana

Protez ameliyatından sonra iyileşme süresi çok uzun değil.Ameliyatın tekniğine görede değişiyor.Kas altı.kas üstü vs.Ağrı ölçeğiniz çok düşük değilse 10 gün içinde normale dönersin.

Tahtanın yukarsına olmasa bile kendi boyunuza uygun yere yazabilirsiniz bence.
Çok zor değil merak etmeyin.

saxe cnm çok sağol kas altı düşünüyorum agrı eşiğim sanırım düşük yaa ama 10 gün sonnra işe gidersem süper olur

saxe cnm çok sağol kas altı düşünüyorum agrı eşiğim sanırım düşük yaa ama 10 gün sonnra işe gidersem süper olur

Tuana ben meme küçültme olduğumdan sana net bir bilgi veremem.Ama kuzenimden gördüğüm 15 gün kadar çok dikkat etmişti bir şeyler kaldırıp indirmemeye.Sonrasında da fazla yormadan yavaş yavaş başlamıştı.Aslında bizler de meme küçültmede 2-3 hafta kadar çok dikkat etmek gerekiyor.Zaten ağrılarla ya da kollarının vereceği sinyallerle ne yapman lazım anlıyorsun.Geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…