Benim tercihim ortadaki tam gül resimli olabilir mesela![]()
benimki hepsiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tercihim ortadaki tam gül resimli olabilir mesela![]()
:82ldu canım başka ihtiyaç listeni yaz sen herkes bi el atsın
![]()
anadım Jelesec öncelikle tşk ederim evet küçültme olmusun ben sadece prote takıcam emzirmeden sonra doku kaybı oldu ameliyattan sonra nekadar zamanda kollarımı kaldırabilirim ? tahtaya yazı yazabilirim?
:111::111::111::111::111::111::111:
bende güllü olan var lohusa yatağıma sermiştim ama onun hemen yanındaki kırmızılı da çok hoşmuş...
hayırdır şeydacım satıyon mu bunlarışaka şaka güle güle kullan çok güzeller
şeydacım, sen bana kısaca ogülü de canım
bestecim, herkes aneyine gitti. jelesec aneyinde kaaavaltdı, nelegelepe aneyinde, beni sual edecek olursan, masamdayım kahvemi yudumluyorum yine...köpüklü boll şekerli
gel sana da ısmarliiiim
Herkesler iyimi pek giremiyorum bu ara özledim kızlar sizleri.Geldiğimde pek kimse olmuyor buralarda.
Selamlar
aneyin hepinize selamları var![]()
Demek anneler günüde biz kaçırdık:)
Burun kulak peşinde koşmaktan aneyleride ihmal ettık.Haberi olsa kapı kapı dolanıyorum.Amannn sesini duyar gibi oldum..,,,
.....kalktı ..kudurdun...sayar döker...Yok yok ben oldu bittiye getireyim en iyisi.Son halını görünce anlamaz belkı:)
Karnı zayıfladım..pilates falan diye yedirdikte.Burnu nasıl saklarız annecikten..Tırstım bi an..Neyse bitince yapacak bişey yok derim.
Afiyet olsun kahven.Ben yeşil çaya devam.Olası ödemler için önlem babında.