• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kız hepinize bir model alıverem bari.Aledak zaten seksüü giyinmio ona bu model tam cuk.e jelek de biraz kısası dedi ,tamdır dedi.Ogüle de zaten baştan istedi bu modeli,beste ye de bu modelin viktoryasını alıverdimmi bitmiştir bu iş:46:

Muhabbete bak yahu :ssz: k.k. bizler gibi üyeyi ne yapsın olsa da olur olmasa da ne bilgi veriyonuz ne de faydanız var birilerine :25::25::25:

Belki özelden cvp veriyoruz.Ne bilion bacım sen? İnsanın içindeki iman ile içindeki ben i bir allah bilir,bir de kendin.Sen nerden bilecen? Bak artık zaten moda oldu özelden bilgi verip bilgilendirmek:34:

Son düzenleme:
bu nlglpd ve ogltkn ye laf yetiştiremem ben :ssz:

bak zeytinyağ misali üste çıktılar :ssz:

bu nlglpd ve ogltkn ye laf yetiştiremem ben :ssz:

bak zeytinyağ misali üste çıktılar :ssz:

BEN ÇEKİLİYORUM.

BİR d...n için bu kadar emek yazık.Paçalısından gelsin hele.Ben sona saklıyorum makineli tüfek atışlarımı.

bombardıman yapıcam birilerine.SEN takma.heee de geç..

son çırpınışları..

BEN ÇEKİLİYORUM.

BİR d...n için bu kadar emek yazık.Paçalısından gelsin hele.Ben sona saklıyorum makineli tüfek atışlarımı.

bombardıman yapıcam birilerine.SEN takma.heee de geç..

son çırpınışları..

hihoooyyyyyt da hiyoooyyttt çok da tınnn:8::51::32::33::35::36:

hihoooyyyyyt da hiyoooyyttt çok da tınnn:8::51::32::33::35::36:

İşte buuu bravoooo

Çıkar içindeki canavarıı da kasmasın seni.....Hey hatttt hey hattt diye bağır.

Tın mı vın mı tırıs mı bilemedim sevgili nldglp.

Yazarken birde avatarına bak.Havana bak bebem..Örtüşüyormu tın lar vınlar...

İstemıyoruz biz d....n yorma kendini tatlım....Kıyamam sana.......

İşte buuu bravoooo

Çıkar içindeki canavarıı da kasmasın seni.....Hey hatttt hey hattt diye bağır.

Tın mı vın mı tırıs mı bilemedim sevgili nldglp.

Yazarken birde avatarına bak.Havana bak bebem..Örtüşüyormu tın lar vınlar...

İstemıyoruz biz d....n yorma kendini tatlım....Kıyamam sana.......

Hihoyyyt ta çok daha hihoyttt....... Hatta ve hatta :emir_bebek: takla atarım,:46: alkış yaparım,:49: içimdeki çocuğu hiiiç öldürmem (gençliğimi ve gozelliğimi buna borçluyum),kah seksi olup avatarda boy gösteririm :23:,kah çocuk olur top sektirip:121: salça atarım :67: içimdeki ben le , adı üstünde geyik topiğimizde:8::8::8:

Heheheheheheh çok havalıyım de mi o resimde :27::27::27:

Aaaaa olmaz vallaha aldım hepinize sıra sıra donları...uzunu, kısası,leoparlısı,viktorlusu,ortası,boylusu,çiçekli,beneklisi hepsi kuşe kağıda sarılıp sarmalandı bile:21::21::21:

Bacılarr yiterin artık bakın 600.sayfaya az kalmış:9: Biz kalmışız hala 500.sayfalarda...geçmişe mazi,geleceğe niyazi derlerr:23: 600 ün ilk satırına yazana SÜRPRİZLEEEERRRR çok yakındaaa....

estetik = mutluluk :D kimi dini kısımlar karşı gelse de. diyorlar ki allahın yarattığını değiştirmek. geniş bakılcak olursa birçok yönden değiştiriyoruz. en çok yapılan saç boyamak bile. eminim bunu söyleyenler saçını her ay boyuyordur :)) neyse herkes kafasına göre tabi ama önemli olan kişinin kendisini mutlu hissetmesi. eğer yaratıcı mutlu olmamızı istiyorsa bunun yolunda ilerlememizde problem yok kızlar :)

Bacılarr yiterin artık bakın 600.sayfaya az kalmış:9: Biz kalmışız hala 500.sayfalarda...geçmişe mazi,geleceğe niyazi derlerr:23: 600 ün ilk satırına yazana SÜRPRİZLEEEERRRR çok yakındaaa....

hadi güzelim hadi:19: otur topiğin başında yaz paylaşım yap.... 600.sayfaya kendin gel :ssz:

sürrrizmiş bi don için ortalığı ayağa kaldırdın cimri :63::63::63::63:

Son düzenleme:
estetik = mutluluk :D kimi dini kısımlar karşı gelse de. diyorlar ki allahın yarattığını değiştirmek. geniş bakılcak olursa birçok yönden değiştiriyoruz. en çok yapılan saç boyamak bile. eminim bunu söyleyenler saçını her ay boyuyordur :)) neyse herkes kafasına göre tabi ama önemli olan kişinin kendisini mutlu hissetmesi. eğer yaratıcı mutlu olmamızı istiyorsa bunun yolunda ilerlememizde problem yok kızlar :)

Birbirnur cum merhaba.Değişik bir yorumdu bizim geyik muhabbetlerinden sonra.Teşekkürler:46:

Back