Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Helva kavuruyorum malum örf ve geleneklere göre ölenin arkasından yapılır dağıtılır

ah pargalım ah çok severdim seni toprağın bol olsun

aledaxs yazmış 10.gün yeter canım hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

hahhahayy hayir canim sadece kullaniciyim satici deyillllllll

günaydin günaydin mutlu huzurlu sabahlarrrrrrrrrr
allahim bir kar yagmis balkonu doldurmus yer gök kar olmusssss

ogltkn ve bestemelodi sizede günaydinnnn
bir sey istiraf edem ogltkn senin harflerini bulana kadar kafam karisiyorrrr
bazen kizlar selam yazinca sende icindesinnn
jelesec yok nldklm nerdeler kar cok yagmis uyanamamislar kesinnnn

şeydacım, sen bana kısaca ogülü de canım

bestecim, herkes aneyine gitti. jelesec aneyinde kaaavaltdı, nelegelepe aneyinde, beni sual edecek olursan, masamdayım kahvemi yudumluyorum yine...köpüklü boll şekerli
gel sana da ısmarliiiim

Demek anneler günüde biz kaçırdık:)

Burun kulak peşinde koşmaktan aneyleride ihmal ettık.Haberi olsa kapı kapı dolanıyorum.Amannn sesini duyar gibi oldum..,,,

.....kalktı ..kudurdun...sayar döker...Yok yok ben oldu bittiye getireyim en iyisi.Son halını görünce anlamaz belkı:)

Karnı zayıfladım..pilates falan diye yedirdikte.Burnu nasıl saklarız annecikten..Tırstım bi an..Neyse bitince yapacak bişey yok derim.

Afiyet olsun kahven.Ben yeşil çaya devam.Olası ödemler için önlem babında.

ben artık hiç bir estetik ameliyatımı ne aneye nede kız kardeşime söylerim gizli saklı olup bitireceğim onların cen cen cenelerini dinleyemem

burun olayında kesin anlarlar hele benimki anlaşılmayacak gibi değil benim annem çok söylenir aman aman hiç çekemem

aneyin yanında soyunma karında ki dikiş izinden anlar al başına belayı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…