Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:

Panter cim çok geçmiş olsun tatlım.Sakın korkma hafif felç durumu varsa mutlaka zamanla açılır.Bundan 23 yıl önce babam da yüksek tansiyon nedeni ile beyin kanaması geçirip vucudunun sol tarafı tamamen felç olmuştu.Ama güzel bir bakımla fizik tedavi ile 6 ayda toparlanıp ayağa kalkmıştı ve üzerine 20 yıl daha yaşadı.3 yıl önce çok farklı bir rahatsızlıktan kaybettik babamı.Şunu demek istiyorum babam gerçekten en ağır şekilde geçirmişti felç olayını.Annenin sanırım kısmi ve hafif dediğine göre çabuk atlatacak bu durumu.Tabii ki dua ederiz canım benim inşallah biran önce iyileşir anneciğin.Sen de sakin ol olur mu?

panteriçem, dualarımız anneciğinle. Rabbim acil şifalar versin

blendax, aledax o kadaaan da küçük değil bea, dolu dolu avuç desen neyse
hem kim demiş ulen , benim seksii ve fantezili şeyler giydiğimi jelesec bilir, paçalı donu tek geçerim. diğerleri rahatsız ediiii

Dualarımız annenle canım çok geçmiş olsun var mı bi ihtiyaç sen uzaksın söyle hastaneyi varsa götüreyim özelden de yazabilirsin canım

aaaaa bak şimdiii tühhh sana aldığım takımı sen beğenmezsin şimdi.Geri götüriim bari.Senin tarzın pek bi farklıymış jelocan

canım ben eskiden avuç içi modelleri giyiniyordum şişmanlayınca heryerimi tutsun diye bu modelleri tercih ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…