kızlar günaydın canım çok sıkkın şu an hastanedeyiz annem rahatsız bildiğiniz gibi ben sakarya da oturuyorum annem de ıstanbulabi me gelmişti dün başı ve kolu uyuşmuş hastaneye kaldırmışlar tomografi ve em.ar çekilmiş lan testleri yapılmış gece 12de gelebildim hafif şekilde felç olmuş ne olur dualarimizi eksik etmeyin...
beste al bakalım bebişEki Görüntüle 605642
kızlar günaydın canım çok sıkkın şu an hastanedeyiz annem rahatsız bildiğiniz gibi ben sakarya da oturuyorum annem de ıstanbulabi me gelmişti dün başı ve kolu uyuşmuş hastaneye kaldırmışlar tomografi ve em.ar çekilmiş lan testleri yapılmış gece 12de gelebildim hafif şekilde felç olmuş ne olur dualarimizi eksik etmeyin...
bacım resmen şike yazdım dünya yazı 500.geleyim diye gel sen tek mesaj at hemen 500.oldum yupi yermi jelo yemez[/QUOTE
şikecilere ne oluyor bilirsiniz sanırım.Şimdilik delilim yok ama ikinizinde 500.lüğünü kabul etmiyorum.
Nldglp hem ev temizlet tek göz burda.sayı say
sen akşama kadar firar akşam gel yuppi..
sayılmaz sayılmaz....
Ne hazırı leeeeeen hem iş hem ütü hem kk bu ne be benimdir uleeeeeen benim hakkım.
Vallaha yoldurmayın saçları bana.Sayfaya bi bakın bakiim 500.sayfanın ilk yazısını kim yazmış öyle konuşun taammı
Hade ordan şikeymişşGir de bak bakalım benim bütün gün ne yazılarım olmuş? resim yüklemeleri bilem öğrettim işimi gücümü bırakıp elaleme höööööööyyyyyt
Kötü içerik değil enkötüiçerikde yapsan sayılmaz.Şike var şike.
Kazene kazan kaldırırız jelesecle beraber.
Süprizleri hazırla.Birinç jelesec.İkinci benim.,,,Kendine yaparsan ilk olursun.Ödülü koyup kendi kazanan diye ginese yollarız seni.
Kaçarın yok .Hazırlığa başla sen.
Tabi bacım.senın hakkındır ödül.
Hatun temizlik ayağına yatmış soteye sayıyor.499 500..oley ben birincim.Yemezler. Kadın siliyor süpürüyor bizim nldglp beklemede.Kımselerde yok ortalıkta.Başka topıklerde ayak sürüyor ondan sonra oleyyyyy.
Plan sağlamda karsısındakıler biraz çakal karlos.Onu atlamış.
Hadi pamuk eller cebe.İndirimden kakalama.La senza da görüşürüz tatlım:)
bababababababa direk bombalama
Sen yazmadan anladım ben zaten kakalayacağını:)))
İndirimden kaptıkları yaldızla......poşetle şekılde yap...on numara iş.
ya hadı biz yedik de sen kendine nası yakıştıracaksın..
Gözlüklerin ağlar yaw.poşetler ağlar.Namına yakışırsa yaldızlz yardır bacım.Senden yadigar diyip birer albüm yaparız k.k. ya
Dur elleşme.Yaldızlı poşet arıyordur şimdi.
Kakalama yapacağı ürünler için ambalaj yapacakya:)
Yalvarmadık canım benimm.Hakkımızı aradık.Tufaya düşmedik.Sadece minik bir savunma yaptık.Taşlı yada çan lı.zilli olanlarıda varmış.Farketmez.
Herkes sözünün arkasında dursun.demi iiii.
Kaçırdın donları diyemi böyle oldu ögüle hanımefendi.
minik mi? amanınnn, kamuflaj kelimesine bakın..ne miniği ulen, resmen don da don diye yırtınmışsınızses etmeyin benim bonkör arkidişim nldglpeme, cok düşünceli ve incedir kendisi. mesela bana buluşmamızda sütyen&kilot takım alcakmış, özelden yazdı. kıskananlar çatlasın
Bence bir daha okumalısın.
Don muhabbetini hediyeyi koyan başlatmış.Biz nazikçe sürpriz dedik.
İşi dona stringe getiren kim miş tekrar bakmanı tavsiye ederim.
Ucuzluktan alınmış don vs.hatta ambalajı cafcaflama fikride şahsın direk kendine ait.
Tamam sana takım alsın da.olay bitsin.
Zira kafamdaki adil idolün zedelenecekharbi kız ikonunu bir kez daha düşünmeye başladım bile.
Ben hakkımdan feragat ediyorum.tAKIMIN bir parçasını jelesece verirsin
artık altmı üstmü aranızda anlaşın.Jelesec in hakkı nede olsa.
ben o kadar fantazili şeyler giyemem de yanlış anlaşılmasın
Yukarda yazılanların hepsi bizzat şahsıma ve bana aittir.
Hepsi dedim.Agzım dolu dolu dedim.Parmaklarım şık şık yazdı.Dedim oh ettim.Canıma değsin.........................diyerekten sıyrılmam lazım.
Siz adama cinayet itiraf ettirirsiniz.
Nldglp sanada çok teessüf ediyorum.
Benı kımle karıştırdın sen bakalım.
Beni gördün, öyle makinalı tüfek atan çan çan çene halimmi yansıdı sana.
2 tane avuç içene sığacak kumaş parçaları için harcama bizi Tatlı kadın.
Ben zaten altını olgtkn ye üstünü jelesece hiba ettim.Onlara kargo edersin çafçaflı poşetlerle beraber.
Malum ben sizinkiler kadar seksi ve fantezili şeyler giyemem.O nedenle yani.
Bacım,kimseyle karıştırmadım.Hallerin yansımadı şekerim bak top tüfek yazdıkların ortada bebişşHabire hibe etmişin oraya buraya ama yazmaktan ve beni iğneleyip dikip teğel yapmadan da duramamışsın seksüü hatunum
Kazen e kazan bilem kaldırtıyosun beaa daha nehani sormuşun ya beni kimle karıştırdın diye hahahahaha
Bak en son yazdığın satıra katılıyorum datlum .(sizinkiler kadar seksii fantezili şeyler giyemem ) kısmına yani.Senin onları giymene gerenk yok bacım zaten her tarafından seksülük fışkırii ,seksüü çamaşırlar senin yanında çok sönük kalırihihihihihihihhihi
Nldglp sanada çok teessüf ediyorum.
Benı kımle karıştırdın sen bakalım.
Beni gördün, öyle makinalı tüfek atan çan çan çene halimmi yansıdı sana.
2 tane avuç içene sığacak kumaş parçaları için harcama bizi Tatlı kadın.
Ben zaten altını olgtkn ye üstünü jelesece hiba ettim.Onlara kargo edersin çafçaflı poşetlerle beraber.
Malum ben sizinkiler kadar seksi ve fantezili şeyler giyemem.O nedenle yani.
Ben en iyisi yarın gidip şunlara birer don alam da bari kurtulayım şu dillerinden:76:
bana şunun pembelisinden al bebem
ahahahahahhaalırım bebeem almammıı
Nerdesin kız kayıplardasın yine kesin enerji depoluyosun dimi :)
ben bu modelin biraz daha kısa olanını kullanıyorum çok rahat havadar
Bu victoria secret in yeni modelimi
aaaaa bak şimdiii tühhhsana aldığım takımı sen beğenmezsin şimdi.Geri götüriim bari.Senin tarzın pek bi farklıymış jelocan
canım ben eskiden avuç içi modelleri giyiniyordumşişmanlayınca heryerimi tutsun diye bu modelleri tercih ediyorum artık
canım ben eskiden avuç içi modelleri giyiniyordumşişmanlayınca heryerimi tutsun diye bu modelleri tercih ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?