Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ana kucağından sonra burayamı düştün yavrum..

O kadar sıcak değildir burası dikkat et:)

Hoş geldin.Aleykum Selam.Getiren gönderen sağolsun..

sorma düştük bir kere bu K.k.ya

neyse kötü yoldan iyidir

hoş gördük nerede millet ben yokum hepisi arazi

Bol köpüklü ve şekersiz alayım bende o zaman :) afiyet olsun

şu yeşil çaya bi alışamadım.çekmecemde 1 kutu taaa nezamandır duruyor. muhtemelen bozulmuştur bile... aslında günde bir iki bardak içsem çok iyi olacak.

Söyle bakalım aney neler döktürmüş sana kimbilir neler tıktın mideye :44: aneye söyle bizim aşureleri öksürüğe getirmesin unutmadık bendende slm söle öptüm ellerinden :)

besteee, çok iyi hatırlattın aşureyi. gözümün önüne geldi valla...üstü bol fındıklı ve narlı olsa da yesek

Söyle bakalım aney neler döktürmüş sana kimbilir neler tıktın mideye :44: aneye söyle bizim aşureleri öksürüğe getirmesin unutmadık bendende slm söle öptüm ellerinden :)

ya aney gelsinler bana yapayım yesinler dedi kaç kere yaptırayım görüşmeden önce nasıl getireceğim o kadar kişiye taksi sallandıkça üstünün süsü püsü yamulur

çok seviyorum abi şu aşureyi aynen olsa da yesek

hıııım beste çok yemedim ıspanaklı ve patatesli börekleri meşhurdur benim aneyin onlardan götürdüm yarım tepsi hepsi o :)))

Son düzenleme:
elbette yazarım gelişmeleri... kaynana yerinde sabit... ama bizim evlilik fena sallandı bu iki hafta süresince..... neyse şimdilik duruldu gibi. bakalım hayırlısı... kaynanam günahını bile vermez ki bana bişey vermiş olur... mümkünse uzak olsun ben bulurum bakcak birini

hepsi geçer linacım unutma sular bulanmadan durulmaz ben 20.senelik evliyim bu yıllar içinde senin deyiminle sallanmalar oldu herkeste oluyor inan

gel bu tarafa bakarız biz kızlarla sana

sağol canım benim... bakalım ne zamana olcak ameliyat.... bu arada spora başladım ameliyat gününe kadar azcık da olsa inceleyim diye.... her spora gidiş gelişte bi kavga kopuyo ama yapcak bişi yok... biraz nefees alıyorum sporda...

süsünü yesinler senin ben anlamam ay canım yazık sana ya yarım tepsicik mi yedin dişinin kovuguna girmemiştir tüh ya len bide yarım tepsi diyo

aşure gelene dek hatırlatacağım jeloya merak etme en sonunda pes ettiririm getirir

yavrularım,
ben yarın 2. ameliyatımı oluyorum..bacak ve göğüs..

bu sefer felaket korkuyorum.iki kısım da benim en çok korktuğum yerler zaten.

özür dilerim günlerdir çok yoğundum, pek giremedim...

canım allah yardımcın olsun ya. ne bu böyle...

yavrularım,

1 ay oldumu ya senin operasyonun üstüne hadi hayırlısı bakalım çok geçmiş olsun şimdiden bizi habersiz bırakma

1 ay oldumu ya senin operasyonun üstüne hadi hayırlısı bakalım çok geçmiş olsun şimdiden bizi habersiz bırakma

canım aslında salı günü doluyor bir ay ama artık olsun bitsin dedim.. hiç de hazır değilim psikolojik olarak ama iyileşme zamanı daralıyor, mecburen oluyorum..

ercan bey aradı az önce..biraz rahatlattı onun sesini duymak..inşallah ilki kadar sorunsuz atlatırım.. tek güvencem doktorum valla...

yavrularım,

İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım ama içini ferah tut ve önce Allaha sonra da doktoruna güven.Hem zaten ameliyat olduğun hastane kendini kanıtlamış bir hastane bunu sen de çok iyi biliyorsun.Onlar senin için en iyisini zaten yaparlar.Benimde ameliyatıma 10 gün kaldı ama nedense çok rahatım.İçimde hiç korku yok niyeyse ben ameliyatlardan önce hep böyle oluyorum.Sezaryen olmadan önceki gün de böyle sakindim.Sanırım Allah güç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…