Ana kucağından sonra burayamı düştün yavrum..
O kadar sıcak değildir burası dikkat et:)
Hoş geldin.Aleykum Selam.Getiren gönderen sağolsun..
Bol köpüklü ve şekersiz alayım bende o zaman :) afiyet olsunşeydacım, sen bana kısaca ogülü de canım
bestecim, herkes aneyine gitti. jelesec aneyinde kaaavaltdı, nelegelepe aneyinde, beni sual edecek olursan, masamdayım kahvemi yudumluyorum yine...köpüklü boll şekerli
gel sana da ısmarliiiim
Selamlar
aneyin hepinize selamları var
Demek anneler günüde biz kaçırdık:)
Burun kulak peşinde koşmaktan aneyleride ihmal ettık.Haberi olsa kapı kapı dolanıyorum.Amannn sesini duyar gibi oldum..,,,
.....kalktı ..kudurdun...sayar döker...Yok yok ben oldu bittiye getireyim en iyisi.Son halını görünce anlamaz belkı:)
Karnı zayıfladım..pilates falan diye yedirdikte.Burnu nasıl saklarız annecikten..Tırstım bi an..Neyse bitince yapacak bişey yok derim.
Afiyet olsun kahven.Ben yeşil çaya devam.Olası ödemler için önlem babında.
Söyle bakalım aney neler döktürmüş sana kimbilir neler tıktın mideye :44: aneye söyle bizim aşureleri öksürüğe getirmesin unutmadıkbendende slm söle öptüm ellerinden :)
Söyle bakalım aney neler döktürmüş sana kimbilir neler tıktın mideye :44: aneye söyle bizim aşureleri öksürüğe getirmesin unutmadıkbendende slm söle öptüm ellerinden :)
şu yeşil çaya bi alışamadım.çekmecemde 1 kutu taaa nezamandır duruyor. muhtemelen bozulmuştur bile... aslında günde bir iki bardak içsem çok iyi olacak.
besteee, çok iyi hatırlattın aşureyi. gözümün önüne geldi valla...üstü bol fındıklı ve narlıolsa da yesek
randevuyu aldımmmm pazartesiye... hadi hayırlı olsun bana...
elbette yazarım gelişmeleri... kaynana yerinde sabit... ama bizim evlilik fena sallandı bu iki hafta süresince..... neyse şimdilik duruldu gibi. bakalım hayırlısı... kaynanam günahını bile vermez ki bana bişey vermiş olur... mümkünse uzak olsun ben bulurum bakcak birini
ya aney gelsinler bana yapayım yesinler dedi kaç kere yaptırayım görüşmeden önce nasıl getireceğim o kadar kişiye taksi sallandıkça üstünün süsü püsü yamulur
çok seviyorum abi şu aşureyi aynen olsa da yesek
hıııım beste çok yemedim ıspanaklı ve patatesli börekleri meşhurdur benim aneyin onlardan götürdüm yarım tepsi hepsi o :)))
şu yeşil çaya bi alışamadım.çekmecemde 1 kutu taaa nezamandır duruyor. muhtemelen bozulmuştur bile... aslında günde bir iki bardak içsem çok iyi olacak.
besteee, çok iyi hatırlattın aşureyi. gözümün önüne geldi valla...üstü bol fındıklı ve narlıolsa da yesek
sağol canım benim... bakalım ne zamana olcak ameliyat.... bu arada spora başladım ameliyat gününe kadar azcık da olsa inceleyim diye.... her spora gidiş gelişte bi kavga kopuyo ama yapcak bişi yok... biraz nefees alıyorum sporda...
yavrularım,
ben yarın 2. ameliyatımı oluyorum..bacak ve göğüs..
bu sefer felaket korkuyorum.iki kısım da benim en çok korktuğum yerler zaten.
özür dilerim günlerdir çok yoğundum, pek giremedim...
1 ay oldumu ya senin operasyonun üstüne hadi hayırlısı bakalım çok geçmiş olsun şimdiden bizi habersiz bırakma
yavrularım,
ben yarın 2. ameliyatımı oluyorum..bacak ve göğüs..
bu sefer felaket korkuyorum.iki kısım da benim en çok korktuğum yerler zaten.
özür dilerim günlerdir çok yoğundum, pek giremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?