• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

seviyom seni:16::16:

aledax, aynen öyle

under construction

Bende seni seviyorum,,

İyiki varsında zehir hafiyem.Keko modundan kurtarıyosun bizi.Yoksam ne derlerse inanıyoruz.

Doğuştan taş.Orjınal pıtık burun.Oldum olası incecik.yiyolar bizi yoksa.

Tepeden tırnağa orjınalim topiği açıcam görüşürüz orda.Ufak dokunuşları olanları bekleriz.Ufaklar sayılmaz çünki:1::1::1:

Heykeltraş elinden çıkmış gibi olcek jelocanım benim.Hadi Jelocan kim tutar seniiii:10:

İşte o zaman yandınız.Topiğe uğramaz bile.Bekler durusunuz.Umuma açık albüm sonrası araki bulaki olmayalım:1:

Albümlerin kokulusu çıkmış Jelesec obsesionu ekle sen.Kavrulsun ortalık.Yıkılsın k.k.

Yarım yarım yarılalım.:1::1::1:

İşte o zaman yandınız.Topiğe uğramaz bile.Bekler durusunuz.Umuma açık albüm sonrası araki bulaki olmayalım:1:

Albümlerin kokulusu çıkmış Jelesec obsesionu ekle sen.Kavrulsun ortalık.Yıkılsın k.k.

Yarım yarım yarılalım.:1::1::1:

aynen uğramam bunları da sevmiyom zaten :19: hemde ne açık bak gör K.k.da üye patlaması olacak :27::27:

sana kötü haber aledam, tekin acar da arkadaşım çalışıyor, bizim parfüm uzun zamandır gelmiyormuş üretimi durmuş bilesin almayasın :34:

Bende seni seviyorum,,

İyiki varsında zehir hafiyem.Keko modundan kurtarıyosun bizi.Yoksam ne derlerse inanıyoruz.

Doğuştan taş.Orjınal pıtık burun.Oldum olası incecik.yiyolar bizi yoksa.

Tepeden tırnağa orjınalim topiği açıcam görüşürüz orda.Ufak dokunuşları olanları bekleriz.Ufaklar sayılmaz çünki:1::1::1:

sen bunları KezBAN ogulüye mi yazdın :44::44::44: onumu seviyon :63: ne hafiyesi benim hafiye :19:

Keko o aleda sen nerenle okuyun :26:

aynen uğramam bunları da sevmiyom zaten :19: hemde ne açık bak gör K.k.da üye patlaması olacak :27::27:

sana kötü haber aledam, tekin acar da arkadaşım çalışıyor, bizim parfüm uzun zamandır gelmiyormuş üretimi durmuş bilesin almayasın :34:

Cidden kötü haber.Obsesion secret yaptı tutmadı bende aldım sevmedim.

İNternetten buldum güvenip alamadım.Muadili yok o kokunun inan.Sen bulursun bir yerden.Çabuk bul.Umuma açık albüm yapıcamda ziyaretçi patlaması yapıcam.

teklifleri kabul etmesi için eleman aramaya başladım bile:1::1::1::1:yetişemem malum.

kokulusu ilk olacak:1::1:

sen bunları KezBAN ogulüye mi yazdın :44::44::44: onumu seviyon :63: ne hafiyesi benim hafiye :19:

Keko o aleda sen nerenle okuyun :26:

Gö.....mle okudum ama:1::1::1:

Neyi kaçırdım ki.Ne..nerde..ne zaman...kiminle...kime...dokundurtmuş hepsini bilen ogülü.

Uyandıranda ogülü.

gelmiş geçmiş farketmez.isteğinin ispatını online sunabilen başka hafiye tanımıyorum ben:1:

Neyi kaçırdım ki.Ne..nerde..ne zaman...kiminle...kime...dokundurtmuş hepsini bilen ogülü.

Uyandıranda ogülü.

gelmiş geçmiş farketmez.isteğinin ispatını online sunabilen başka hafiye tanımıyorum ben:1:

doğrusun ogülü belgeli delilli çalışır atmasyon değil ...

dokundurtma benden de kaçmaz hiç 6.his diyorum başkada demiyorum :42:

serap38.doğrucu davut derdi bu kezoya :34: okuyorsa selam :3:

bak bu kısımda beni tarif etmişsin:23: özellikle doğuştan taş kısmı tam benlik:8:

Merakım kabardı iyice....

Malum burda doğuştan taş sayısı yok denecek kadar az.

Daica duster gibi ha.Doğuştan lpgli:1::1::1:

Fabrika ayarlarına dönücem diye yırtsın birileride bir yerlerini.of offff:1::1::1::1:

Uyandıranda ogülü.

yaparım bilirsin:23:
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar:47:

jelesekcan, üzerime yapıştırdığın şu kezo yaftasını çıkart, yoksa fena yapiicimm seni:51:
kıskandığın an kezo ogülü diyorsun, farketmediğimi sanma:9::1:

yaparım bilirsin:23:
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar:47:

jelesekcan, üzerime yapıştırdığın şu kezo yaftasını çıkart, yoksa fena yapiicimm seni:51:
kıskandığın an kezo ogülü diyorsun, farketmediğimi sanma:9::1:

Yaparsın bilirim :16: yalan zehirli bir ok gibidir söyleyeni zehirler ( jelesec atasözü:1:)

tamam tamam kıskanıyorum ben seni :34: gizli gizli hayranlık duyuyorum :23::23:

doğuştan mı :19: taş mı :19: doktora karnımı oramı buramı lazer yap diyen ben miydim :25:

Sen hala anlamadın mı hisli kadın.
,180 dereceye kadar olanlara dokunuş deniyor.

360 geçersek estetık olur.

Ondan taş herkes.360 kadar yolu var.Okeytooo:)

Kadın ne demiş doktora dokun demiş.Tasarım mı istemiş sanki.Uğraşma.Ona inat jilianla çözdü herşeyi

hem kezo hem de keko demişsin:20: nlentom sana zahmet olacak ama, limonlu pelteyi bizim jelesekten yapsan:9: dili pelteleşti de ağzından çıkanı kulağı duymuyor...

doktorcuğuma kabul ediyorum göbeğime lazer lipo yap diye çok ısrar ettim, ama kabul etmedi. Size ne gerek var zaten TAŞ gibisiniz dedi. köprünün altında çoook sular aktı bebeeem. Beni gördüğünde gözlerine inanamıcaksın:53: 90-60-60 fücuumlan, selvi boyumlan gözlerini yuvalarından fırlaticiiiim...

lipo da neymiş pehhhhh:19: jillianımın canı sağolsun:23:

Sen hala anlamadın mı hisli kadın.
,180 dereceye kadar olanlara dokunuş deniyor.

360 geçersek estetık olur.

Ondan taş herkes.360 kadar yolu var.Okeytooo:)

Kadın ne demiş doktora dokun demiş.Tasarım mı istemiş sanki.Uğraşma.Ona inat jilianla çözdü herşeyi

bazen saflığım tutuyor ...

360.dereceye kadar hım iyi o zaman yola devam :1:

ne inatı bebem cimri paraya kıyamadı adam 4.dedi buda 1.t.ye yap dedi adamda yol verdi :23::23:

Son düzenleme:
arkadaşlar gerçekten teşekkürler, 35 tane beğeni yapmışsınız:23: yarım saatte bu kadar beğeni beni şımartıyor:32: biliyorum, seviyorsunuz, yazılarımla eğleniyorsunuz ama birazcık da jelesece yapın..iyice bilenmesin bana karşı, gizli hayranlığı gizli düşmanlık boyutuna geçmesin, yazıktır beğenin yavrucağın bir iki yazısını:1::1:

arkadaşlar gerçekten teşekkürler, 35 tane beğeni yapmışsınız:23: yarım saatte bu kadar beğeni beni şımartıyor:32: biliyorum, seviyorsunuz, yazılarımla eğleniyorsunuz ama birazcık da jelesece yapın..iyice bilenmesin bana karşı, gizli hayranlığı gizli düşmanlık boyutuna geçmesin, yazıktır beğenin yavrucağın bir iki yazısını:1::1:

:92::92::92::92: aman senle uğraşılmaz laf ebesi :33:

Back