• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar

ne zamandır girmedim topiğe ,ne kadar çok konuşmuşsunuz :36:

biraz geçmişi okuyayım,

ama ilk gözüme çarpan KezBAN oldu nikin değişip eski halini almış hayırlısı olsun :1:

Kartopuum sana da günaydııın:16: Ama sen hep Ekim annelerindesin:( Bize de gel buraya ütfeyyyyn:16:

biraz geçmişi okuyayım,

ama ilk gözüme çarpan KezBAN oldu nikin değişip eski halini almış hayırlısı olsun :1:

kartopum, özletiyorsun kendini. daha sık gel....estetik sevsen de sevmesen de gel:16:

sorma, gitti kezban, (üstelik doğru yazmışsın) ben geldim, yep yeni gibiyim:23:

pişşt
nldglp, şu seksi santa mama avatarına hep kıskanç gözlerle bakıyorum..nazar duası oku ara ara kendine..ben bile böyle bakıyosam, gerisini sen düşün:51:

biraz geçmişi okuyayım,

Selam canım,

ufaklık oyun gurubuna başlayacak demek ki sevindim :21:yaşıtları ile olması iyi gelecek yavruna :emir_bebek:

bizde çene bol güzelim kızların dili :76:pabuç gidi eşlerine yardım etsin Allah :ssz:

arada kezo de sen :1:

Selam canım,

ufaklık oyun gurubuna başlayacak demek ki sevindim :21:yaşıtları ile olması iyi gelecek yavruna :emir_bebek:

bizde çene bol güzelim kızların dili :76:pabuç gidi eşlerine yardım etsin Allah :ssz:

arada kezo de sen :1:

kezo-jelo de kartopum, kezo-jelo:1::1:

jelesek, ister istemez görüyorum profilimden yaptığın yorumarı...aledaxın peşine düşüp burunda sıraya girmişsin..karakteristik burnuna ufak bir dokunuş mu düşünmektesin bebeem?

jelesek, ister istemez görüyorum profilimden yaptığın yorumarı...aledaxın peşine düşüp burunda sıraya girmişsin..karakteristik burnuna ufak bir dokunuş mu düşünmektesin bebeem?

ben kendinle barışık bir insanım :21:kezo jelo, kelek jelo,heryeri estetikli jelo,denilebilir :9::9:

bu Aledaxs beni ayartıyor bacım :19: enişten boşanma davası açarsa yakında bu kadın beni batırdı iflas ettim diye senin o tarafa gelir yerleşirim hayat burada zor pahalı :1:

ben kendinle barışık bir insanım :21:kezo jelo, kelek jelo,heryeri estetikli jelo,denilebilir :9::9:

bu Aledaxs beni ayartıyor bacım :19: enişten boşanma davası açarsa yakında bu kadın beni batırdı iflas ettim diye senin o tarafa gelir yerleşirim hayat burada zor pahalı :1:

Düş peşindeysen Düş PEŞİME:)

Ayartılmaya ihtiyacın yok ama sana burun olsa fean bişey olursun.

Hem burun yapılınca göbek direk eriyormuş yeni duydum bunu:1::1::1:

Bi yerde yazmıştın burum benı şişko göstermiyor diye bir gün bu lafı yutarsın:1:

Şaka bir yana kızların resimlerini görünce koşası geliyor insanın.Artık borç harç demeden topuklayası geliyor.

Seni boşamak mı.hahahaha.Yengeçler vazgeçilmezlikleriyle ünlüdürler.Emin ol ilkokul aşkın hala arıyordur seni.Yapışan kopamaz.İddalıyım:)

Sen gel gidelim bahçelievlere.Kadir hasta kahve mahve içer bakarız burunculara:)

ogltkn sen direkçisin.

Son söyleyeceğini ilk diyenlerdesin
,Objektif ol Jelesece Muhammed Dilber dokunsa ufaktan.

Patlatmaz mı kaşı gözü.Deruni bakışları.Cidden soruyorum.

Düş peşindeysen Düş PEŞİME:)

Ayartılmaya ihtiyacın yok ama sana burun olsa fean bişey olursun.

Hem burun yapılınca göbek direk eriyormuş yeni duydum bunu:1::1::1:

Bi yerde yazmıştın burum benı şişko göstermiyor diye bir gün bu lafı yutarsın:1:

Şaka bir yana kızların resimlerini görünce koşası geliyor insanın.Artık borç harç demeden topuklayası geliyor.

Seni boşamak mı.hahahaha.Yengeçler vazgeçilmezlikleriyle ünlüdürler.Emin ol ilkokul aşkın hala arıyordur seni.Yapışan kopamaz.İddalıyım:)

Sen gel gidelim bahçelievlere.Kadir hasta kahve mahve içer bakarız burunculara:)

Düşerim peşine de para ayarlamam lazım zaman lazım:)

vazgeçilmez deyip bide boynuzu yersek koparım bak o zaman :) İlk okulu bilmemde ilk aşkım onla evlenmedim diye ülkeyi terki diyar etti..

benim daha uzun bir bekleme dönemim var canım ya tedaviden dolayı sonrası inşallah kısmetse olur burunda

ogltkn sen direkçisin.

bende kaş göz zaten patlak :1: çok güzel olmayayım nazara gelirim çatlarım ortadan falan :21:

ogülü ben var ya çok zeki kadınım :nazar::1: bak taktir et hemen anladım ve uyguladım :3:

Düşerim peşine de para ayarlamam lazım zaman lazım:)

vazgeçilmez deyip bide boynuzu yersek koparım bak o zaman :) İlk okulu bilmemde ilk aşkım onla evlenmedim diye ülkeyi terki diyar etti..

benim daha uzun bir bekleme dönemim var canım ya tedaviden dolayı sonrası inşallah kısmetse olur burunda

bende kaş göz zaten patlak :1: çok güzel olmayayım nazara gelirim çatlarım ortadan falan :21:

Boynuz:1::1::1::1: yemek mi:1::1::1::1:

Yedirtirsin de boğazına bile oturtursun:)

inşallah canım önce sağlık gerisi makara kukara.Olsada olur olmasada.Biraz takılıyorum sana bebem.
10 numara kadınsın.

eee ne var ne yonk:3: birazdan kek yapmaya gidiyorum.Eşim erken geliyor bugün eve.Çırpıp geleyim hemen:8:

Boynuz:1::1::1::1: yemek mi:1::1::1::1:

Yedirtirsin de boğazına bile oturtursun:)

inşallah canım önce sağlık gerisi makara kukara.Olsada olur olmasada.Biraz takılıyorum sana bebem.
10 numara kadınsın.

:)) aman hiç bir kadın yaşamasın böyle olayı :23:tek eşlilik diyorum tüm erkeklere :20:

makara kukara aynen canım:34: ama olur sırayla neden olmasın burun olayı hep var aklımda zaten

aman ne 10.nura toplanmayan yer kalmamış :9:

iş, güç, problem, polemik bugün geçsin mümkünse:52:

ogltkn sen direkçisin.

dediğin gibi ben direkçiyim:34: bak o yüzden de şimdi diyorum ki " ben şahsen onun o karakteristik burnunu yakından gördüm, ufaktan dokunulmayla, kaşı gözü patlamaz:1::1:, deruni bakışlar için muhammed beyin biraz daha fazla dokunması lazım:9:"

ogülü ben var ya çok zeki kadınım :nazar::1: bak taktir et hemen anladım ve uyguladım :3:

hakket bebem yaa, tadir etmemmi hiç?
ben benim kocaya,kopyala yapıştırı telefonda anlatırken cinnet geçirdim...sana bi kere anlatmak yetiyo..şaka demiyom len, acayip zeki buluyorum seni ve esprilerini:34:

eee ne var ne yonk:3: birazdan kek yapmaya gidiyorum.Eşim erken geliyor bugün eve.Çırpıp geleyim hemen:8:
nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak deme:56: yapıp da yememek gibi bi irade mi sergilicen şimdi sen? sen yemiyosan kimse yemesin canım evde. ben öyle yapıyom şahsen:23:

aman ne 10.nura toplanmayan yer kalmamış :9:

şekerim yanlış anlamışsın, adelax 10 numara derken, zaten "10 kez toplanmış" demek istemiş:52::33::32::8::33:
şimdiden 2 sezeryan + 2 estetik + 1 nodül=5
karın, karınla birilkte bir kaç dokunuş etti = 8:33::33:

farkındaysan yaptırdığın botoxlardan ve dolgulardan hiiiiç bahsetmiyorum:51:

iş, güç, problem, polemik bugün geçsin mümkünse:52:

dediğin gibi ben direkçiyim:34: bak o yüzden de şimdi diyorum ki " ben şahsen onun o karakteristik burnunu yakından gördüm, ufaktan dokunulmayla, kaşı gözü patlamaz:1::1:, deruni bakışlar için muhammed beyin biraz daha fazla dokunması lazım:9:"

hakket bebem yaa, tadir etmemmi hiç?
ben benim kocaya,kopyala yapıştırı telefonda anlatırken cinnet geçirdim...sana bi kere anlatmak yetiyo..şaka demiyom len, acayip zeki buluyorum seni ve esprilerini:34:

nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak deme:56: yapıp da yememek gibi bi irade mi sergilicen şimdi sen? sen yemiyosan kimse yemesin canım evde. ben öyle yapıyom şahsen:23:

Polemik o ne ki :19::19::19: bana göre şeyler değil bunlar hiiiiç sevmem :19::19:

ha ha hay benim koca bu buruna aşık oldu bebem :21::21:

enişteme laf söyletmem tarihçi, koleksiyoncu, hemde mağazalar zinciri sahibi :nazar: kopyalayıp yapıştırmasın ne olcek :23:

şekerim yanlış anlamışsın, adelax 10 numara derken, zaten "10 kez toplanmış" demek istemiş:52::33::32::8::33:

ben senin yaşlarda iken tek(1.adet) sezeryanım vardı:63::63::63:

sen erken başlamışsın dağılmaya benim yaşıma geldiğinde Ajdaya dönersin sen kuşum :8::1::52::33:

Vayyyyy bunları sakladı benden.Vay jelesec vay...Hani bir tek memeydi:1::1::1::1::1:

Neyse benımde bır tek buruncuk zaten Ne yapalım.bel fıtığı var ama bu kategoriye girmez sayılmaz yani.

Botox lazım oldumu ararım seni jelesec .sevgiler canım:1::1::1:

Back