• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

aynen hazıra konmuş oldum :D öyle ben doktoru seçtim ama nasip tabi... bu arada doktorla hiç görüşmedim sırf yazılanlardan ötürü seçtim doktoru. sınavlarımın geçmesini bekliyorum. onları atlatayım hemen gitcem . kaynanamlar temelli kalma niyetiyle geldiler ama bende temelli tutma niyeti yok :D sağolsun okadar zor insandır ki bir günde bile canından bezzdirebiliyor karşısındakini....

Canım yaa kıyamam.Çok zor olmalı yaşayan bilir ben hiç yaşamadım.Ay sen tanımadanmı karar verdin.Hiç bir doktorla görüşmedin mi?Valla ben 5 doktorla görüştüm Baycana karar verene kadar.Teşekkür ederiz güvenine ama büyük cesaret.Neyse nasılsa tanışırsın zaten tanıştığında da kararın değişmeyecek buna eminim işte :16:

hımmm bu zor olcak ama benimki heryere tırmandığından bluzüme tutunup yukarılara çıkabiliyor :D kaldırmama gerek olmayacak gibi :D yani ümit dünyası şuan yazdıklarım. kafaya koydum bu sene kısmetse olcak o ameliyat... umarım bi aksilik olmaz

linacım kafaya koyduysan zaten kaçarı yok bu ameliyatı olacaksın demektir :34:

bak bana zorlu bir ameliyat atlattım arkasından sıkıntılı bir iyileşme süreci ama ben son muayenede karın germe ameliyatı olmak istiyorum en erken ne zaman izin verirsiniz diye sordum doktorlara :17::17: kaçarı yok olacağım :1:

OOO işin zor Lina...sen Jelesec in kaynana macerasını belki bilmezsin.Bak bu topiği ilk açtığımda kaynanası ona kalmaya gelmişti.Her gün ağlama duvarı şeklinde kendini buraya dar atardı.Biz de ona aman jelesenk canım jelesenk şeklinde destek verirdik.İstersen ilk sayfalarda okuyup bulabilirsin:)) ha bi de benim 10.sayfa maceram vardır di mi jelesenkkk ahahahahahahahahah:52::52::52:

o kısımları okumuştum :D benimki sürekli tepemde olduğu için çok giremiyorum ki ben de çevireyim ağlama duvarına... benim kaynana yerleşme niyetinde kalıp gitme niyetinde değil ki. ama çok bekler.... herkes evinde mutlu mutlu otursun ne gereği var dimi ama...

linacım kafaya koyduysan zaten kaçarı yok bu ameliyatı olacaksın demektir :34:

bak bana zorlu bir ameliyat atlattım arkasından sıkıntılı bir iyileşme süreci ama ben son muayenede karın germe ameliyatı olmak istiyorum en erken ne zaman izin verirsiniz diye sordum doktorlara :17::17: kaçarı yok olacağım :1:

Kaçarı yok bende olacağııım.Okimiyim diyorum ama göz kapağı topiği beni etkiliyor yaa.Baycan bilir işini,onun dedikleri doğrudur vs. kendimi motive ediyorum.

OOO işin zor Lina...sen Jelesec in kaynana macerasını belki bilmezsin.Bak bu topiği ilk açtığımda kaynanası ona kalmaya gelmişti.Her gün ağlama duvarı şeklinde kendini buraya dar atardı.Biz de ona aman jelesenk canım jelesenk şeklinde destek verirdik.İstersen ilk sayfalarda okuyup bulabilirsin:)) ha bi de benim 10.sayfa maceram vardır di mi jelesenkkk ahahahahahahahahah:52::52::52:

:60::60::60: hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah :22:

10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gün :1::1: demi ogülüm :16::16:

Son düzenleme:
Canım yaa kıyamam.Çok zor olmalı yaşayan bilir ben hiç yaşamadım.Ay sen tanımadanmı karar verdin.Hiç bir doktorla görüşmedin mi?Valla ben 5 doktorla görüştüm Baycana karar verene kadar.Teşekkür ederiz güvenine ama büyük cesaret.Neyse nasılsa tanışırsın zaten tanıştığında da kararın değişmeyecek buna eminim işte :16:

inşaallah benim de ameliyatım güzel geçer ben de aynı sizin gibi güzel güzel bahsederim....

o kısımları okumuştum :D benimki sürekli tepemde olduğu için çok giremiyorum ki ben de çevireyim ağlama duvarına... benim kaynana yerleşme niyetinde kalıp gitme niyetinde değil ki. ama çok bekler.... herkes evinde mutlu mutlu otursun ne gereği var dimi ama...

Aman diyeyim çok rahat ettirme :ssz: ev evin üstüne olmaz olamaz :20: aynen ne gereği var yahu bak sevdim seni benim kafadansın :48:

Bence de mantıklı.Hem tek de değil eşi de varmış.Nasıl rahat ediyorlar.Ben edemem gibi geliyor.Yani kaynana olunca.

:60::60::60: hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah :22:

10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gün :1::1: demi ogülüm :16::16:

ya aklıma geldikce hala gülüyorum:))) kazene yalvarışlarım allaha yakarmalarım.... :9::9: yazarken gene gülüyorum eşim de yanımda neye gülüyorsun diyor.Gel de anlat:)))))

valla hizmet eden olsun da zaten istedikleri gibi istediklerini yapıyorlar. hizmetcileri de var niye gitsinler dimi ama... niyet böyle.. ben evlenmeden eşimle konuşmuştum bakmam diye o da tamam dediydi. köprüyü geçene kadar hesabına döndü bizim iş... ama çok beklerler. bu arada şarkı da çok iyi geldi :D teşekkürler... iyi seneler...

valla hizmet eden olsun da zaten istedikleri gibi istediklerini yapıyorlar. hizmetcileri de var niye gitsinler dimi ama... niyet böyle.. ben evlenmeden eşimle konuşmuştum bakmam diye o da tamam dediydi. köprüyü geçene kadar hesabına döndü bizim iş... ama çok beklerler. bu arada şarkı da çok iyi geldi :D teşekkürler... iyi seneler...

Bak bak bu erkekler hep aynı benimki bana ayar çekiyor sen vijdanlısın bakarsın zaten ileride diyor :19::19:

sen 2.canavarı sal üstlerine bak nasıl kaçıyorlar :10::10::1:

iyi seneler

Bak bak bu erkekler hep aynı benimki bana ayar çekiyor sen vijdanlısın bakarsın zaten ileride diyor :19::19:

sen 2.canavarı sal üstlerine bak nasıl kaçıyorlar :10::10::1:

iyi seneler

benimki de aynı ayaktan ilerliyor :D benim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.

benimki de aynı ayaktan ilerliyor :D benim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.

yok yok seninkiler niyeti bozmuş sen hemen plan yap bacım :34: oh rahatlarına da düşkünler torunlar kapı önüne hemen :18::18:

Back