Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

arkadaşlar capitolde de var sanıyorum. İntimissi:)

geldim canım:)

biraz bakıyorum, sonra "dik durmayayım artık" diyip bırakıyorum:) umarım, dikişlere kötü davranmıyorumdur...

Korkma dikişler sana ne yapıp ne yapmamanı söylerler.Zorlanmayacaksın zorlandığını hissettiğinde ne yapıyorsan bırakacaksın.Zaten zorlandığında ağrı sinyaldir.

Korkma dikişler sana ne yapıp ne yapmamanı söylerler.Zorlanmayacaksın zorlandığını hissettiğinde ne yapıyorsan bırakacaksın.Zaten zorlandığında ağrı sinyaldir.

işte bilemiyorum ki canım.. pek yatasım gelmiyor, doktor yatmamı söylemişti halbuki..ondan sanırım böyle düşündüm..

dün gece epey bir ağrı ile uyandım ol leğen kemiğimin altında, sanırım sağ tarafıma doğru yatmışım, sol taraf gerilmiş...

Bacaklarının altına yastık koyuyormusun.V biçimi mi yatıyorsun.Senin dikiş beldede var dimi.Ercan bey yatış pozisyonu ile ilgili bir şey söyledimi?
Uyurken ister istemez geriliyoruz vücudumuzu alışkanlık ve birden kaslarda ağrı hissediyoruz bu çok doğal.

Canım ciğerim sana iyi yolculuklar bol bol gez bol alışveriş yap yurt dışına gidenler genelde zayıflayıp geliyor darısı başına

sensiz buralarda boynu bükük küçük emrah gibi kalacağım iyi seneler mutlu yıllar sana ve ailene

Ayyy bugün mü gidiyor Beste? hadi iyi yolculuklar ve güzel tatiller olsun bebek yüzlümüze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…