nlglpde nin tarifi var ya muz bal üzerine ceviz dövülmüş 1.bardak süt yanına
Oooh yarasın datlum.Çok gözel, pek gözel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nlglpde nin tarifi var ya muz bal üzerine ceviz dövülmüş 1.bardak süt yanına
Bacaklarının altına yastık koyuyormusun.V biçimi mi yatıyorsun.Senin dikiş beldede var dimi.Ercan bey yatış pozisyonu ile ilgili bir şey söyledimi?
Uyurken ister istemez geriliyoruz vücudumuzu alışkanlık ve birden kaslarda ağrı hissediyoruz bu çok doğal.
oooh yarasın datlum.çok gözel, pek gözel olur
davşanımm yarın kaçta senin doktor randevun?
yok canım.kas değil, dikişlerin ağrısıydı; ondan eminim..o nedenle korktum zaten biraz...
iki ayrı ayağına iki ayrı yastık koymamı söyledi.ben tek koyuyorum, genişinden.gece çok kıpırdanıyorum, çok ağrıyor belim..ama belimdeki dikişler pek rahatsızlık vermiyor neyse ki...
Çok değişik senin ameliyatın tevşanım.Bakalım çok meraklardayım.Ocak sonu buluşmasında görürüz inşallah.
"11 gibi bekliyorum" dedi canım doktor..
evet canım..bu kilo vermeden sonraki ameliyatlarla ilgili çok bilgi de yoktu ben girerken..umarım iyi örnek olur insanlara...
Döndüğünde bize yaz olulmu? Sen haftaya da gelirsin dikişler için.Belki görmeye gelirim seni o zaman.Jelesec de gelir belkim.
döndüğünde bize yaz olulmu? Sen haftaya da gelirsin dikişler için.belki görmeye gelirim seni o zaman.jelesec de gelir belkim.
senin kadar kilo veren var acaba k.k.da :44: Başlık aç bence arayan tıklayan hemen senin süreci okusun foto da koyarsın sonra tam olur
gelirim uygun olursam ama dikiş mikiş bakmam daha çok erken rabbiti görürüm
evet canım, yapacağım..hem tüm kilo verme süreci hem de ameliyat sürecini yazacağım..
şimdi yapmak istemedim, hem biraz toparlayayım hem belki diğer ameliyatı beklesem iyi olur diye...
fotoları da koyacağım, doktordan alıp..
Aaaaaa süper düşünmüşsün zayıflamadan itibaren sonuna kadar olan süreç büyük ilgi görür inan
bir şeyler içeriz ya, doktordayken girmenize gerek yok:)
yok biz nlglp ile seni pelitte bekleriz hiç görünmeyelim adama demesin sürü halinde geziyorlar
yeriz de içeriz de