• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bacaklarının altına yastık koyuyormusun.V biçimi mi yatıyorsun.Senin dikiş beldede var dimi.Ercan bey yatış pozisyonu ile ilgili bir şey söyledimi?
Uyurken ister istemez geriliyoruz vücudumuzu alışkanlık ve birden kaslarda ağrı hissediyoruz bu çok doğal.

yok canım.kas değil, dikişlerin ağrısıydı; ondan eminim..o nedenle korktum zaten biraz...

iki ayrı ayağına iki ayrı yastık koymamı söyledi.ben tek koyuyorum, genişinden.gece çok kıpırdanıyorum, çok ağrıyor belim..ama belimdeki dikişler pek rahatsızlık vermiyor neyse ki...

yok canım.kas değil, dikişlerin ağrısıydı; ondan eminim..o nedenle korktum zaten biraz...

iki ayrı ayağına iki ayrı yastık koymamı söyledi.ben tek koyuyorum, genişinden.gece çok kıpırdanıyorum, çok ağrıyor belim..ama belimdeki dikişler pek rahatsızlık vermiyor neyse ki...

Çok değişik senin ameliyatın tevşanım.Bakalım çok meraklardayım.Ocak sonu buluşmasında görürüz inşallah.

evet canım..bu kilo vermeden sonraki ameliyatlarla ilgili çok bilgi de yoktu ben girerken..umarım iyi örnek olur insanlara...

senin kadar kilo veren var acaba k.k.da :44: Başlık aç bence arayan tıklayan hemen senin süreci okusun foto da koyarsın sonra tam olur:34:

Döndüğünde bize yaz olulmu? Sen haftaya da gelirsin dikişler için.Belki görmeye gelirim seni o zaman.Jelesec de gelir belkim.

yazmaz mıyım:) kahvaltı doktordan sonraya kalacak muhtemelen, kahvaltı ederken geçerim haberleri size:)

süper olur haftaya görüşsek.dikiş alınacağından bahsetmemişti doktor..belki yarın söyleyecektir?

senin kadar kilo veren var acaba k.k.da :44: Başlık aç bence arayan tıklayan hemen senin süreci okusun foto da koyarsın sonra tam olur:34:

evet canım, yapacağım..hem tüm kilo verme süreci hem de ameliyat sürecini yazacağım..
şimdi yapmak istemedim, hem biraz toparlayayım hem belki diğer ameliyatı beklesem iyi olur diye...

fotoları da koyacağım, doktordan alıp..

evet canım, yapacağım..hem tüm kilo verme süreci hem de ameliyat sürecini yazacağım..
şimdi yapmak istemedim, hem biraz toparlayayım hem belki diğer ameliyatı beklesem iyi olur diye...

fotoları da koyacağım, doktordan alıp..

Aaaaaa süper düşünmüşsün :31: zayıflamadan itibaren sonuna kadar olan süreç büyük ilgi görür inan :31:

Back