- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
oh oh.süper haberler
saol canım aynen süper haber
ameliyata izin çıktı ya çok mutlu oldum bir ameliyat dan kalkıp diğerine yatıyorum inşallah bu son olur battık yeter bu kadar harcama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh.süper haberler
Yaprak cım merhaba tatlım.İntimissimi Bağdat caddesi Suadiye ışıkların orda teknosa vardır.Onun hizasından k.köy istikametine doğru yürüdüğünde hemen teknosadan sonraki 3.ya da 4. dükkan diyebilirim.
Bak burdan bir sütyen al.Ve dene.Sonra fikirlerini yazarsın:) Ben göğüslerim büyük olduğunda bile kendime çok çeşitli iç çamaşırları alırdım.Genelde de M&S da bulabilirdim.Ya da Lasenza da.Ama şimdi inan İntimissimi den başka alamıyorum.Sanki üstümde hiç bir şey yok gibi.Özellikle sırf dantelli modelleri çok şık çok ince ve zevkli gerçekten.
arkadaşlar capitolde de var sanıyorum. İntimissi:)
Tavşanımız gelmiiiş
geldim canım:)
biraz bakıyorum, sonra "dik durmayayım artık" diyip bırakıyorum:) umarım, dikişlere kötü davranmıyorumdur...
öğretmen hanım hoşgeldin bizim nlglpd hanım hemen sana cevap yazar şimdi ilgi alanı intimissi mağazası
Korkma dikişler sana ne yapıp ne yapmamanı söylerler.Zorlanmayacaksın zorlandığını hissettiğinde ne yapıyorsan bırakacaksın.Zaten zorlandığında ağrı sinyaldir.
Canımm:) ben almadım ama görmüştüm.suwen de güzel bu arada:)
Canımm:) ben almadım ama görmüştüm.suwen de güzel bu arada:)
işte bilemiyorum ki canım.. pek yatasım gelmiyor, doktor yatmamı söylemişti halbuki..ondan sanırım böyle düşündüm..
dün gece epey bir ağrı ile uyandım ol leğen kemiğimin altında, sanırım sağ tarafıma doğru yatmışım, sol taraf gerilmiş...
saol canım aynen süper haber
ameliyata izin çıktı ya çok mutlu oldum bir ameliyat dan kalkıp diğerine yatıyorum inşallah bu son olur battık yeter bu kadar harcama
Bundan önceki avatar resmimdeki pembe sütyen de Suwen di :) Her mağazadan zaten bir adet almıştım.Memeler küçülünce buldumcuk olmuştum.Al al doyamıyordum:))
Canım ciğerim sana iyi yolculuklar bol bol gez bol alışveriş yap yurt dışına gidenler genelde zayıflayıp geliyor darısı başına
sensiz buralarda boynu bükük küçük emrah gibi kalacağım iyi seneler mutlu yıllar sana ve ailene
Ayyy bugün mü gidiyor Beste? hadi iyi yolculuklar ve güzel tatiller olsun bebek yüzlümüze:)