Herkese selam arkadaşlar
Bildiginiz gibi karnımda begenmedıgım bir bölüm vardı.Eskı t kesı ve güzel iyileşmeyen doku.Doktorumla görüştügümde düzeltelım demişti.
Pazartesi ani bir kararla gittim revizyonumu oldum bugun 4. günüm evde yatıyorum.Bir an önce iyileşmeyi bekliyorum).
İnşallah bu sefer son olacak.
Herkese sevgiler selamlar....
Herkese selam arkadaşlar
Bildiginiz gibi karnımda begenmedıgım bir bölüm vardı.Eskı t kesı ve güzel iyileşmeyen doku.Doktorumla görüştügümde düzeltelım demişti.
Pazartesi ani bir kararla gittim revizyonumu oldum bugun 4. günüm evde yatıyorum.Bir an önce iyileşmeyi bekliyorum).
Herkese selam arkadaşlar
kızlar beni sormuşsunuz hepinize teşekkür ederim. yanlış anlaşılma olmasın sakın,kimse bir şey yapmadı banakimseye dargın falanda değilim,sizin gibi tatlı insanlara darılamam zaten.sadece işlerim toğun biraz okuyup kaçıyorum.malum yılsonu bizim işler yoğun. birde araya dişlerim girdi,onları yaptırıyorum,dünde oğlanın 15. ay kontrolleri vardı. iş yerinde de fazla kalmadığım için böyle kopukluk oldu.
ogltkn , yeni nikin hayırlı olsun arkadaşım,kazenin gazabına gelmişsin herhalde,ama sana her nik yakışıyor canım.
Herkese selam arkadaşlar
ogltkn , yeni nikin hayırlı olsun arkadaşım,kazenin gazabına gelmişsin herhalde,ama sana her nik yakışıyor canım.
bebeğim benim..
zaten gayet hoşsun, her şey daha da iyi olacak umuyorum ki..
Sen nöbetini düzgün tutuyormusun diye nöbetteyim zaten her daim
koleksiyoncu kesildi başıma senin pc ye mitin el koyması gerekBende kimlerin resimleri var aklına bile gelmez ama hemi de seninki gibi sadece koca göbek değil süper meme karın toto ama sana gönderdim mi hiç yoooook ben yapmam öyle şeyler zararsız resimler olabilir mesela mirinin saçlı resimleri zararsız hemde faceden olduğu için sorun yok
Al beni ele diyetisyenim sana emanetim
Len kızcak yine bana sopa yiycem senin yüzünden
alt komşun sana çamaşır asmayamı geliyor ne alaka olm valla doverim oyle komsuyu ne munasebetgeliyorum 10.dakikaya alt komşum geliyor çamaşır asmaya
Herkese selam arkadaşlar
şu sıralar biraz yoğunum hemde pcm bozuktu lol napem
koleksiyoncu kesildi başıma senin pc ye mitin el koyması gerek
benim resmimi mail atcağına faceye eklemişsin bari paylaşımlarını aç süs diyemi ekledin gizlin saklınmı var len benden
alt komşun sana çamaşır asmayamı geliyor ne alaka olm valla doverim oyle komsuyu ne munasebet
çok çok geçmiş olsun canım
tavşan nasılsın? yarın için heyecan var mı?
Kızlar valla süpersiniz sizin hızınıza yetişmek mümkün değil:)Bi de diyet mi yapıyorsunuz ben de ne diyet ne bişey rahat rahat oturuyorum bakalım nereye kadar:)
olmaz mı canım ya, çok hem de..
hem ilk kez göreceğim sayılır ( ameliyat sonrası pansumanda gördüm ama pek bir şey anlamadım) hem drenlerin çekilirkenki acısını düşünüp stres oluyorum hem de bir aşama geçmiş olacak diye sevinçliyim falan..karışık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?