Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona yağmurlu havada su yok kalbimizi kırdı ama şimdi atsak burdan başka yerlerde canıda sıkılır özler buraları hastada iyi fikir ben alayım kıyafeti oda bize koca göbişciğiyle dans etsin affederiz belkim yada 1 ay buraya takılmıycakmış ya hazır kış günü evde hepimize atkı bere örsün parmakları çalışmadan duramaz şimdi
napiyunuz çok keyifsizim şu aralar yazmaya bile uşeniyorum valla
becerebilirki yazık etmesin bizim kaşmirlere :) çene çalarkenevet evet, parmakları çok aktif bu ara, bize atkı bere örsün güzel fikir..benimkinin ipi fransız kaşmiri olsun anlamışsındır sen onu
anam birini durduramıyoruz, her topiğe, her polemiğe dahil olmaya çalşıyo, öbürü de üşengeçlikten yazamıyo. Gerçi sabahın 6'sına kadar yazdığın günlerin yorgunluğudur bu...uyu geçer
neyse gideyim ceviz kırmaya ben goruşuruk gena
becerebilirmiki yazık etmesin bizim kaşmirlere :) çene çalarken
Kızlar hepinize merhaba.Hİç okuyamadım neler olmuş neler bitmiş ama 1 dak. sonra evden çıkmak durumundayım.Yazmadan duramadım canım topiğime.Alamanyalı misafirleri gezdirmeye gidiyorum.Hepinizi muç muç öpüyolumm
Günaydın kızlar gece buralar boştu dazlak firarda bide kelesec diye biri dolanıyordu buralarda kışkışladım :) kelesec
Ona yağmurlu havada su yok kalbimizi kırdı ama şimdi atsak burdan başka yerlerde canıda sıkılır özler buraları hastada iyi fikir ben alayım kıyafeti oda bize koca göbişciğiyle dans etsin affederiz belkim yada 1 ay buraya takılmıycakmış ya hazır kış günü evde hepimize atkı bere örsün parmakları çalışmadan duramaz şimdi
neyse gideyim ceviz kırmaya ben goruşuruk gena
becerebilirki yazık etmesin bizim kaşmirlere :) çene çalarken
jeleseccim iyisin sanırım. burada olduğunu göre.
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?
kolay gelsin. gelsin de, bilgisayar da yüzü kırıştırıyor, bilginize
Beyaztavşanım iyimi sin bebişim? Ağrın sızın ne durumda doktora ne zaman gideceğin bir daha
yaprakçım,
sorunu daha açık sorarsan, diğer arkadaşlar da, ben de cevap anlamında daha yardımcı olabiliriz. Ama şöyle bi detay vereyim, jelesec sahalara döndüğünden beri forumda yaşıyorum, bundan da çoook mutluyum Varsın kırışan yüzüm olsun, ruhum olacağına. Haa bu arada, biz bir de gün içinde en az 8-10 kez telefonlaşıyoruz. O telefon görüşmeleri de kahkahadan geçilmiyor. Yüzü muhtemelen bilgisayardan daha fazla kırıştırıyordur
jeleseccim iyisin sanırım. burada olduğunu göre.
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?
kolay gelsin. gelsin de, bilgisayar da yüzü kırıştırıyor, bilginize
taşvannnn,
burdasın? nasılsın? daha iyisindir umarım