• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ona yağmurlu havada su yok :19: kalbimizi kırdı :43: ama şimdi atsak burdan başka yerlerde canıda sıkılır özler buraları hastada iyi fikir ben alayım kıyafeti oda bize koca göbişciğiyle dans etsin affederiz belkim :9: yada 1 ay buraya takılmıycakmış ya hazır kış günü evde hepimize atkı bere örsün :6: parmakları çalışmadan duramaz şimdi :9:

evet evet, parmakları çok aktif bu ara, bize atkı bere örsün güzel fikir..benimkinin ipi fransız kaşmiri olsun:34: anlamışsındır sen onu:1::1:

napiyunuz :ssz: :ssz: :ssz: çok keyifsizim şu aralar yazmaya bile uşeniyorum valla :31:

anam birini durduramıyoruz, her topiğe, her polemiğe dahil olmaya çalşıyo, öbürü de üşengeçlikten yazamıyo. Gerçi sabahın 6'sına kadar yazdığın günlerin yorgunluğudur bu...uyu geçer:23:

evet evet, parmakları çok aktif bu ara, bize atkı bere örsün güzel fikir..benimkinin ipi fransız kaşmiri olsun:34: anlamışsındır sen onu:1::1:

anam birini durduramıyoruz, her topiğe, her polemiğe dahil olmaya çalşıyo, öbürü de üşengeçlikten yazamıyo. Gerçi sabahın 6'sına kadar yazdığın günlerin yorgunluğudur bu...uyu geçer:23:
becerebilirki yazık etmesin bizim kaşmirlere :) çene çalarken ;)

Kızlar hepinize merhaba.Hİç okuyamadım neler olmuş neler bitmiş ama 1 dak. sonra evden çıkmak durumundayım.Yazmadan duramadım canım topiğime.Alamanyalı misafirleri gezdirmeye gidiyorum.Hepinizi muç muç öpüyolumm:16::16::16:

becerebilirmiki yazık etmesin bizim kaşmirlere :) çene çalarken ;)

düşündüm de, kesin beceremez...onun parmaklar polemikten başka işe çalışmaz bence:30::33::32:

Kızlar hepinize merhaba.Hİç okuyamadım neler olmuş neler bitmiş ama 1 dak. sonra evden çıkmak durumundayım.Yazmadan duramadım canım topiğime.Alamanyalı misafirleri gezdirmeye gidiyorum.Hepinizi muç muç öpüyolumm:16::16::16:

sana kolay gelsin gülüm, bol bol gezin...

bu arada, ocağın 26-27 sinde oradayım. enişteye söyle o günler için kendine ayrı bi plan yapsın. benimsin bırakmam:52:

bestaaaaa,
sende ocağın 26-27sini bana ayır...ben gelir siz gelmezseniz, ben de aynı jelesekcan gibi başka topikleri yuva bellerim kendime ona göre:19:

Günaydın kızlar gece buralar boştu dazlak firarda bide kelesec diye biri dolanıyordu buralarda kışkışladım :) kelesec :35::33:

:27::27::27: gözlerin kulakların beni aramış amma hemen tele yapıştın sesimi duymak için :23::23: bu nasıl kışkışlama sen bensiz ben sensiz yapamayız bebeğim :48:

Ona yağmurlu havada su yok :19: kalbimizi kırdı :43: ama şimdi atsak burdan başka yerlerde canıda sıkılır özler buraları hastada iyi fikir ben alayım kıyafeti oda bize koca göbişciğiyle dans etsin affederiz belkim :9: yada 1 ay buraya takılmıycakmış ya hazır kış günü evde hepimize atkı bere örsün :6: parmakları çalışmadan duramaz şimdi :9:

koca göbek mi senin ameliyat öncesi halin geldi gözümün önüne :53::53::53: şok olmuştum :53::53::53: benim göbeğim seninkinin yanında sıska ya kaçardı o zamanlar güzelim ne çabuk unuttun geçmişini :33::33::33:

Beyaztavşanım :3: iyimi sin bebişim? Ağrın sızın ne durumda doktora ne zaman gideceğin bir daha

Ogülüm :16: sen herkesi ayarla özelikle hafta sonu eşinden ayrılmayan postişli bayanı :9::9:

sabahtan akşama kadar beraber olalım ben miniği de getireceğim sonrası baba alır uyutur :31:

jeleseccim iyisin sanırım. burada olduğunu göre.
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?
kolay gelsin. gelsin de, bilgisayar da yüzü kırıştırıyor, bilginize :1:

Son düzenleme:
bu başlığa takılan arkadaşlar forumda yaşıyor, arada da ev, çocuk, iş güç... ile mi uğraşıyor nedir?

yaprakçım,

sorunu daha açık sorarsan, diğer arkadaşlar da, ben de cevap anlamında daha yardımcı olabiliriz. Ama şöyle bi detay vereyim, jelesec sahalara döndüğünden beri forumda yaşıyorum, bundan da çoook mutluyum:34: Varsın kırışan yüzüm olsun, ruhum olacağına. Haa bu arada, biz bir de gün içinde en az 8-10 kez telefonlaşıyoruz. O telefon görüşmeleri de kahkahadan geçilmiyor. Yüzü muhtemelen bilgisayardan daha fazla kırıştırıyordur:34:

Beyaztavşanım :3: iyimi sin bebişim? Ağrın sızın ne durumda doktora ne zaman gideceğin bir daha

canım, ağrı-sızı yok artık çok şükür.dün yine de ağrı kesicimi aldım, belki bugün de alırım ama yarın alacağımı sanmıyorum artık.oturmam-kalkmam yavaş ama ağrılı ve çok zor değil...

sürekli yatamıyorum, oturmak istiyor canım, o biraz kötü.

bol su içip bol lavaboya gidiyorum:)

ödem çayımı içiyorum.(enginar yaprağı, avakado yaprağı,kiraz sapından oluşan bir karışım tavsiye etti bana.sizinkilerden farklı sanırım?)

bugün evde yalnızım ama zorlanmadım şimdiye kadar.

kalan 2 drenim var ve aslında hiç sıvı gelmiyor.çekilebilirdi dünden ama yine de kalmasını istedi doktor; vardır diyorum bir bildiği.allahtan kalçamdan çıkan drenler bunlar da, çok zorlamıyor beni...

cuma günü drenleri çıkarttırmaya ve ilk kontrole gideceğim.öğlen 3 gibi daha müsait olacak sanırım ercan bey.gitmeden bi arayacağım..

sabah burnum kanayarak uyandım..doktoru aramadım; çok önemli değildir diye düşündüm..

öyle yani.şişlikler biraz daha iyi sanki bugün ama oldukça kalınım şimdilik:)

yaprakçım,

sorunu daha açık sorarsan, diğer arkadaşlar da, ben de cevap anlamında daha yardımcı olabiliriz. Ama şöyle bi detay vereyim, jelesec sahalara döndüğünden beri forumda yaşıyorum, bundan da çoook mutluyum:34: Varsın kırışan yüzüm olsun, ruhum olacağına. Haa bu arada, biz bir de gün içinde en az 8-10 kez telefonlaşıyoruz. O telefon görüşmeleri de kahkahadan geçilmiyor. Yüzü muhtemelen bilgisayardan daha fazla kırıştırıyordur:34:

yaşasn gülmeken kırışan yüzler:)

iyiyim çok şükür yaprakcım; ogltkn; arkadaş yazmış sana cevap ben tekrar yazmayayım aynılarını arada sende gel bekleriz :29:

Back