Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde
Yazmadan duramayan hatuun huu, jelesec hanııım...Ausencianın gözünde ne işin vaa?? anam yazmadan duramıyo hemde bizim topiği aha bu ausenciyaklıgilin topiğine satmış bizim jelesec hatun.IYYY ben de soğuyom sanki artık ısınamıyom sanki bu jelesege ile
beyaztevşaan cıbıkk bana oy ver emme jeleseke oy vermeo sattı bizi
Bestaaaa ben şimdi havaalanına misafirleri karşılamaya gidiyorum.Sonrada kayınannelerde toplaşıp yemek yicez.Bu jelesekcan bana kötü bi şii yazarsa sen cvp ver emiihadi byeeeee
Kolay gelsin sana canı. Jelesec mi o kim ya nerden tanıyoz ki ben tanımıyorum hiç kendilerini
bu yorumlardan sonra üzüntü den hastalandım1.ay yokum forumda kıymetimi anlayan dahan da gelmem
24.saatte 15.kere konuştuğum 2.kişi beste ve nlghkıyotrjn hanımlar bu lafım size affetmem artık sizine araba ne vakkodan çanta ne de burberry den gözlük barışmamızı sağlayamaz :2::2:
Kızlar enler yarışması için link vermek yasakmış tesadüf gördüm munenin yazısını
bilmiyordum bilmiyorduk öğrenmiş oldukGitmeden sizi bilgilendireyim dedim
Ahahahaha pişt sen kimsin bakalım parolayı söyle bizim topikde ne işin var
BAkın ben de kendimi yeni gördüm:)) Ben de AVATAR resimlerinden adaymışım ihihihihihihihihi.Çıbıhh bana oy verin bakiim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...uzel-avatara-sahip-kadinlar-kulubu-uyesi.html
enlerde çenesi düşük eli hiç durmayan üye başlığı olsa kazan kesin oraya da koyardı beniben geldim de başlığın adranalin gördü beh en ısınamadığınız üye başlığında 1.oy daha eklenmiş bana garip olan özel cebine ve mail adresine verecek kadar bir dönem ısınan kişi olması :26:sonradan çomak sokulunca tekere soğumuş benden demek ki:))) unutmadan Kazen ile aynı kulvarda yarışmak büyük onur inşallah açık ara geçerim :))) ya açık olması süper olmuş bu işin yoksa ogülü bile verirdi çok kıskanıyor beni
Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde
Yazmadan duramayan hatuun huu, jelesec hanııım...Ausencianın gözünde ne işin vaa?? anam yazmadan duramıyo hemde bizim topiği aha bu ausenciyaklıgilin topiğine satmış bizim jelesec hatun.IYYY ben de soğuyom sanki artık ısınamıyom sanki bu jelesege ile
:18::18::18:amanın yakalandımşaka yazdım ben sizi bırakırmıyım? Aman soğuma elektrikli battaniyi var bende altımıza yayarız ısınırız
vakti zamanında sana hem cep telefonu numarasını hem de email adresini verdi, konuştunuz yazıştınız vs...şimdi de ısınamıyorum diye oy mu vermiş ?? İnsan ısınamadığı birine bu kadar özel bilgilerini neden verir ki?? çok ilginç !! acaba senden bi çıkarı vardı da, baktı gördü sen çetin cevizsin, ağına düşmüyorsun, uyku hapı kattığı viskiden içmiyorsun, soğumaya mı başladı acep
bu arada "kazan" değil "kazen" şekerim. Lütfen adını yazma konusunda hassasiyet göster, banlarsa seni görürsün
ayrıca, ayrı bi nick alıp oy verdim çoktanısınamıyorum şekercim sana, KAYNIYORUM ne yapayım
jelesekcan, serumlar sende DANSÖZLÜK etkisi de yapmış gördüğüm kadarıylabu topiği satan, terkedip başka topikleri yuva belleyeni fururum ulennnn
Teşhisine bayıldım gülmekten :) karnım çatladı allahtan dikîşlerim iyileşmişti çoktan :) tam dansöz olmuş valla
sen en iyisi buna dansöz kıyafeti getir gittiğin yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?