Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bestaaaa ben şimdi havaalanına misafirleri karşılamaya gidiyorum.Sonrada kayınannelerde toplaşıp yemek yicez.Bu jelesekcan bana kötü bi şii yazarsa sen cvp ver emii hadi byeeeee

Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde

:18::18::18:amanın yakalandım şaka yazdım ben sizi bırakırmıyım? Aman soğuma elektrikli battaniyi var bende altımıza yayarız ısınırız

beyaztevşaan cıbıkk bana oy ver emme jeleseke oy verme o sattı bizi

birinci olmak için ortalığı karıştır sen benim birinci güzelim

rabbitim;taze haberlerini aldım canım çok sevindim dikkat et kendine

Son düzenleme:
Bestaaaa ben şimdi havaalanına misafirleri karşılamaya gidiyorum.Sonrada kayınannelerde toplaşıp yemek yicez.Bu jelesekcan bana kötü bi şii yazarsa sen cvp ver emii hadi byeeeee

Kolay gelsin sana canı. Jelesec mi o kim ya nerden tanıyoz ki ben tanımıyorum hiç kendilerini

beyaztevşaan cıbıkk bana oy ver emme jeleseke oy verme o sattı bizi

Kolay gelsin sana canı. Jelesec mi o kim ya nerden tanıyoz ki ben tanımıyorum hiç kendilerini

bu yorumlardan sonra üzüntü den hastalandım 1.ay yokum forumda kıymetimi anlayan dahan da gelmem

24.saatte 15.kere konuştuğum 2.kişi beste ve nlghkıyotrjn hanımlar bu lafım size affetmem artık sizi ne araba ne vakkodan çanta ne de burberry den gözlük barışmamızı sağlayamaz :2::2:

Kızlar enler yarışması için link vermek yasakmış tesadüf gördüm munenin yazısını

bilmiyordum bilmiyorduk öğrenmiş olduk Gitmeden sizi bilgilendireyim dedim

Ahahahaha pişt sen kimsin bakalım parolayı söyle bizim topikde ne işin var

Kızlar enler yarışması için link vermek yasakmış tesadüf gördüm munenin yazısını

bilmiyordum bilmiyorduk öğrenmiş olduk Gitmeden sizi bilgilendireyim dedim

İyide link verilmesi gerekir bence ne nerde ne yapıyor hepsi takibimizde değil sonuçta.Anket bölümü var varda arada bulasın.Neden verilmiyor bilgilendirilirse sevinirim.

vakti zamanında sana hem cep telefonu numarasını hem de email adresini verdi, konuştunuz yazıştınız vs...şimdi de ısınamıyorum diye oy mu vermiş ?? İnsan ısınamadığı birine bu kadar özel bilgilerini neden verir ki?? çok ilginç !! acaba senden bi çıkarı vardı da, baktı gördü sen çetin cevizsin, ağına düşmüyorsun, uyku hapı kattığı viskiden içmiyorsun, soğumaya mı başladı acep

bu arada "kazan" değil "kazen" şekerim. Lütfen adını yazma konusunda hassasiyet göster, banlarsa seni görürsün

ayrıca, ayrı bi nick alıp oy verdim çoktan ısınamıyorum şekercim sana, KAYNIYORUM ne yapayım

Kızlar jelesec i suç üstü yakaladım başka topikde benîde aranıza alın bagrınıza basın yazmış burayı terkettiğini yazmış birde

:18::18::18:amanın yakalandım şaka yazdım ben sizi bırakırmıyım? Aman soğuma elektrikli battaniyi var bende altımıza yayarız ısınırız

jelesekcan, serumlar sende DANSÖZLÜK etkisi de yapmış gördüğüm kadarıyla bu topiği satan, terkedip başka topikleri yuva belleyeni fururum ulennnn

Teşhisine bayıldım gülmekten :) karnım çatladı allahtan dikîşlerim iyileşmişti çoktan :) tam dansöz olmuş valla

sen en iyisi buna dansöz kıyafeti getir gittiğin yerden

Ona yağmurlu havada su yok kalbimizi kırdı ama şimdi atsak burdan başka yerlerde canıda sıkılır özler buraları hastada iyi fikir ben alayım kıyafeti oda bize koca göbişciğiyle dans etsin affederiz belkim yada 1 ay buraya takılmıycakmış ya hazır kış günü evde hepimize atkı bere örsün parmakları çalışmadan duramaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…