ya benim hiiiiiç uykum yok gezinirken ne göreyim ben bir yerde daha adayımen ısınamadığınız k.k.üyesi Jelesec 2.kişi oy vermiş bu kadarcık mı dedim :26::26: oy verenler de belli can ciğer kankalarım:))
sondan birinci olurum burada
hecte bilem her zabaha kadan burda yapayalniz dolandim durdum ama siz tavuklar topigi olaraktan hep yalniz kaldim burlardaBen döndüm de sen hala başka başlıklardan buralara gelemedinbirde avukatlığına savunduk uleeeen ben yokken bekçiliği bile yapamamışsın
Oy verdin mi bana eşine söyle oda versin hatta avukatına da söyle
hemende ustune yatGüvenme şekerim sen dazlağa resmen ben tuttum nöbeti :)
yok yok güvenimi sarstı bu dazlakanam sesi de çıkmıyor açılan davalardan içeri falan mı girdi açep en son dün sabaha karşı 5.28.de yazı yazmış bu saatte ne işi varsa anlamadım uleeeen dazlak senin meslek ne ki???
Aferin bestem sana nöbet ve canlı yayın işinde süpersinya çabuk git gel gezmelere toplaşalım
Valla canım o hep gece sitede ama gördüğün üzere başka yerlerde sabahda hava atıyor ben bekledim siz uyudunuz dedim bir. kontrol edeyim kaç gece hep başka yerde bizde dedik bunun cezasını sen ver epey enerji toplamışsındır şimdiyeni yılın ilk haftasına yap canım toplantı planını :) hatırlıyomusun ilk karşı taraf uzak bana diyordum şimdi ordan buraya geçmez oldum seviyorum canım sizi davşanda toplar kendini toplaşırız :)
Başka yerlerden kovuluyor yine kalıyor oralarda git yat artık demişler bizim dazlak yüzsüz bana ne yazmış gitmem yazmışvereceğim ben ona ceza merak etme
oki toplanalım özom zaten her hafta sonu geliyor artık süper olur :81: bizlerde seni seviyoruzburadan da sana ev alalım arada geçmez burada kalırsın
günaydın kızlar..
ben çok daha iyiyim, haber vereyim dedim..sabah yine kalkıp yürüdüm biraz.daha kolay oldu.drenlerim çıksa epeyce rahatlayacağım.mide bulantım yok artık.çok hafif öksürüğüm olacak gibi, ondan korkuyorum biraz:)
doktor gelecek 12 gibi.. aledax da burada olacak, doktorla bir kere daha görüşmek için..
Hiç yatmadım üstüne sayfalara yazdım orda saat tarih belli jelom hak yemez gördü göreceğinihecte bilem her zabaha kadan burda yapayalniz dolandim durdum ama siz tavuklar topigi olaraktan hep yalniz kaldim burlarda) ucretmi istion verriz sekerim zaten avukatlara calisiyom :'(
hemende ustune yat
napim sizin pireler bale yaparkene geziom bende.
verin cezami kesin biletimi ugandaya aglasam sizlasam ne faydaaaa :'()
Hiç yatmadım üstüne sayfalara yazdım orda saat tarih belli jelom hak yemez gördü göreceğinidün gecede yoktun
Son 1 yildir mutluluk ,huzur, saglik ve para disinda istedigim tek sey :)) 90 lik meme yaptirmak
whiterabbit, çok sevindim iyi olmana... darısı benim başıma olsun inşaallah... ben de ön takımı törpületeyim de rahatlayayım.....
Canım sesin iyi geliyordu msjıda görünce sevindim.Çok istedim ama kısmet işte gelemedim.Sağlık problemleri söyledim telde yaşlılık diyorlar halk dilindeSeni çok öpüyorum şeker kız.
törpülettir tabi bekleme fazla büyük rahatlıknasıl gidiyor hayat senin yavrularla düz duvara tırmanma durumları devam mı?
Canım mailine bak bir aklıma birşey takıldı da :)
Biliyomusunuzz,ben tevşanıma gittim bu akşam onu görmeyeama artık İyi benim tevşanım.Biraz geç gittim ama olsun muhabbet güzel oldu.Benim çene düştü konuştum da konuştum:) Gece muhabbetlerini de çok severim.Kısmetse yarın çıkacakmış zaten.
canım az kaldı sınavları atlatır atlatmaz hemen doktora koşcem. benim bebeler aynen devam. gecenin bir yarısı kalkıp masaya tırmanıp bana sesleniyo anneeee diye gece gece ne arıyosa masanın tepesinde. bu ara çok yoğunum kaynana, kaynata, çoluk çocuk... üstüne dersler... ondan sebep giremiyorum foruma... ara ara kaçamak yapıyorum özlüyorum inanın yazdıklarınızı. neşeleniyorum sayenizde... ki bu ara psikolojim açısından çok ihtiyacım oluyo neşelenmeye...
Seni burda görmek güzel hoşgeldin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?