Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Haha:) buda iyiymiş bencede sondan 1. Olursun ancak

günaydın kızlar..
ben çok daha iyiyim, haber vereyim dedim..sabah yine kalkıp yürüdüm biraz.daha kolay oldu.drenlerim çıksa epeyce rahatlayacağım.mide bulantım yok artık.çok hafif öksürüğüm olacak gibi, ondan korkuyorum biraz:)

doktor gelecek 12 gibi.. aledax da burada olacak, doktorla bir kere daha görüşmek için..

hecte bilem her zabaha kadan burda yapayalniz dolandim durdum ama siz tavuklar topigi olaraktan hep yalniz kaldim burlarda ) ucretmi istion verriz sekerim zaten avukatlara calisiyom :'(
Güvenme şekerim sen dazlağa resmen ben tuttum nöbeti :)
hemende ustune yat

napim sizin pireler bale yaparkene geziom bende.
verin cezami kesin biletimi ugandaya aglasam sizlasam ne faydaaaa :'()

Çok sevindim canım maşallah drenler sıkıcı haklısın ama çabucak çıkar inşallah öksürüğün için boğaz pastili al kesinlikle boğazın rahatlasın ilk günler en büyük sıkıntım dr bey sana nasıl öksürmen gerektiğini göstermiştir öksürük gelmeden de o hareketi yap sık sık

Hiç yatmadım üstüne sayfalara yazdım orda saat tarih belli jelom hak yemez gördü göreceğini dün gecede yoktun

whiterabbit, çok sevindim iyi olmana... darısı benim başıma olsun inşaallah... ben de ön takımı törpületeyim de rahatlayayım.....

whiterabbit, çok sevindim iyi olmana... darısı benim başıma olsun inşaallah... ben de ön takımı törpületeyim de rahatlayayım.....

törpülettir tabi bekleme fazla büyük rahatlık nasıl gidiyor hayat senin yavrularla düz duvara tırmanma durumları devam mı?

Canım sesin iyi geliyordu msjıda görünce sevindim.Çok istedim ama kısmet işte gelemedim.Sağlık problemleri söyledim telde yaşlılık diyorlar halk dilinde Seni çok öpüyorum şeker kız.

Biliyomusunuzz,ben tevşanıma gittim bu akşam onu görmeye ama artık İyi benim tevşanım.Biraz geç gittim ama olsun muhabbet güzel oldu.Benim çene düştü konuştum da konuştum:) Gece muhabbetlerini de çok severim.Kısmetse yarın çıkacakmış zaten.

törpülettir tabi bekleme fazla büyük rahatlık nasıl gidiyor hayat senin yavrularla düz duvara tırmanma durumları devam mı?

canım az kaldı sınavları atlatır atlatmaz hemen doktora koşcem. benim bebeler aynen devam. gecenin bir yarısı kalkıp masaya tırmanıp bana sesleniyo anneeee diye gece gece ne arıyosa masanın tepesinde. bu ara çok yoğunum kaynana, kaynata, çoluk çocuk... üstüne dersler... ondan sebep giremiyorum foruma... ara ara kaçamak yapıyorum özlüyorum inanın yazdıklarınızı. neşeleniyorum sayenizde... ki bu ara psikolojim açısından çok ihtiyacım oluyo neşelenmeye...

yuuuupi çok sevindim daha da iyi olacak zamanla

uleeeen nereden senin davşan oluyor hepimizin davşanı o daha kesip hep beraber yiyeceğiz

benim ameliyat da gel git yok hep benim yanımdasın ona göre

inşallah başarıyla atlatırsın sınavları yerim ben onları yaratıcı çocuklar maşallah sende annen uyuyor evladım de:18:

zor işin zor Allah kolaylık versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…