canım benim, çok sağol..memorial'da keyifler gıcır valla. sütlaç geldi az önce:) yarın için mönü geldi; güzel şeyler işaretledim:) çıkardıktan sonra iştahım açıldı resmen:)yanda da pelit var, o kötü oldu tabii, nefis kuru pastalar almıs erkek arkadasım, birkaç tane götürdüm valla:) neyse, telafi ederiz:)
senin de aynen böyle "oldu bitti" günlerini göreceğiz kuzum inşallah hep birlikte:)
Güzel çekiştirmeymiş :) yolda aradı davşanım zaten sasırdım bende sevindim tabi birde farketmiş :)Söyledı canım geldıgını.Çok memnun olmuş.Acayıpte güzelleşmiş dedi:)
Narkoza ragmen farkettım nasıl ınceldigini dedi:)Bu kadar çekıştirdik sadece
Ay rabbitim yazma nazar mazar değer bebişim
erkek arkadaşına söyle kalçalara sulanmasınuzaktan baksın yeter
Seni burda görmek ne güzelay çok sevindim canım çabucak toparlan buluşup uzun uzun konuşacagız iltifatlar içinde çok teşekkür canım bu gazla iyice sarılırım diyete:)
bak bak bak bizim şişko beste böyle incecik oldu demek ki ben zayıflarla görüşmem moralim bozulur
güzel zaten fıstıkbestenin öncesi halini bildiğim için değişimi müthiş çok mutlu oluyorum onun adına hak ediyor tüm güzellikleri
Jelesec gördünmü bizim canlı yayınlar bile evrim değiştirdi.Eskiden ben gider pusuya yatar yayın yapardım:) Şimdi hastalar ameliyatını olup kendi yayınını kendi yapıyor.Ohh vallahi pelitler, pastalar, kurular, yaşlar...götürün bakalımBak çok anlatma gelirim oraya
bestem canım ciğerim ben 10.gün hastanede yattım ya sanki iyice şiştim serumla şişirdiler beni bunlaracil düzelip dukana başlamam lazım beni başka diyet paklamaz
bestem canım ciğerim ben 10.gün hastanede yattım ya sanki iyice şiştim serumla şişirdiler beni bunlaracil düzelip dukana başlamam lazım beni başka diyet paklamaz
Jelesec gördünmü bizim canlı yayınlar bile evrim değiştirdi.Eskiden ben gider pusuya yatar yayın yapardım:) Şimdi hastalar ameliyatını olup kendi yayınını kendi yapıyor.Ohh vallahi pelitler, pastalar, kurular, yaşlar...götürün bakalımBak çok anlatma gelirim oraya
Sen canını sıkma bu konuda uzmanlaştım artık :) tam destek
canım hemen başlama ya dukan'a bence..şimdi meyveni, sebzeni bol bol ye,sağlıksız şeyler tüketme yeter zaten..toparlayınca başlarsın...
rabbitin yayınına bayıldım çok güzel tüm yaşadıklarını yazmış ,bence kendine başlık açıp sürecini yazsın bacak germe için yardım isteyen herkese yardımı olur çok yok bu işi yaptıran benim bildiğim;
ay sorma benim de canım çekti bende gelebilirim dermişimbuluşalım bekle
evet canım ya, yapmam lazım öyle bir şey..benim gibi yoğun kilo verenlere bir yararım dokonur...
aaa, feda olsun sana ya, gel tabii:) ağırlarım ben seni:) sen geldiğinde almış olsaydık keşke bugün...
Ama ben de yemiyorum ya( Bugün diyete başlayalı 13 gün oldu 2.5 kilo hala.Bak doktor bile farketmiş kilo aldığımı (( üüüü neyse hemen o fazlalığı verdim de az da olsa kurtuldum onlardan.Ama durmak yuuuk azimle devamm
canım ben seni de zayıflamış gördüm ama daha çok üst taraftan..yüzünden de belli oluyor hatta...
Onlar şişliklerdir belki de.Bak bu gecede arkadaşlarla gittik ya orda sadece tavuk göğüs ızgara ve yanında 1 ayran içtim.Bu kadar.Hatta gider gitmez istedim acil yemeğimi 7:30 da yiyip ağzıma bandımı taktım
bu kadar özen gösterdikten sonra zaten çok sağlıklı bir şekilde zayıflarsın canım..belki biraz yavaş olur ama olur..yavaş verilen kilolar da kolay kolay geri alınmıyorum, onu da düşün...
Evet çok haklısın davşanımAma sen artık uyu olul mu? yorucu ve heyecanlı bir gündü senin için.Bu gece mışııııl mışıl uyu tamam mı prenses ?
Ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler
İyi geceler bendende öptüm hepinizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?