• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla dediklerinin bir çoğu yapıldı da biri eksik kaldı,artık ne giysem beni ince göstermiyor maleseffffff. :43: doğum sonrası sütüm gelmiyor diye yemeğe ve malt içeceklere dayanınca ve şimdide hiç dikkat etmeyince kilolar katlanarak kaldı üstümde :52:

Günaydın yoldaşlarım canlarım :16::16::16::16:

Kartopum hiç sıkma canını zira akşamdan beri bende dolabın önündeyim amma en son yine siyahlar bürünme kararı aldım ( siyah asil renktir severim :1:) aynı yollardan geçmişiz senle bende görmemişin çocuğu oldu modun da aman süt olsun diye helvaları tabak tabak götürdüm o içecekler e.bebekten koliyle alındı ama bak irmik helvasının hakkını ödeyemem onu yediğimde süt memeden karşı duvara sıçrıyordu çok test ettim denedim yani:9:

O yüzden takma kafaya daha sen yeni anne sayılırsın ben 75 kğ .le doğum dan sonra eve geldim 83.kg çıktım düşün ne kadar yediğimi:56:

günaydın arkadaşlar,

sabah sabah buluşma heyecanı sardı beni sanki ilk defa erkek arkadaşımla buluşacağım,okadar yani :17:

inşallah yağmur falan yağmazda rahat rahat geçerim karşıya

Bende de o heyecan var tanıdıklarımı görünce o kadar olmuyordu yeniler bu heyecanımın sebebi :32:

Günaydın yoldaşlarım canlarım :16::16::16::16:

Kartopum hiç sıkma canını zira akşamdan beri bende dolabın önündeyim amma en son yine siyahlar bürünme kararı aldım ( siyah asil renktir severim :1:) aynı yollardan geçmişiz senle bende görmemişin çocuğu oldu modun da aman süt olsun diye helvaları tabak tabak götürdüm o içecekler e.bebekten koliyle alındı ama bak irmik helvasının hakkını ödeyemem onu yediğimde süt memeden karşı duvara sıçrıyordu çok test ettim denedim yani:9:

O yüzden takma kafaya daha sen yeni anne sayılırsın ben 75 kğ .le doğum dan sonra eve geldim 83.kg çıktım düşün ne kadar yediğimi:56:

valla ne güzel senin yine fışkırmış :1: benim okadar yemem sadece bana kilo olarak döndü,malesef doğru düzgün olmadı sütüm,zaten oğlumda emmedi. bende diyorumki o yüzden boşuna saklamışım bu koca memeleri bunca sene,süt veririm diye daha önce ameliyat olmamıştım.ama olmayınca olmuyor küçük büyük farketmiyormuş süt olması için

Günaydın fıstıklar,

herkesler hazırlandı mı buluşma için? saçlara dip boya, tırnaklara ojeler sürüldü mü, bıyıklar-kaşlar aldırılıp, en zayıf gösteren giysiler akşamdan seçildi mi?

valla çok kıskanıyorum sizi:19: beraber foto çekilin, nldglp'cim fotoyu bana mailler. Anında görüntü yapar. Bi arada arayıp bi ses verin olur mu?

seviyom sizi hepinize şimdiden iyi eğlenceler. Çok kahkaha atıp, mekanda tikkat çekmeyin emi?

Günaydın o gülü, çekeriz çeker hatta kafalar olmadan k.k.ya koyarız :23::23::23:

Yerim mekanı katı bize rezerve ederler yine eeeee önemli müşterileriz K.K.nın güzelleri geliyor:nazar::nazar::nazar:

işyeri değişikliği falanmı var hayrola gelişler sıklaşacakmış ?

yok yok meraklı kartopum, benim eşimin ablası istanbulda, avrupa yakasında, hatta sizin oralarda. Ona gideceğiz. Ailesel nedenlerle belki daha sık gitmemiz gerekebilecek. Bu pazar belli olacak. Toplantıda jelesec anlatıverir sana ;)

jelesecim, irmik helvası ve karşı duvardaki sütü hayal ettim de çok güldüm lennnn..

benim büyük oğlanda badem acayip işe yarıyodu. işyerinde bi sağıyodum iki katı çıkıyodu. duvara sıçratmak da neymiş, direkt biberona :)) yedikçe yiyodum sütüm olsun diye. 73 ile doğuma girdim, oğlanın 40'ında 75kg'ya çıkmıştım, oğlan dışarda olduğu halde:37: Hayatımda ilk kez o kiloları görmüştüm :(

ama akıllandım, ikinci de hiç bişile uğraşmadım. 40'ında eski kiloma dönmüştüm bile. O kadar kilo almama rağmen, ilkini de 2 yıl emzirmiştim, 2.yi de :) bu işler tamamen psikolojik. bu arada 4 yıl boyunca emzirmişim lennnn...aahhh eski memelerim ahhh, az kahrımı çekmemişlerdi:37:

Yok yok senin nikin bunda böle MERAKLI :21::21::21:

:60: :60: :60: evet ya kendimde çok gülüyorum şimdi. niye ben böyle oldum anlamadım,ama sizleri canlı görmediğim için kafamda bişeyleri oturtmak istiyorum ondan herhalde. bende yeni bir özelliğimi öğrenmiş oldum sayenizde :1: yoksa gerçekten böyle biri değilimdir. sizi çok içten bulduğum için tanımak istiyorum herhalde. diğer topiklerdeki yazışmalarıma bakarsanız bu kadar meraklı olmadığımı göreceksiniz . ufff ya utandım valla şimdi.

:60: :60: :60: evet ya kendimde çok gülüyorum şimdi. niye ben böyle oldum anlamadım,ama sizleri canlı görmediğim için kafamda bişeyleri oturtmak istiyorum ondan herhalde. bende yeni bir özelliğimi öğrenmiş oldum sayenizde :1: yoksa gerçekten böyle biri değilimdir. sizi çok içten bulduğum için tanımak istiyorum herhalde. diğer topiklerdeki yazışmalarıma bakarsanız bu kadar meraklı olmadığımı göreceksiniz . ufff ya utandım valla şimdi.

aman ne utancan be kartopum,
biz seni seviyoz böyle...bak ben de mesela merak ediyom sen nerede çalışıyorsun diye? :1:

valla ne güzel senin yine fışkırmış :1: benim okadar yemem sadece bana kilo olarak döndü,malesef doğru düzgün olmadı sütüm,zaten oğlumda emmedi. bende diyorumki o yüzden boşuna saklamışım bu koca memeleri bunca sene,süt veririm diye daha önce ameliyat olmamıştım.ama olmayınca olmuyor küçük büyük farketmiyormuş süt olması için

Ya senin ufaklık emmeyince gelmemiş tabi:emir_bebek: benim büyük yavru 6.ay emdi bıraktı ağzına zorla memeyi verim bi kaç kare dili ile itti ben tbi zırla hani emsin Aanneyle yavru arsında o emme anı beni çok keyiflendiriyordu ama olmayınca olmuyor küçük 16.17.ay emdi neredeyse zorla bıraktık...

yok yok meraklı kartopum, benim eşimin ablası istanbulda, avrupa yakasında, hatta sizin oralarda. Ona gideceğiz. Ailesel nedenlerle belki daha sık gitmemiz gerekebilecek. Bu pazar belli olacak. Toplantıda jelesec anlatıverir sana ;)

jelesecim, irmik helvası ve karşı duvardaki sütü hayal ettim de çok güldüm lennnn..

benim büyük oğlanda badem acayip işe yarıyodu. işyerinde bi sağıyodum iki katı çıkıyodu. duvara sıçratmak da neymiş, direkt biberona :)) yedikçe yiyodum sütüm olsun diye. 73 ile doğuma girdim, oğlanın 40'ında 75kg'ya çıkmıştım, oğlan dışarda olduğu halde:37: Hayatımda ilk kez o kiloları görmüştüm :(

ama akıllandım, ikinci de hiç bişile uğraşmadım. 40'ında eski kiloma dönmüştüm bile. O kadar kilo almama rağmen, ilkini de 2 yıl emzirmiştim, 2.yi de :) bu işler tamamen psikolojik. bu arada 4 yıl boyunca emzirmişim lennnn...aahhh eski memelerim ahhh, az kahrımı çekmemişlerdi:37:

Anlatmam mı bütün sülaleni dökerim dermişim:91: anam ailevi neden derken millet eşi ile sorun mu var boşanıyor mu diye düşünecek dost var düşman var:ssz:

Senin zaten azmin zaferin tartışılmaz bacım bi garipsin sen yahu:25: bütün gün işte yorul akşam eve git 2.canavarla boğuş sonra 11.de jili yap duş al ortalığı toparla zor zor hayat senin ki bide kuş kadar ye

yok canım aynı firma değimişiz :1: ama çalışan çok olup büyük firma olunca öyle kullandırmak zorunda kalıyorlar. 10 dak. özel mesaj yazılınca buradan cevap vereyim dedim :1:

Anlatmam mı bütün sülaleni dökerim dermişim:91: anam ailevi neden derken millet eşi ile sorun mu var boşanıyor mu diye düşünecek dost var düşman var:ssz:

Senin zaten azmin zaferin tartışılmaz bacım bi garipsin sen yahu:25: bütün gün işte yorul akşam eve git 2.canavarla boğuş sonra 11.de jili yap duş al ortalığı toparla zor zor hayat senin ki bide kuş kadar ye

anaaam doğru diyon, dost var düşman var:20: elem tere fiş kem gözlere çalı süpürgesi:10:

yok yok, iyi sebeplerle gidiyoruz.

yok canım aynı firma değimişiz :1: ama çalışan çok olup büyük firma olunca öyle kullandırmak zorunda kalıyorlar. 10 dak. özel mesaj yazılınca buradan cevap vereyim dedim :1:

evet değilmişiz. denk gelse ne güzel olurdu :)
hadi işleri topla, finansmanı hallettir, gerekli imzaları çak da, yola koyul...

oooff herkes hazırlık telaşında, topikte kimsecikler yok...

gag da kodeste yazamıyo. sanırım bi ikimiz şeedemiyoz zati toplantıya keltoş arkidişim. kodeste nassın? sigara, atlet, don neyin ihtiyacın var mı? görüşme günü getiirim istersen

oooff herkes hazırlık telaşında, topikte kimsecikler yok...

Gag da kodeste yazamıyo. Sanırım bi ikimiz şeedemiyoz zati toplantıya keltoş arkidişim. Kodeste nassın? Sigara, atlet, don neyin ihtiyacın var mı? Görüşme günü getiirim istersen

bende daha çıkmadın canım çıkacağım birazdan.

Bekleyin canlarım geliyorummmmmmmmm:1:

arkadaşlar merhaba,
bireysel olarak meme estetiği olan arkadaşlardan birkaç tanesine yazdım ama doktorun karar vereceğini söyleyerek pek yardımcı olamadılar

ben şuan 2. bebeğime hamileyim kısmetse 1 ay sonra bebeğim doğacak
2 hamileliğimde de çok kilo aldım
gögüs sarktı. büyüdü ve uçlarıda büyüdü
şuan d beden takıyorum
ama zayıfken gögüslerim cok da küçük değildi?

şimdi ben araştırma yaparken neye dikkat edeyim
bana kas altı mı, zar altı mı yapılır, yada silikon takılır mı
sadece toparlanma mı yapılır?
fikirlerinize ihtiyacım var
hatta durumu bana benzeyip bu ameliyatı olmus olan arkadaşlar varsa beni arkadaş olarak ekleyip resimlerini gösterme şansı var mı_ teşekkürler şimdiden

arkadaşlar merhaba,
bireysel olarak meme estetiği olan arkadaşlardan birkaç tanesine yazdım ama doktorun karar vereceğini söyleyerek pek yardımcı olamadılar

ben şuan 2. bebeğime hamileyim kısmetse 1 ay sonra bebeğim doğacak
2 hamileliğimde de çok kilo aldım
gögüs sarktı. büyüdü ve uçlarıda büyüdü
şuan d beden takıyorum
ama zayıfken gögüslerim cok da küçük değildi?

şimdi ben araştırma yaparken neye dikkat edeyim
bana kas altı mı, zar altı mı yapılır, yada silikon takılır mı
sadece toparlanma mı yapılır?
fikirlerinize ihtiyacım var
hatta durumu bana benzeyip bu ameliyatı olmus olan arkadaşlar varsa beni arkadaş olarak ekleyip resimlerini gösterme şansı var mı_ teşekkürler şimdiden

merhaba,
d beden taktığına göre ve zayıfken de büyük göğüslerin olduğu için toplamadan ziyade muhtemelen küçültme ameliyatı olacaksın. Gerçi dikleştirme sırasında da göğüsün küçüldüğü biliniyor ama tabi ki küçültme operasyonu kadar büyük bi değişim olmayacaktır. Silikon ile ilgili kısım doktorun yorumuna yada tekniğine kalmış olacak. Ben de meme küçültme oldum ancak üst lobumun boş kalmaması için doktorum silikon önerdi. Kabul ettim. Ve çok küçük protezler takıldı kas altına. Yine aynı doktora ameliyat olan bir sürü arkadaşımız var ki, bazılarına doktorum bunu önermemiş bile. Bu dediğim gibi doktorun muayene sonrasında göğüslerinin deformasyonunu dikkate alarak önereceği kısım olacaktır.

hamilelikle ilgili yazdığın kısmı atlamışım....
öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle. Sonrasında da emzirme ve sonrasında minimum 3 ay bekleme gibi bir sürecin olacak. Ben oğlumu sütten kesip, 3. ayımda ameliyat olmuştum. Ama 2 yıl emzirmeme ve 3 ay da beklememe değdi. Tekrar hayırlı doğumlar..

Back