Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kelebeklikzuucukk sen beşevlerde nerdesın? ben eğitimciler cad konak havuzzunun ordayım kutlukentte...arkadaslar besevlerde yardım edebılecegım birseyyıy olursa söyleyın....

Sedaaaaaa canımmm az kaldı az zemuszemus hehe bende bugün yeni gecelikler aldım kendime aklinialirimsmile herşey tamam onlar kusur kaldı kaydirigubbakcemile3

Sedaaaaaa canımmm az kaldı az zemuszemus hehe bende bugün yeni gecelikler aldım kendime aklinialirimsmile herşey tamam onlar kusur kaldı kaydirigubbakcemile3

:) hadi ya bende dün aldım cicili bicili pembelii :)) napiimm ama öyle seviyorumm... gelinlik 2 provada inş olucak güzel sen naptın...:1hug:

:) hadi ya bende dün aldım cicili bicili pembelii :)) napiimm ama öyle seviyorumm... gelinlik 2 provada inş olucak güzel sen naptın...:1hug:

Valal bende siyah, bordo saten aldım bide mor aldım küpürlü felan mini bişey ay çok mu şeyim ne kaydirigubbakcemile3

Kuşumm benimde gelinlik 2. provada işte gelinlikçiden haber bekliyorum çağarsın diye..
Ayyy ayy ayy çok merak ediyorum seda 2.provada resimlerini çek bende eklicem burada :) Bir an sen, toz pembe bir gelinlik içinde hayal ettim yaa pembeyle özleştirdim seni kafamda :) zemuszemus

ya yeni tuutldu üst katım kızlar söleseydınız ben görmemişimm 650 yee ( tüh...bulurum sizeee...inş..sedef sende gelll besevlereeee

hah hha cnm benım pembe olsa giyerdım ama ben çiçeğimi ve de ayakkabılarımı pembe düşünüyorum su an :)v ayyy evet cekelimm iiy fikiirrr pazartesi giidiicem bakalımm

Yokkk kızzz bizim evimiz var Allaha şükür rahmetli kayınpederim düşünmüş bütün çocuklarına birer ev vermiş nur içinde yatsın.. :Saruboceq: Bende mudanyadan bir daire istiyorum ya fiyatları çok uygun kızlar istanbulda bir ev parasına bursada 2 ev alırsın..

ayy ya o yönden şanslıyızz kesinlikle..biziizm mudanya da var cnmcım ama : diğer evde de kiracıyı otutturup biz alıyoruz..:) kiradayız.ama evim cok güzel ..ayyy olsun olsun da sizin olsunn cnmmmmmm

kaydirigubbakcemile3sedacım bende pazar yerinin hemen üstünde manolya sitesindeyim. baya yakınız. bütün kızları toplayalım bizim mahalleye kaydirigubbakcemile3 bende yardıma hazırım kızlar..
ohhh cicilerinize alın bakalım pempeli morlu bende bayılıyorum. çarşıya çıkmaya çok vaktim olmuyo ama çıktıkça alıyorum giyiyorum süslü püslü bayanssulusmile

bu arada gelinlikleride merak ediyorum üstünüzde çokta heycanlanıyorum ben yaaaaaaa. çıkartıp giyesim gelio evde vallahi

konak mah..dee yanıı ayy evet ya cok yakınızz..hatta bir eylül sonuuu biizm konak havuzda toplansak ne iyi olur eğleniriiiz yaaa......bende cnm nasıl olacak merak ediyorum...benım arkadasım 3 yıllık evli her evlilik yıl dönümünde giyiyormus ne hoş fikir hep o anı yaşaamak harika bir duygu olsa gerek....sende giyy cnmmm.

Yokkk kızzz bizim evimiz var Allaha şükür rahmetli kayınpederim düşünmüş bütün çocuklarına birer ev vermiş nur içinde yatsın.. :Saruboceq: Bende mudanyadan bir daire istiyorum ya fiyatları çok uygun kızlar istanbulda bir ev parasına bursada 2 ev alırsın..

tamam canım ben ekleyeyim arkadaş olarak seni :)

BURSAM gibisi yook be cnmm ya evett :))) hadii gel artık bursayaaaaa

evet bursa gibisi yok ama bende gönlüme göre bi ev bulabilsemm :) kelebeklikuzu saol canım ev için
revindel verdiğin linkleri inceledim bakıcaz artık aslında şimdiden bakmasam erken daha diyorum ama duramıyorumm bian önce olsun istiyorumm off çok yoruldummm

kelebeklikuzu bu manolya sitesi eskiden teksif diye geçen sitemi
hatta menekşe falanda var

Hehehe :)) düşünsene üstümde gelinlik hazırlanmışım eve geliyormuş benimki ne yemek va rmuhabbeti felan üstümde gelinlik oturup kuru- pilav yermişiz :)))))

kızlar aklınızda olsun ilk olarak ataevler tarafı ihsaniye tarafı falan bakıyorum önemli olan temiz olması dairenin son olarak beşevler çevrenizde olursa haber verirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…