• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Günaydın kızgardaşlar opuyorumnanaktan

Kelebeklikuzum, kafana göre antibiyotik kullanmıyorsundur umarım :sinifsinif: mutlaka doktora git canım boğaz ağrısını iyi bilirim off yani kafaya göre ilaçla felan geçmiyor kolay kolay..
DÜn perdelerim takıldı ya nişanlım mms attı perdelerin resimlerini ay ay ay çok tatlı olmuşlarrr ama perdeci mutfaktaki store perdenin alt kısmına boncukları işlemeyi unutmuş :sinifsinif: Onu düzelticekler tekrar..

Ev yerleşsin tatlım seve seve paylaşıcam resimleri :) Zaten salon çok janjanlı olmuş kızlar gümüş ve siyah su dalgası olan tül, siyah kadife fonlar var aman aman dehşet duruyor şok oldum görünce o kadar parlayacağı aklıma gelmemişti.. ohaoldumsmile

benide klimalar çarpıyor sürekli hapşırıyorum burnuma tıpa takıcam sonunda :2:

allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım:) sorma ya benımde öyle klima karşımda açsam olmao acmasam olmuo evinin bitmiş halının fotolarını beklıoruzzzzzzemuszemus

Sağol tatlımmm darısı en kısa zamanda başına ;) Valla bende evimi yerleştirmek için sabırsızlanıyorumm :)

doktora gitmedim cnm ama gittimde her zaman verdiği antibiyotiği kullanıyorum. alerjim var farklı bişey kullanamıyorum. sende dikkat et klima fena çarpar. gerçi seni şu an perdelerinin güzelliği çarpmış durumda opuyorumnanaktan sositososito
biz kocacımla birlikte yerleştirdik evimizi kimseyi çağırmadık. cok yorulduk ama olsun. kafamıza göre yaptık herşeyi. çeyiz serme falanda yapmadım. bende üşenmezde resim çekersem eklerim benim evin fotolarını canlar...

Kuzummm bizde nişanlımla seçtik herşeyimizi kimseyi karıştırtmadık hatta mobilyalarımız siyah-beyaz -gri olduğu için surat yaptılar niye meşe rengi felan almadınız dediler kaydirigubbakcemile3 Ben bursada olmadığım için evi göremiyorum ama Allah razı olsun küçük eltim çok iyi birisi hergün inip bizim evin tozunu felan alıyor çok ilgileniyor kayınvalidem de öyle hergün inip viledayla siliyormuş yerleri temiz olsun diye :) Eylül başında gidicez bizde evi yerleştirmeye canım yani Bende isterdim sadece birlikte yerleştirelim ama şimdi eltimi felan çağırmazsam darılır bana, zaten çağırmama gibi bir lüksüm yok hemen üst katta oturuyorlar :) Artık annem ben nişanlım eltim ooooooo herkes biryere bişey kaldırır bende nikahtan sonra tekrar değiştiririm evi :)

günaydınnn kızlarrrrr;

revindelimm saol cnm bnm sanırsam vede galiba kesin dondurma yüzünden oldu. :1: alayım bari hemen o pastilden inş ii gelir. antibiyotikte kullanıyorum ama nıckkkk geçmeye niyeti yok bu ay tahlilde yatırcaktım inşallah sorun olmaz ilaç aldım die. :Saruboceq: bi ara evinin fotolarını istiyorum tamamlanınca artık sositososito

mavi peri hoşgeldin.. sen nerde oturuyosun ne kadarlık evlisin?

sebnemcimmm aynen cnm yaaa iş ev çamaşır bulasık temizlik ütü alışveriş ne çok iş varmış meğer. çok yoruyo insanı. akşamları artık giremiyorum nete yorgunluktan. mirmirmirmir

slm canım ben daha evlenmedim düğün ekimde :)

Kuzummm bizde nişanlımla seçtik herşeyimizi kimseyi karıştırtmadık hatta mobilyalarımız siyah-beyaz -gri olduğu için surat yaptılar niye meşe rengi felan almadınız dediler kaydirigubbakcemile3 Ben bursada olmadığım için evi göremiyorum ama Allah razı olsun küçük eltim çok iyi birisi hergün inip bizim evin tozunu felan alıyor çok ilgileniyor kayınvalidem de öyle hergün inip viledayla siliyormuş yerleri temiz olsun diye :) Eylül başında gidicez bizde evi yerleştirmeye canım yani Bende isterdim sadece birlikte yerleştirelim ama şimdi eltimi felan çağırmazsam darılır bana, zaten çağırmama gibi bir lüksüm yok hemen üst katta oturuyorlar :) Artık annem ben nişanlım eltim ooooooo herkes biryere bişey kaldırır bende nikahtan sonra tekrar değiştiririm evi :)

boşver onlar istedikleri gibi koysunlar nasılsa ev senin sonra kullanıcağın gibi değiştirrisinn hem kimsenin kalbide kırılmaz yerimseniben

ohh bi düğün var ozaman. hayırlı olsun mavi peri. ben evliyim 2 senelik eski gelinim ben kaydirigubbakcemile3 beşevlerde oturuyorum yakınız hepimiz birbirimize.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor??

revindelim mavi peri haklı kimse kırılmasın helede uğraşıyomus senin için. sonra istediğin gibi yaparsın. düşman gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler sen inadına eltinle iyi tut aranı ne çatlatırsınız kıskananları kaydirigubbakcemile3

ohh bi düğün var ozaman. hayırlı olsun mavi peri. ben evliyim 2 senelik eski gelinim ben kaydirigubbakcemile3 beşevlerde oturuyorum yakınız hepimiz birbirimize.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor??

revindelim mavi peri haklı kimse kırılmasın helede uğraşıyomus senin için. sonra istediğin gibi yaparsın. düşman gemisi yürür elti gemisi yürümez demişler sen inadına eltinle iyi tut aranı ne çatlatırsınız kıskananları kaydirigubbakcemile3

aynen canım sana katılıyorumm ne olursa olsun onlarla birlikte oturucaksın ve bursada yalnız olucaksın artık ailen onlar olucak yok yere fani şeyler yüzünden tartışmaya gerek yok canım biz şimdi ev için kiralara falan bakıyoruz beşevlerde neredesin kiralarda çok pahalı yaa :(

konak mah. yim cnm ben kapalı pazar yeri var hemen ordayım. kiraları sorma vallahi bizimde şans eseri denk geldi netten ilanlara bakıyorduk. ne kadara kadar bişey düşünüyosunuz aklımda olsun bakarak olayım bende istersen beşevler tarafında gerçi ataevler demişsin ama.

bende netten bakıyorum ama komisyondu depozitodu çok oluyoo benim düğünüm 30 ekim şimdiden de bakamıyorum en az eylül gibi tutabiliriz fazladan kirada vermeyelim 500-550 tl bakıyoruzz canım ben kendim hürriyet tarafındayımm oyüzden ataevler beşevler ihsaniye tarafı bakıyoruz

aynen kızlar fani şeyler için kalp kırma taraftarı değilim ama buuuu damarıma basılırsa susacağım anlamınada gelmiyor :1:

Valla görümcelerimle pek muhabbetimiz yok zaten hepsi klasik ev kadını çoluk çocuk felan ben biraz çatlak ve manyak olduğum için benimle pek muhabbetleri yok :) Zaten samimiyete de gerek yok resmiyet lazım...

Ayy kızlar inş. kendinize göre bir ev bulursunuz yaa çok zordur kirada olmak :sinifsinif:

mavi peri beşevlerde 500 e sıfır bi daire gördüm hatta benimki dedi bizmi çıksak.linkini atarım sana özelden bi bak istersen. geniş ferah bi ev. eylül gibi tutarsanız yeter bencede ne gerek var bide oraya kira ödemeye.
revindelimm tırnaklarımızı kendimize saklıyoruz resmiyet bize göre kaydirigubbakcemile3

Back
X