• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar?Buluşma oldumu?bende işe girdim 1 ay olucak fırsat bulupta çok sık giremiyorum.Buluşma olursa fırsatım olursa gelirim görşürüz kendinize iyi bakın:16::70::71:

ah canım benim hayırlı olsun nerde başladın işe? yok daha buluşma felan olmadı ya toparlanamıyoruz ki bir türlü :50:

merhaba bayanlar ben inegölden gemliğe gelin geldim yine bursadaym yani şehir merkezine dahada yakınlaştım yani ama inegöl gemlikten daha sosyal bir yer yinede buranın bursaya dahaçok yakın olması daha iyi benm için yeşil cennetim benmmmm

merhaba bayanlar ben inegölden gemliğe gelin geldim yine bursadaym yani şehir merkezine dahada yakınlaştım yani ama inegöl gemlikten daha sosyal bir yer yinede buranın bursaya dahaçok yakın olması daha iyi benm için yeşil cennetim benmmmm

valla canım ben bir kez gittim inegöle şehir merkezi gibi yani pek bir farkı yok.. hayırlı olsun sanada ne zaman evlendin? ben bu topici açtığımda sözlü felandım şimdi 8 aylık evliyim :32:

Kızçeler günaydın :64:

hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
Bende diyete başladım iki gündür sabah - öğlen nesfit yiyorum ama akşam yemeği yine aynı :19: nasıl vercem bu kiloları bakalım kendimi motive etmem lazım... :24:

merhaba kızlar

nasılsın sedefcim hadi dietin hayırlı olsun :)
ben kilo vermeye çalışlyorum evlenince neden kilo alınıyor yaaaevlenicek hatunlar aman dikkat evlenince azda olsa insan kilo alıyor :)

merhaba kızlar.. bursada gelin ayakkabılarımı özel siparişle yaptırabileceğim bir yer biliyormusunuz? çok acil kızlar...

merhaba kızlar.. bursada gelin ayakkabılarımı özel siparişle yaptırabileceğim bir yer biliyormusunuz? çok acil kızlar...

canım bu ayakkabıcılar çarşısı diye bir yer varmış orda yapılıyor demişlerdi bana ama yerini tam bilmiyorum bende :26:

kızçelerim nerelerdesiniz yaa ben bu topic i yine 1 numeroda görmek istiyorum :84:

anatoliuma gidiyorum kızlar waikikiden felan alışveriş yapıcammmm :32:

meraba bayanlar gezinirken gördüm topiği ben bursalıyım doğma büyümü eşimde bursalı başka şehirde olsaydım yapamazdım heralde heykelden şefket yılmaza sitelere gelin gitmiştim orası bile bana şehir merkezinde olmaya alıştığım için uzak gelmişti şimdi 5 senelik evliyim
evli mutlu çocuklu

slm kızlar topiğimiz çok gerilerde kalmış yaaaa :5::5:

Back