Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sedaaaaaa canımmm az kaldı az zemuszemus hehe bende bugün yeni gecelikler aldım kendime aklinialirimsmile herşey tamam onlar kusur kaldı kaydirigubbakcemile3
:) hadi ya bende dün aldım cicili bicili pembelii :)) napiimm ama öyle seviyorumm... gelinlik 2 provada inş olucak güzel sen naptın...:1hug:
Valal bende siyah, bordo saten aldım bide mor aldım küpürlü felan mini bişey ay çok mu şeyim ne kaydirigubbakcemile3
Kuşumm benimde gelinlik 2. provada işte gelinlikçiden haber bekliyorum çağarsın diye..
Ayyy ayy ayy çok merak ediyorum seda 2.provada resimlerini çek bende eklicem burada :) Bir an sen, toz pembe bir gelinlik içinde hayal ettim yaa pembeyle özleştirdim seni kafamda :) zemuszemus
Yokkk kızzz bizim evimiz var Allaha şükür rahmetli kayınpederim düşünmüş bütün çocuklarına birer ev vermiş nur içinde yatsın.. :Saruboceq: Bende mudanyadan bir daire istiyorum ya fiyatları çok uygun kızlar istanbulda bir ev parasına bursada 2 ev alırsın..
kaydirigubbakcemile3sedacım bende pazar yerinin hemen üstünde manolya sitesindeyim. baya yakınız. bütün kızları toplayalım bizim mahalleye kaydirigubbakcemile3 bende yardıma hazırım kızlar..
ohhh cicilerinize alın bakalım pempeli morlu bende bayılıyorum. çarşıya çıkmaya çok vaktim olmuyo ama çıktıkça alıyorum giyiyorum süslü püslü bayanssulusmile
bu arada gelinlikleride merak ediyorum üstünüzde çokta heycanlanıyorum ben yaaaaaaa. çıkartıp giyesim gelio evde vallahi![]()
mavi peri beşevlerde 500 e sıfır bi daire gördüm hatta benimki dedi bizmi çıksak.linkini atarım sana özelden bi bak istersen. geniş ferah bi ev. eylül gibi tutarsanız yeter bencede ne gerek var bide oraya kira ödemeye.
revindelimm tırnaklarımızı kendimize saklıyoruz resmiyet bize göre kaydirigubbakcemile3
Yokkk kızzz bizim evimiz var Allaha şükür rahmetli kayınpederim düşünmüş bütün çocuklarına birer ev vermiş nur içinde yatsın.. :Saruboceq: Bende mudanyadan bir daire istiyorum ya fiyatları çok uygun kızlar istanbulda bir ev parasına bursada 2 ev alırsın..
konak mah..dee yanıı ayy evet ya cok yakınızz..hatta bir eylül sonuuu biizm konak havuzda toplansak ne iyi olur eğleniriiiz yaaa......bende cnm nasıl olacak merak ediyorum...benım arkadasım 3 yıllık evli her evlilik yıl dönümünde giyiyormus ne hoş fikir hep o anı yaşaamak harika bir duygu olsa gerek....sende giyy cnmmm.![]()