evet bursa gibisi yok ama bende gönlüme göre bi ev bulabilsemm :) kelebeklikuzu saol canım ev için
revindel verdiğin linkleri inceledim bakıcaz artık aslında şimdiden bakmasam erken daha diyorum ama duramıyorumm bian önce olsun istiyorumm off çok yoruldummm
konak mah..dee yanıı ayy evet ya cok yakınızz..hatta bir eylül sonuuu biizm konak havuzda toplansak ne iyi olur eğleniriiiz yaaa......bende cnm nasıl olacak merak ediyorum...benım arkadasım 3 yıllık evli her evlilik yıl dönümünde giyiyormus ne hoş fikir hep o anı yaşaamak harika bir duygu olsa gerek....sende giyy cnmmm.
kelebeklikuzu bu manolya sitesi eskiden teksif diye geçen sitemi
hatta menekşe falanda var
yok cnm eskiden yüksek ideallermiş sanırım adı. pazar yerinin üstü hemen
yok cnm eskiden yüksek ideallermiş sanırım adı. pazar yerinin üstü hemen
Kelebeklikuzu, gızzz seninlede hastalıklarımız aynı yaaaaabende de bel fıtığı var..
ay ben de 5 sene ideallerde oturdum cnmmmm zeynep anaokulunun arkasındakinde hemde....aynı yerlerdeyızz....:) sedef haklı bana diyorlar eylülde patlama varmıss düğünlerde herkes sonraya bırakmışşş kızlarrr
benim düğünüm 30 ekim seda :)
ayy inşallah sedaa yaa
Mavi peri canım şu an düğünü yaklaşan Ben ve seda bizim aynı gün ikimizde 18 Eylül de evleniyoruz olumunekankayizsmile Sonra sen geliyorsun ekim gelini sana görümcelik yapalım biraz
oyyy sendedemi revindelim ya :sinifsinif: bende yeni ortaya çıktı sinir oluyorum gündüz hiç sıkıntı yok ama gece sırtıma çok ağrı yapıoklava: bi evlendim dökülüyorum resmen ( evlilik rahatszlıkları falan konuşuruz ilerde kaydirigubbakcemile3) benimkide dicek kız çürükmüş evlenince ortaya çıktı hepsi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee yapın bakalımm :))) gelinliklerinizi nereye diktiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?