Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ay bende çok isterdim bahçeli bi evim olsun köpek alayım hemen. abimde golden vardı yavrulamıstı nasıl istemiştim ama nerde bakıcam ki mafoldumben zaten işten güçten kendime zor bakıom ben kaydirigubbakcemile3

Yüzüğümmm geldiiii yüzüğümmm geldiiiiiii yeehhhuuuuu :dance:

Ya kızlarrr çok çok çok istiyorum ben sevgilimde istiyor alalım diyoruz ama çok zor işte bakmak , ama ne kolay oluyor ki?.. Yani seviyorsan birşeyleri mutlafa fedakarlık yapman lazım.. Bende evde bakıcam biraz bahçede biraz evde.. Tüm yorgunluklara değer yeterki sadık dostum yanımda olsun :asigim:

Kuzummmmmm sende benim köpeği seversin teyzesi a.s. sırnaşık şey

ay ama ısırmasın tezesini sakın korkarım yoksa kaydirigubbakcemile3

ay geldimi yüzükünde ii bak ona bidaa kaybolmasın. havuz neysede denize girerken falan takma bari.

bu arada ben hasta olsum boğazım şişti yaaaaa offffff bu sıcak havada hemde. su bile içemiyorum.

haa bide mobilyalarını da gördüm revindelim güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. darısı diğerlerinin başına.

geçmiş olsun cnm....

kızlar size bişi sorucam diğer düğün mekanı topiğinde sordum ama oraya kimse uğramadığı için cvp veren olmadı.. şimdi biz mekan şeçinimde çok kararsız kaldık kısmetse benim düğünümde 2011 temmuz olucak mekana kara verirebilirsek...... şeke kır bahçesine baktık mekanı beğendim ama acaba çöp kokusu gelir mi diye tereddütteyim birde yıldırım spor kompleksi var orasıda tam gönlüme göre değil nedenini bilmioyorum.. düğünümüz 900-1000 kişilik olacağı içim çok alternatif yook... bildiğiniz başka yerler varsa önerilerinizi ve aciil yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.......

happyzhr hoşgeldin tşk ederimc cnm
açık havada düğünmü planlıyosunuz birde tabi fiyat aralığıda önemli. ben mesela bursada grand salonu beğeniyorum. hem çok büyük hemde kolon olmadığı için düğün çok rahat izlenebiliyor. seke kır bahçesine gitmedim hiç netten baktım beğendim onuda. daha zamanın varmıs ama bıraz daha arastırırsın ozaman kadar.zemuszemus

Kelebeklikuzummm geçmiş olsun bak bepanthen boğaz pastili var on numara şu an piyasadaki en iyi boğaz pastiliymiş.. strepsil felan hikaye yanında.. Çünkü bunun doku yenileme özelliği var.. Kesinlikle kullan bende kronik faranjit hastasıyım çünkü :1no2: Yedin dimiiiii magnumları şişti boğazlar :icecream: sırnaşık şey

Geçmiş olsun tatlım tekrar tekrar a.s.

Geldi yüzüğümmmm çok mutlu oldumm denizde kaybolan yüzüğümün 25 sene sonra bir balığın karnından çıkacağına inanıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu arada bugün perdelerimde takılmışş evimeeee çok güzelll olmuşş eltim öyle diyor onun zevkine güvenirim Eşyalarıda beğenmene sevindim canım olumunekankayizsmile

happyzhr sende hoşgeldin.. Bursada düğün mekanı pek bilmiyorum ama bende kır düğünü istiyordum fiyatlar çok fahiş benim altından kalkabileceğim gibi değildi vazgeçtim :umursamaz:

Umarım sen gönlüne göre bir yer bulursun...

Bursa - Osmangazi - Zafer mahallesine canımmmm :) sen nerde oturacaksın?

Kizlar neler yapiyorsunuz ne guzel dugun hazirliklari var bende yemek bulasik ev ugrasip duruyorum :)))) en guzel zamanlariniz kiymetini bilin

günaydınnn kızlarrrrr;

revindelimm saol cnm bnm sanırsam vede galiba kesin dondurma yüzünden oldu. alayım bari hemen o pastilden inş ii gelir. antibiyotikte kullanıyorum ama nıckkkk geçmeye niyeti yok bu ay tahlilde yatırcaktım inşallah sorun olmaz ilaç aldım die. :Saruboceq: bi ara evinin fotolarını istiyorum tamamlanınca artık sositososito

mavi peri hoşgeldin.. sen nerde oturuyosun ne kadarlık evlisin?

sebnemcimmm aynen cnm yaaa iş ev çamaşır bulasık temizlik ütü alışveriş ne çok iş varmış meğer. çok yoruyo insanı. akşamları artık giremiyorum nete yorgunluktan. mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…