• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuk derdimi anlatmak istiyorum

Şuan kaset test uaptim hayali jir golge çıktı tam emin değilim ama acayip sol kasığımda ağrı var kalçama vuruyor afedersin agrisi
Stres heyecan yapma olumsuz etkiler biraz sabret, reglin gecikince tekrar yap o süre zarfında da başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalış, stres ve heyecan döllenmeyi olumsuz etkiler

Kızlar oncelikle iyi geceler yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama olmadı lütfen bana daha çok erken diyenler yazmasın cunki çok moralim bozuluyor bunu duyunca tabikide Allah'tan herşeyin hayırlısı ne zaman adet olsam hemen ağlıyorum o gece bana zindan gibi feliyor eşim hicbir şekilde beni desteklemiyor hastaneye gidelim dedi geçen ay ama ben gitmek istemedim maddi açıdan imkanımız yok özel için devlet hastanesindeki doktorlar ilgenlmiyof neyse gel gelelim bugün adetime bir hafta kaldı test yaptım birşey çıkmadı erken gebelik testi somda eşim sordu test yaptın mı diye yaptım çıkmadı neyse kafama takmicam dedim sen her ay bunu yapıyorsun kafana takmicam diyorsun takıyorsun yarın Dr a gidiyoruz diye bana azar çaldı çocuk azarlar gibi ya çok moralim bozuk oturup agliyorjm afedersiniz kendi gotunu döndü yatıyor uyuyor ben kendi kendime iceroeniyorim ya diyorum beni al gezmeye götür canım çok sıkiliyor ama götürmüyor beni bir yerlere artık piskolojik olarak yıprandım gerçekten hiç iyi değilim kimseye derdimi anlatamadım hiç kimsem yok dertlescek eşim bile yaş arkasını döndü yattı çok üzgünüm iki burda arkadaşlık edindim burda dertlesiyorum
22 yaşında, 6 aylık evliymişsiniz. Maddi açıdan imkanlarınızı iyileştirip, biraz birikim yaptıktan sonra çocuk planlaması yapmanız daha iyi olmaz mı ?

Stres heyecan yapma olumsuz etkiler biraz sabret, reglin gecikince tekrar yap o süre zarfında da başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalış, stres ve heyecan döllenmeyi olumsuz etkiler
Tamam canım peki şey soruxam sol kasigim niye bu kadar çok agriyo bilmemedim benek ile kaynaklı olabilir mi cunki adetim yakınken orta kasigim sgrirdi

Tamam canım peki şey soruxam sol kasigim niye bu kadar çok agriyo bilmemedim benek ile kaynaklı olabilir mi cunki adetim yakınken orta kasigim sgrirdi
Hamileliğin ilk zamanlarında benim de sol kasigimda çok ağrım olmuştu hatta sol tarafa yatamadım bile uzun bir süre, doktorum sol kasikta kist olduğunu söylemişti ama önemli bir şey değil zamanla geçer demişti, sonra kendiliğinden geçti. İnsaAllah sendede hamilelik vardır ondan ağrıyor olabilir ama yine de sabırla bekle bakalım dediğim gibi başka şeylere odaklan hiç düşünme bunu

Bilemuyorum ama burdaki herkes benim üzerime yüklenmiş ben eşimle oturup benimle ağlamasını mı istedim hayır beni azarlar gibi doktora gideceğiz diye emrivaki yapıyor insan gerçekten uzuluyor
Sen canını hiç sıkma erkekler bizim kadar duygusal yaklaşmıyor bu konulara sen yinede içinin rahat etmesi için doktora bi görün belkide hiç sorun yok üzüldüğünü bence artık eşine belli etme devlet hastanesinde hormonlarına baktır istersen

Hamileliğin ilk zamanlarında benim de sol kasigimda çok ağrım olmuştu hatta sol tarafa yatamadım bile uzun bir süre, doktorum sol kasikta kist olduğunu söylemişti ama önemli bir şey değil zamanla geçer demişti, sonra kendiliğinden geçti. İnsaAllah sendede hamilelik vardır ondan ağrıyor olabilir ama yine de sabırla bekle bakalım dediğim gibi başka şeylere odaklan hiç düşünme bunu
Peki kuzum bacaklarımda filan ağrı var mı benim bacaklarda kalçama acayip ağrı var olucam ağrıdan yerimde duramiyorum ya

Sen canını hiç sıkma erkekler bizim kadar duygusal yaklaşmıyor bu konulara sen yinede içinin rahat etmesi için doktora bi görün belkide hiç sorun yok üzüldüğünü bence artık eşine belli etme devlet hastanesinde hormonlarına baktır istersen
Artık eşime test yaptığımı filan demicem o da üzülüyor bende en iyisi

Benim eşim de öyle. Hatta ben üzüldüğüm zaman bana kızıyor moralini bozma diye. Geçen gün dedi ki ben de çok istiyorum baba olmak test verince acaba pozitifse neler yaparız diye hayal ediyorum ama negatif çıkınca napabilirim seninle oturup ağlarsam nasıl kalkarız altından. Bence haklı. Biz kızıyoruz ama onların da bizim gibi ağlayıp bağırdığını düşünsenize? Bu sefer kendimizi de suçlu hissederiz. En doğrusunu onlar yapıyor.
Kesinlikle katılıyorum asıl adamlar bize sakin olmalısın olmasa da olur daha zamanı değil demediklerini düşünelim Bir de öbür taraftan bakalım mesela eşim bana böyle yaklaşsaydı geçen hafta sperm testi verdi ve sonuçları çok güzel çıktı ben kendimi kötü hissederdim O da benim gibi üzülüp takılsaydı derdim ki benim yüzümden olmuyor bir şey var daha fazla kafama takılırdı ama bana aksine tüplerimin kapalı olduğunu hissettiğim halde bu işler hislerle olmaz yanlış düşünüyorsun kendine boşuna yükleniyorsun diyor

Back