• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuk derdimi anlatmak istiyorum

Merhaba bizimde her ay aramızda geçen muhabbetler bunlar : daha kaç aydır deniyoruz acele etme vakti değil demek ki , ben daha çocuk yapmak için uğraşmayacağım sen üzülüyorsun , nasip vb gibi sözcükler söylüyor ama ben biran önce anne olmak istiyorum diyorum çünkü yoruldum her ay belirti aramaktan korkuyla lavaboya gidip akıntı takip etmekten farkında olmasa bile yememe içmeme dikkat etmekten , sosyal medyada ki cinsiyet partilerini hamilelik haberlerini görmekten ama eşim bencede beni anlamıyor bende onu saldım artık sormadan bir şey söylemiyorum , dün bir sürü soğan aldım ne yapacaksın bu kadar soğanı dedi içeceğim dedim çocuk için mi dedi yok iyi geliyormuş bağışıklığa dedim geçiştirdim kısaca herkesin eşi bence böyle takılma bu yolda yalnızım gibi hissediyorum bende böylelikle içimi dökmüş oldum çok uzun yazdım kusura bakma lütfen .
Olsun sorun değil gemi insanın tek zoruna giden eşin tarafından gecistirilmek ya bu bebeği ben tek istemiyorum benim kadar sende istiyorsun ama azcik destek ol tek istedim o

öncelikle kendimden örnek vereceğim sana. Biz geçen sene mayıs ayından beri çocuk istiyoruz, ağustos ayında bir kimyasal geçirdim. Sonrasında ben kadın doğuma eşim ürolojiye gitti. Halk arasında stres yaparsan çocuğun olmaz deyiminin karşılığı olan süt hormonu yani prolaktinin yüksek olduğunu öğrendik. O hormon strese bağlı yükseliyor ve gebeliği engelliyor. Onun dışında bir sorun yoktu, eşimde de ileri sperm hareketleri yavaştı bunun için proxed plus adında bir takviye kullandık iki ay boyunca paketli gıda kullanmadık. Şu an 10 haftalık hamileyim🥹 sana tavsiyem önce devlet hastanesine gidip bir hormon testi iste. Gerekirse süreyi uzat 1 seneye yaklaştık olmadı de. Hormonların temizse eşin ürolojiye görünsün. Yaşadığın yerde üniversite hastanesi varsa orayı tercih edebilirsin. Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda♥️
Allah razı olsun kardeşim

6 ay evet kısa bir süre 😔 ama sizi üzen şey eşinizin destek olmaması. bence böyle bir durumda destek olmayan bir adamdan gerçekten çocuk istiyor musun onu düşün. bugün bende doktorda erken menepoz artı pcos teşhisi aldım ve doğal yolla olması imkansız dedi. ben yikildim ağladım ama eşim o kadar çok destek oldu ki. içim çok kırgın üzgün çok çocuk istiyordu. Biz ikimiz bir aileyiz çocuk şart değil dedi ama yine de üzgünüm ağlıyorum.
Afedersiniz hem erken menopoz olup hem nasıl pcos oluyor anlamadım. Pcosta amh yüksek oluyor çünkü

Devlet hastanesine gidip hamile kalan yüzlerce kadın var herkes özele gitmiyor sonuçta. Bence bir şans verin hormon testi, ultrason bunları yaptırmak çokta zor değil. Baktınız sorun yok içiniz rahat etmiş olur

Kızlar oncelikle iyi geceler yaklaşık 6 aydır bebek istiyoruz ama olmadı lütfen bana daha çok erken diyenler yazmasın cunki çok moralim bozuluyor bunu duyunca tabikide Allah'tan herşeyin hayırlısı ne zaman adet olsam hemen ağlıyorum o gece bana zindan gibi feliyor eşim hicbir şekilde beni desteklemiyor hastaneye gidelim dedi geçen ay ama ben gitmek istemedim maddi açıdan imkanımız yok özel için devlet hastanesindeki doktorlar ilgenlmiyof neyse gel gelelim bugün adetime bir hafta kaldı test yaptım birşey çıkmadı erken gebelik testi somda eşim sordu test yaptın mı diye yaptım çıkmadı neyse kafama takmicam dedim sen her ay bunu yapıyorsun kafana takmicam diyorsun takıyorsun yarın Dr a gidiyoruz diye bana azar çaldı çocuk azarlar gibi ya çok moralim bozuk oturup agliyorjm afedersiniz kendi gotunu döndü yatıyor uyuyor ben kendi kendime iceroeniyorim ya diyorum beni al gezmeye götür canım çok sıkiliyor ama götürmüyor beni bir yerlere artık piskolojik olarak yıprandım gerçekten hiç iyi değilim kimseye derdimi anlatamadım hiç kimsem yok dertlescek eşim bile yaş arkasını döndü yattı çok üzgünüm iki burda arkadaşlık edindim burda dertlesiyorum
İyi de bu kadar dertlenip üzülüp de sonra neden doktora gitmiyorsunuz eşiniz diyormuş işte doktora gidelim diye, benim eşim de hem çocuğum olmuyor diye üzülse hemde doktora gitmese bende sinirlenirim, gezip tozmak sadece ufak çaplı bir dikkatinizi dağıtır güzelce doktorunuza gitseniz ya daha mantıklı değil mi? Ilgilenmiyor diyorsunuz da adam doktora gidelim diye kaç kere söylemiş, bırakın maddiyati da kendisi düşünsün.

İyi de bu kadar dertlenip üzülüp de sonra neden doktora gitmiyorsunuz eşiniz diyormuş işte doktora gidelim diye, benim eşim de hem çocuğum olmuyor diye üzülse hemde doktora gitmese bende sinirlenirim, gezip tozmak sadece ufak çaplı bir dikkatinizi dağıtır güzelce doktorunuza gitseniz ya daha mantıklı değil mi? Ilgilenmiyor diyorsunuz da adam doktora gidelim diye kaç kere söylemiş, bırakın maddiyati da kendisi düşünsün.
Ben gece ay ovulasyon testi aldım bu ay bunu deneyik dedim burda tek suçlu benim yani anladım insanın bu kadar yiprandigini bu duygunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun galibada ondan böyle konuşabiliyor sun evet gidelim dedi ama devlet Hastanesi'ne ilgili bir Dr vardi da ben mi gitmek istemedim her Dr aynisini yapıyor seninle adam akıllı oturup konuşmuyor bile ne diye gideyim hende eşimin işleri bir iki ay sonra açılacak direkt en iyisi Kayseri'ye gitmek istiyorum neden gidip doktorun suratsız kahrını çekeyim ki birde öyle olunca onun da bu davranması insanın canını sıkıyor

Devlet hastanesine gidip hamile kalan yüzlerce kadın var herkes özele gitmiyor sonuçta. Bence bir şans verin hormon testi, ultrason bunları yaptırmak çokta zor değil. Baktınız sorun yok içiniz rahat etmiş olur
Kuzum keşke ilgili bir doktor olsa ben niye gitmeyim mesele özel devlet değil ama seni oturduğu zaman azarlıyor kocanin aynı odaya gelmesini istemiyorlar bende ilgili seninle adam akıllı konuşan bir Dr olsun istiyorum

Olmuyorlar canım sanırım erkeklere babalık duygusu yüklenmiyor
Bilemuyorum ama burdaki herkes benim üzerime yüklenmiş ben eşimle oturup benimle ağlamasını mı istedim hayır beni azarlar gibi doktora gideceğiz diye emrivaki yapıyor insan gerçekten uzuluyor

Ben gece ay ovulasyon testi aldım bu ay bunu deneyik dedim burda tek suçlu benim yani anladım insanın bu kadar yiprandigini bu duygunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun galibada ondan böyle konuşabiliyor sun evet gidelim dedi ama devlet Hastanesi'ne ilgili bir Dr vardi da ben mi gitmek istemedim her Dr aynisini yapıyor seninle adam akıllı oturup konuşmuyor bile ne diye gideyim hende eşimin işleri bir iki ay sonra açılacak direkt en iyisi Kayseri'ye gitmek istiyorum neden gidip doktorun suratsız kahrını çekeyim ki birde öyle olunca onun da bu davranması insanın canını sıkıyor
Evet durumunuzu bilemem yaşadığınız şey kolay değil onu da anlıyorum ama yine de çözüm üretmek yerine şikayet etmeyi tercih etmemelisiniz sanırım yakın şehirlerdeyiz biz de ciddi bir şey olunca kayseriye gideriz ama devletteki doktorlar da bahsettiğiniz kadar kötü değil yani artık değil

Evet durumunuzu bilemem yaşadığınız şey kolay değil onu da anlıyorum ama yine de çözüm üretmek yerine şikayet etmeyi tercih etmemelisiniz sanırım yakın şehirlerdeyiz biz de ciddi bir şey olunca kayseriye gideriz ama devletteki doktorlar da bahsettiğiniz kadar kötü değil yani artık değil
Eşime tek kızdığım nokta şu para bir şekilde hallolur gideriz tedavin için diyor sonra ben burda bir klinikte Dr var oraya gidelim dedim ablamda oraya gider çok ilgili bir Dr tanırım kendisini sonra para çok istwrler tahlil pararsi isticekler diyip durdu canım sıkildi ister istemez ikili konusuyor

Eşime tek kızdığım nokta şu para bir şekilde hallolur gideriz tedavin için diyor sonra ben burda bir klinikte Dr var oraya gidelim dedim ablamda oraya gider çok ilgili bir Dr tanırım kendisini sonra para çok istwrler tahlil pararsi isticekler diyip durdu canım sıkildi ister istemez ikili konusuyor
Devletten randevu al bütün tahlillerini yaptır. Sonra o tahlillerle dediğin doktora git.

Adetli iken gitsem ne olur ki cunki adetimd yakin henüz adet olmadım belki şuan bebek verdir diye gidemiyorum da alttan muayene eder birşey olur diye
Adetin 3. günü git. Doktorum beni hep adetin 3. günü çağırır. Hem ilaç kullanacaksam başlamak için ideal gün hem de bazı testler fsh gibi adetin 3. günü yapılıyor. Zaten gerekli görürse adet sonrası da çağırır doktor.

O konuda haklısınız ilerde cocugunuz olduğunda da hamile kaldığınız da yani sadece muayene için bile gidecek paranın haddi hesabı yok, belki de eşiniz daha çocuk için hazır değildir hem maddi hem manevi. Yada daha erken olduğunu zamanla olacağını düşünüyordur muhtemelen çünkü 6 ay gerçekten erken bir süreç, bence siz bir devlet hastanesine gidin o kadar da kotu değiller ya bakın ben hem devlete hem özele gidiyorum vallahi bazı konularda devlet çok daha iyi özele göre, doğumumu bile devlette yapmaya karar verdim yani düşünün

O konuda haklısınız ilerde cocugunuz olduğunda da hamile kaldığınız da yani sadece muayene için bile gidecek paranın haddi hesabı yok, belki de eşiniz daha çocuk için hazır değildir hem maddi hem manevi. Yada daha erken olduğunu zamanla olacağını düşünüyordur muhtemelen çünkü 6 ay gerçekten erken bir süreç, bence siz bir devlet hastanesine gidin o kadar da kotu değiller ya bakın ben hem devlete hem özele gidiyorum vallahi bazı konularda devlet çok daha iyi özele göre, doğumumu bile devlette yapmaya karar verdim yani düşünün
Çok teşekkür ederim canım aydinlattin beni şuan adetini bekliyorum ramazandan sonra daha iyi olur rahat rahat giderim henüz adet olmadım belki şuan gebelik var bilmiyorum bakacagiz

Back