Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

revindelcim ya hangı nıkah salonunu tuttunuz onu sorcaktım sana ben. ben ataevlerdekine bayılıyorum ama çok küçük orası. merinosta oldu benim genede sığamadık yani.

Ayyy benim hiçç aklıma gelmez bozmak valla saf saf bakınırım etrafıma eminim :))

sedacım ve revindelim nazendeye de bi kere gitmiştim. orasıda çok hoş bi yer.
rmerinos kaç kişilik bilmiyorum ama büyük slaonda oldu bizim ordan hopp bahçeye çıktık çok hoş oldu.
ataevlerdeki çok küçük belki orası 200 kişikil falandır. ama organizasyon çok hoş. karşılıklı merdivenlerden iniyolar konfetiler ve şu düğünlerde yanan şey eşliğinde kaydirigubbakcemile3

bende kavga etmiştim fotoğrafçıyla kızlar o halimle. kaydirigubbakcemile3 başkasının resim çekmesine izin vermiyolar. neymi onlar çekicekmiş. bizde ayarladık o işi fotocumuzu getirdik özel. birbirimize girdik çok komikti. valilikte çalıştığım için biliyorum tabe nasıl yürüyo işler dedimki en son seni nikahımda görmiycem çok kötü olur. klava:
sonuç muu tabiki gelemedi ve çekemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…