Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

revindell canım annene kızma çünkü arnavutların bazı adetleri bana çok ağır geliyo
özellikle kınada 50 kere kıyafet değiştirmeleri offf :S

Benimde sözlüm arnavut ama ben o adetlerin hiçbirini yapmıyorum çünkü sevmiyorum onlarda buna saygı duyuyor ben kına gecesi bile yapmicam bunada tamam dediler dalga geçmesini anlamıyorum annemin sırf beni gıcık etmek için yapıyor sinirlendiğimi görmek hoşuna gidiyor kadının :umursamaz: adetlerinin ağar olması benimle dalga geçme hakkını vermiyor ne olursa olsun !!

pardon canım ya
ben senin annenle arandaki ilişkiyi bilmiyorum
benim annemde benimle çok uğraşır ama kızmak aklımın ucundan bile geçmedi
benim sözlümde gürcü onlarında bazı adetleri var bende yapmayı düşünmüyorum kimsede niye demiyo
annemde ayıp olur mu tam gürcü gelini olman lazım falan diye hep dalga geçiyo benimle

kızlar nasılsınız ??

revindell cim bugün baya gerginsin annen kızdırmak istiyordur seni azıcık bence kızma sonuçta adetleri yapıp yapmaycak sensin

ANNEne kızma canım senın için en güzelini istiyorudur tıp kı her anneler gibi,....merak etme sınunda herşey senın istediğin gibi olurr sadece herkes konuşur sen istediğini yaparsın..:)

ANNEne kızma canım senın için en güzelini istiyorudur tıp kı her anneler gibi,....merak etme sınunda herşey senın istediğin gibi olurr sadece herkes konuşur sen istediğini yaparsın..:)

haklısın aslında boshayallersmile neyse sinirim geçti rahatladım kaydirigubbakcemile3

ee ne var ne yok kızlar ? görmeyenler için nişan kıyafetime uygun göz makyajı yaptım ; tavsiyelerinizi bekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12999113&posted=1#post12999113

cnm benim çok güzel olmuş makyaj bayanssulusmile

beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan bugün gümüş rengi far almam lazım kızlar toz mu alsam yada bana tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı? bilmiyorumkismile

Bu arada hepinize ŞEKER TADINDA BİR GÜN DİLİYORUM a.s.

Kızlar naptınız bu arada anneler günü hediyesi aldınızmı ? ben erken verdim hediyemi ya dün dayanamadım ayakkabı almıştım ona verdim opuyorumnanaktan

canım biz dün nişanlımla annelere saat aldık böylelikle hediye işide çıkmış oldu aradan :) ...

kızlar perde konusunda bir arkadaşımın çalıştığı firmayı tavsiye edebilirim ben ordan almayı düşünüyorum hem bursada problem çıkmaz hem üretim yeri olduu için renk ve desen problemi olmaz desinatör de arkadaşım :) ilgilenen olursa özelden msj atabilrsiniz :)

annelerr günü hediyesii di mi eyvaahh hiç düşünmedik bile dahaaa

revindel bu arada bnmde kına kıyafetim senin nişanlığınla aynı renk sanırım..

anneler günü hediyesiiiiii miii??? kızlar ben daha anne demiyorum nisa teyze diyorum:))) anne mi desem en güzel hediye :) delirir valla sevinçten kadıncağızz:)

sedacım düğün olucak tabi de kadıncağıza anne :))))

ben daha düşünmedim ya aklıma geliyor birşeler ama yok içim sinmiyor hiç biri

revindell cim çantanı güle güle kullan çok güzelmiş nişandan sonrada kullanabilirsin

revindel bu arada bnmde kına kıyafetim senin nişanlığınla aynı renk sanırım..

aaa vallamı kız resimlerini görmedim ben eklesene nişanlığının resmini??

Bu arada evet canım rimel kullanıcam makyajıma + aydınlatıcı kullanıcam bide gölgede açık yeşil kullandım ya onun yerine gümüş rengi bol simli bir göz farı aldım onunla gölge yapıcam aklinialirimsmile

Sağol Şebocum ya :1hug: Bu arada Seda kız ben kaynanamdan bahsetmiyorum ki kendi anneme hediye aldım ben kaynanadan bananeee :dilcikar: kaydirigubbakcemile3 Alıştırmayın öyle hediye felan sonra arsız oluyorlar sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…