revindell canım annene kızma çünkü arnavutların bazı adetleri bana çok ağır geliyo
özellikle kınada 50 kere kıyafet değiştirmeleri offf :S
Benimde sözlüm arnavut ama ben o adetlerin hiçbirini yapmıyorum çünkü sevmiyorum onlarda buna saygı duyuyor ben kına gecesi bile yapmicam bunada tamam dediler dalga geçmesini anlamıyorum annemin sırf beni gıcık etmek için yapıyor sinirlendiğimi görmek hoşuna gidiyor kadının :umursamaz: adetlerinin ağar olması benimle dalga geçme hakkını vermiyor ne olursa olsun !!
Kızlarr günaydın oyy dün çok yorulmuşum ya anca uyandım :kedi: annem sinir etti sabh sabah dün akşam arnavsut bir tanıdığımızın kına gecesine gittiler gelmiş sabah sabah dalga geçiyor benimle yok şöyle yapıyorlar yok böyle yapıyorlar diye :umursamaz: kırıcam kalbini olucak olan o
ANNEne kızma canım senın için en güzelini istiyorudur tıp kı her anneler gibi,....merak etme sınunda herşey senın istediğin gibi olurr sadece herkes konuşur sen istediğini yaparsın..:)
haklısın aslında boshayallersmile neyse sinirim geçti rahatladım kaydirigubbakcemile3
ee ne var ne yok kızlar ? görmeyenler için nişan kıyafetime uygun göz makyajı yaptım ; tavsiyelerinizi bekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12999113&posted=1#post12999113
normalde göz rengin ne renk bilmiyorum ama....harika olmuş maş...
cnm benim çok güzel olmuş makyaj bayanssulusmile
haklısın aslında boshayallersmile neyse sinirim geçti rahatladım kaydirigubbakcemile3
ee ne var ne yok kızlar ? görmeyenler için nişan kıyafetime uygun göz makyajı yaptım ; tavsiyelerinizi bekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12999113&posted=1#post12999113
revindel bu arada bnmde kına kıyafetim senin nişanlığınla aynı renk sanırım..
sedacım düğün olucak tabi de kadıncağıza anne :))))
ben daha düşünmedim ya aklıma geliyor birşeler ama yok içim sinmiyor hiç biri
revindell cim çantanı güle güle kullan çok güzelmiş nişandan sonrada kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?