• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

aaa vallamı kız resimlerini görmedim ben eklesene nişanlığının resmini??

Bu arada evet canım rimel kullanıcam makyajıma + aydınlatıcı kullanıcam bide gölgede açık yeşil kullandım ya onun yerine gümüş rengi bol simli bir göz farı aldım onunla gölge yapıcam aklinialirimsmile

cnm bnm kına kıyafetim.3 gün sonra kınam var zaten :teytey: koyarım fotoları görürsünüz artık orjinal haliyle olur hem...

bu arada gümüş rengi daha iyi bi seçim olacak eminim...

günaydın bursalı gelinler nasılsınız ???

revindell cnm iyi yapmışsın gümüş rengi daha hoş olur makyajında

oh annene al hediye kaynanaya yok :))) ben alıcam da ne alıcam almaz lazım ya kadıncağız çok seviyor beni

cute cnm heyecan varmı ??

hiçbirşey kalmamış düğüne inşallah istediğin gibi geçer cnm herşey

bende hediye konusunda takılıp kaldım kızlar nişanlıma söyledim bu gün napıcaz diye sen al ikisine de uğraştırma beni dedi :( püüfff annemsiz çarşıya çıkmıyorum ki hediye gizli alınır bilmiorum bakalım napıcazz

hayırlı olsun cute... incidestan canım inan çok zor biz pazar günü tüm günümüzü ona ayırdık.. allah kolaylık versin

günaydın kızlar

cute cnm hadi son 3 ay ben heycanladım şimdi sen ne durumdasın olumunekankayizsmile

günaydın kızlar

cute cnm hadi son 3 ay ben heycanladım şimdi sen ne durumdasın olumunekankayizsmile

Kızlar günaydın hepinize mirmirmirmir

Cute canım 3 gün sonra kınam var demiştin düğün 3 ay sonra ise kına niye 3 gün sonra onu anlamadım ben :uhm: Bu arda Şebnem kız seninde temmuz da değilmiydi düğünün senin 3 ay bile kalmamış :dance:

Benim ki her zamanki gibi belirsiz :bbo: tarihim olsun istiyorum artık bende geri sayıma başlamak istiyorum artıkkk :umursamaz:

Kızlar günaydın hepinize mirmirmirmir

Cute canım 3 gün sonra kınam var demiştin düğün 3 ay sonra ise kına niye 3 gün sonra onu anlamadım ben :uhm: Bu arda Şebnem kız seninde temmuz da değilmiydi düğünün senin 3 ay bile kalmamış :dance:

Benim ki her zamanki gibi belirsiz :bbo: tarihim olsun istiyorum artık bende geri sayıma başlamak istiyorum artıkkk :umursamaz:

cnm sabah sabah 3 gün yazacağıma ay yazmışım :)))kaydirigubbakcemile3

evet cnm temmuzda benim düğünüm kısmetse :))
sanırım ben işleri karıştırdım cute un düğüne 3 gün kaldı işte 3 ay nerden çıktıysakaydirigubbakcemile3

cnm sabah sabah 3 gün yazacağıma ay yazmışım :)))kaydirigubbakcemile3

evet cnm temmuzda benim düğünüm kısmetse :))
sanırım ben işleri karıştırdım cute un düğüne 3 gün kaldı işte 3 ay nerden çıktıysakaydirigubbakcemile3

bak yaa karıştırdın ortalığı kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sabah sabah yazıvermişim işte :):) olur cnm benim seninde düğün tarihni bekliyoruz arık yaa

sempatiksalakcinni sabah sabah yazıvermişim işte :):) olur cnm benim seninde düğün tarihni bekliyoruz arık yaa

ayy bende istiyorum netleşmesini bir an önce ama işyerini bekliyorum ya canım mahfediyor beni bu :sinifsinif: Ben dilekçemde ekim ayı diye belirttim ama ne zaman çıkacağına onlar karar veriyor :umursamaz: yani her an herşey olabilir aklinialirimsmile

Kızlar dün gitmişim pazara taze taze marul, reyhan, taze nane, semiz otu, roka ve taze soğan aldım dün bir güzel salata yapmışım cokacimcoook bol limonlu zeytinyağlı acayip huzurlu oluyorum böyle otlarla beslenince a.s Hatta annem hep dalga geçer benimle eğer reankarnasyon gerçekse sen önceki hayatında inek mişsin kesin kaydirigubbakcemile3 diyor.. o derece seviyorum yeşillikleri opuyorumnanaktan Öğlen yemeği içinde aynı şekilde otlarımı aldım yanıma öğlen güzel bir yeşillik salatası yapıcam yanına kızarmış hellim peyniri cokacimcoook :dance:

gece gece canımı salata istettirdiniz kızlar........bu gece hıdrellez,rabbim dularımızı kabul etsin hepimiz için duaa ediyorumm...

gece gece canımı salata istettirdiniz kızlar........bu gece hıdrellez,rabbim dularımızı kabul etsin hepimiz için duaa ediyorumm...

evet canım ya dün akşammış valla bende bu sabah öğrendim sevgilim söyledi bilmiyorumkismile ne kadar asosyal bir yaratık oldum ben ya eskiden böyle şeyleri günler öncesinden hatırlar birde org.yapardım mafoldumben Mesela dün akşam feshanede eğlenceler varmış offf gidemedim :umursamaz:

Neyse olmuş la ölmüşe çare yok demişler... eee sizden naber kızlar neler yapıyorsunuz?..
Cep tel. eskidi değiştireyim diyorum elimde iki tane cep tel. var birisi sadece 1 hafta kullanılmış samsung e250 (çingene pembiş rengi aklinialirimsmile ) diğeride nokia 7390... sevgilim diyor değiştir samsung corby al diyor yada samsung star baktım fiyatlarına 350-400 tl felan içim gitti almak istedim ama vazgeçtim dedim şimdi tam düğün üstü boşa masraf yapmiyim fisfisfis

slm bayanlarr..ne karışmış anlamadım ama şöle bu ctesi kınam yani 8' i..9 unda da evleniyoruuumm :lepi:

Back