bende seni edicem
birbirimizin diyet kocu oldukpP
ben aslinda nisandan önce cok güzel kilo verdim
10 kilo gitmisti
ama türkiyede askimla o kadar abur cubur yedik ki
bi kac kilo aldim yine ya
sen simdide fistik gibisiin opuyorumnanaktan
yok be cnm değilim ama inşallah ikimizde olucaz düğünde :)) o zaman kabul edebilirimkaydirigubbakcemile3
günaydıın kızlaar..
günaydıınn kızlaaarr :)
enn güzeell enn mutluu en canlı enn neşelii günlerrr hepimizin olsun :)
günaydıınn kızlaaarr :)
enn güzeell enn mutluu en canlı enn neşelii günlerrr hepimizin olsun :)
bursalı gelinler hazırlıklar ne alemdeee
ben hala çeyiz tamamlıyorum bugün 2 dene tepsi zemuszemus bardak takımı zemuszemus saten gecelik takımı aldımmaklinialirimsmile
kına salonu arıyorum merkez bi yerde olması gerekiyo altıparmaktaki inceler düğün salonunu tutayım diyorum bilen gören duyan varmı :hulya:
cnm aldıklarını güle güle kullan
benimde mutfak eşyalarım hazır gibi ama hergün yenisi ekleniyor zemuszemus
cnm kına için salonlar hakkında pek bir bilgim yok
sebbnemmm ve cancu aldığınız cicileri güle güle kullanın, hayırlı olsun şekerler. Cancu kına için Altıparmak'ta Kelebek düğün salonu var, Ahmet Paşa Mahallesi'nde Vatan Hastahanesi'nin arkası oluyor canım. İstersen gidip bak tatlım, ablamın da düğünü orada olmuştu.
ben de geldimmmmmm.....24 haziranda gelin oluyorummmmm:)) hepimizin ayrı bir koşturmacası var ve hepsi birbirinden güzel.istemeye gelecekler,nişanımız olacak derken bitiverdi hepsi ...şimdi en güzel şekilde evimizi düzenlemek için koşturuyoruz...bu forumda birbirimize olan desteğimiz,püf noktaları eminim bu koşturumacayı daha da tatlı hale getirecektirr...en güzel mutlulukların bizlerle olması dileğiyle hepinizeeee merhabaaaaaaaaaaa...
fisfisfis
Şebnem , Cancu canlarım hayırlı olsun aldıklarınız opuyorumnanaktan
Biz eşya işini bitirdik kızlar 2 sene önce beyaz eşyalarımızı almıştık bide evimizin içini yaptırmıştık (cam çerçeve banyo mutfak kartonpiyer badana boya vs.) beyaz eşyalarımızın borcu bitti Allah a şükür :Saruboceq: Ev tadilatıda bu eylülde bitiyor mobilyalarımızıda geçen ay aldık kızlar :asigim: bu ay ödemelerine başlıyoruz işte Allahım güç kuvvet versin hepimize hayırlısı ile bitirelim borçlarımızı :Saruboceq:
Kızlar benim evimin tek eksiği perde ve halılar :asigim: onlarıda sizce bursa dan mı alsam yoksa istanbuldanmı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?