• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ben de geldimmmmmm.....24 haziranda gelin oluyorummmmm:)) hepimizin ayrı bir koşturmacası var ve hepsi birbirinden güzel.istemeye gelecekler,nişanımız olacak derken bitiverdi hepsi ...şimdi en güzel şekilde evimizi düzenlemek için koşturuyoruz...bu forumda birbirimize olan desteğimiz,püf noktaları eminim bu koşturumacayı daha da tatlı hale getirecektirr...en güzel mutlulukların bizlerle olması dileğiyle hepinizeeee merhabaaaaaaaaaaa...

Hoşgeldin canım. İnşallah evinizi en güzel şekilde, gönlünüze göre düzenlersiniz. Ben bu püf noktaları konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım. Ne de olsa tecrübeli olduk bu konuda :) Bu arada senin düğüne de az kalmış, Allah ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin.

Allah kolaylık versin canım. İnşallah borçlarınızı kolaylıkla ödersiniz. Ben halılarımı Tike halıdan almıştım çok memnun kaldım canım. Perde konusuna gelince benim fikrim perdelerini Bursa'dan al derim. Bazen problem çıkabiliyor, ölçümler vs.. var Bursa'da olursa perdeciniz daha rahat halledersiniz diye düşünüyorum.

hımm bende ordan bakiyim canım o zaman benimde aklıma geldi o ölçü sorunu neyse artık bursaya geldiğimde bakıcaz sağa sola güzel şeyler bulurum inş. tike halınında sitesine bakıcam hemen..

selam kızlar.. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyim.. bi griptir vurdu toparlayamadım kendimi.. bugün işe gelebilim.. ne var ne yok bakalım? burcu_brc canım benimde 1 halımı tir halıdan aldı nişanlımm sanırım diğer halılarımıda ordan alıcağız :) tül perde ben istanbulda yaptırdım canlar. kısmet artık olmadı bursada da yaptırırım daha sonra :)

Hoşgeldin canım. İnşallah evinizi en güzel şekilde, gönlünüze göre düzenlersiniz. Ben bu püf noktaları konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım. Ne de olsa tecrübeli olduk bu konuda :) Bu arada senin düğüne de az kalmış, Allah ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin.

hoşbuldum canım.şimdiden püf noktaları için teşekkürler...:)

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan sen nerde oturuyorsun canım? yada nerde oturucaksın? hihoyyyt

hoşbuldummmm arkadaşlarrrr:):)
evimizi 1 hafta önce tuttuk.acıbademden beşevlere giden köprüden geçince 200 metre ilerde sağda yeni yapılan binalar var.orada oturacağız canım...

evimizi 1 hafta önce tuttuk.acıbademden beşevlere giden köprüden geçince 200 metre ilerde sağda yeni yapılan binalar var.orada oturacağız canım...

güzel yer,güle güle oturun cnmm..kirası ne kadar ?

Hayırlı olsun tatlım güle güle oturun :dance:

pardon sağda değil solda:))

solda krem rengi binalarda altları dükkan :))))) hayırlı olsun canımm.....15 senedir beşevlerde oturan biri olarak biliyorum her yerini;biraz solunda şaypa ;ilerde hemen 6/f araçlar :) daha kopya vereyım mıı cnmm güzel yere geliyorsun..mutlu mutlu oturun inş.....

solda krem rengi binalarda altları dükkan :))))) hayırlı olsun canımm.....15 senedir beşevlerde oturan biri olarak biliyorum her yerini;biraz solunda şaypa ;ilerde hemen 6/f araçlar :) daha kopya vereyım mıı cnmm güzel yere geliyorsun..mutlu mutlu oturun inş.....

aynen öyle...:) ben pek bilmiyorum oraları öğreneceğim artık zamanla.güzel dileklerin için de tşkkr:)

günaydın herkeseeeee......bende yenişehirde oturuyorum....2 yıl oldu evleneli...eşimin işi dolayısıyla buraya yerleştik....bursayı çok fazla bilmiyorum arkadaşlar.....şöyle güzel gezip tozabileceğimiz yerler varsa haftasonları gelirirz opuyorumnanaktan

:1hug:

bursaya gelecek cici gelinler çok şanslısınız bursa gibi şehir yokkk:olmaz:
bende bursalıyım 10 yıllık evliyim
allah, sizede sevdiğinizle bir ömür boyu mutlulukalr yaşatsınopuyorumnanaktan

Kızlarr günaydın oyy dün çok yorulmuşum ya anca uyandım :kedi: annem sinir etti sabh sabah dün akşam arnavsut bir tanıdığımızın kına gecesine gittiler gelmiş sabah sabah dalga geçiyor benimle yok şöyle yapıyorlar yok böyle yapıyorlar diye :umursamaz: kırıcam kalbini olucak olan o :kızgın:

revindell canım annene kızma çünkü arnavutların bazı adetleri bana çok ağır geliyo
özellikle kınada 50 kere kıyafet değiştirmeleri offf :S

Back