ben de geldimmmmmm.....24 haziranda gelin oluyorummmmm:)) hepimizin ayrı bir koşturmacası var ve hepsi birbirinden güzel.istemeye gelecekler,nişanımız olacak derken bitiverdi hepsi ...şimdi en güzel şekilde evimizi düzenlemek için koşturuyoruz...bu forumda birbirimize olan desteğimiz,püf noktaları eminim bu koşturumacayı daha da tatlı hale getirecektirr...en güzel mutlulukların bizlerle olması dileğiyle hepinizeeee merhabaaaaaaaaaaa...
Allah kolaylık versin canım. İnşallah borçlarınızı kolaylıkla ödersiniz. Ben halılarımı Tike halıdan almıştım çok memnun kaldım canım. Perde konusuna gelince benim fikrim perdelerini Bursa'dan al derim. Bazen problem çıkabiliyor, ölçümler vs.. var Bursa'da olursa perdeciniz daha rahat halledersiniz diye düşünüyorum.
Hoşgeldin canım. İnşallah evinizi en güzel şekilde, gönlünüze göre düzenlersiniz. Ben bu püf noktaları konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım. Ne de olsa tecrübeli olduk bu konuda :) Bu arada senin düğüne de az kalmış, Allah ömür boyu mutlu olmanızı nasip etsin.
hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan sen nerde oturuyorsun canım? yada nerde oturucaksın? hihoyyyt
hoşbuldummmm arkadaşlarrrr:):)
evimizi 1 hafta önce tuttuk.acıbademden beşevlere giden köprüden geçince 200 metre ilerde sağda yeni yapılan binalar var.orada oturacağız canım...
evimizi 1 hafta önce tuttuk.acıbademden beşevlere giden köprüden geçince 200 metre ilerde sağda yeni yapılan binalar var.orada oturacağız canım...
günaydınn kızlaar..ama bu topik pek sessiz sakin...
pardon sağda değil solda:))
solda krem rengi binalarda altları dükkan :))))) hayırlı olsun canımm.....15 senedir beşevlerde oturan biri olarak biliyorum her yerini;biraz solunda şaypa ;ilerde hemen 6/f araçlar :) daha kopya vereyım mıı cnmm güzel yere geliyorsun..mutlu mutlu oturun inş.....
komşular nerelerdesiiinz<<<<*****?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?