Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

iyiz revindeldcim bir değişiklik yok bende uyuya kalmışım sabah namazını kaçırdım ama 6.30 da uyandım yaptım azıcık bişiler dün ::):)

sen neler yapıyorsun??

cute cnm ben karıştırdım ortalığı :):):) 3 gün yazacağıma 3 ay yazmışımda sempatiksalakcinni

hayırlısı olsun cnm tekrar

inşallah bizde son 3 diyebiliceğimiz günleri görürüz :Saruboceq:

Ayy bende görücekmiyim o günleri yaa son 3 diye sayabilecekmiyim bilmiyorum boshayallersmile Evlenmek istiyorum artık aaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook başıma vurdu valla kaydirigubbakcemile3 sıkıntı stres resmen tükendim valla mafoldumben

Akşam çıkınca evime gitmek istiyorum, kocişimin gelişini beklemek istiyorum opuyorumnanaktan hatta bir kızım olsun istiyorum

allahın izniyle hepsi oluuur canım merak etmeee:)

ah inşallah cnm benim görürüz ya

tabi senin tayin stresi var inşallah en kısa zamanda çıkarda bizde düğün gününü bekleriz beraber cnm :Saruboceq:

bende bebek istiyorummmhihoyyyt

ah inşallah cnm benim görürüz ya

tabi senin tayin stresi var inşallah en kısa zamanda çıkarda bizde düğün gününü bekleriz beraber cnm :Saruboceq:

bende bebek istiyorummmhihoyyyt

ayy sorma canım ya tayin işi bitirdi beni resmen :sinifsinif: Sıyırıcam yakında yaa kesin birşey söylemiyorlar deli oluyorum resmen yani işten ayrılmak zorunda da kalabilirim..
Bursada çok fazla şube yok boş kadro hele hiç yok :umursamaz: yeni şb açılacak Heykel e oraya alırsalar beni yaşadım hihoyyyt ama yok almazsalar mecbur istifa etmek zorundayım mafoldumben çalıştığım kurumuda seviyorum ayrılmak hiç ama hiç istemiyorum mafoldumben dua edin kızlar benim için :Saruboceq:

Bir kızım olsun istiyorum saçları benim gibi olsun ama gözlerinin ve saçlarının rengi babasının gibi olsun , bal rengi gözleriyle baksın bize güzel güzel , tontiş tontiş olsun böyle kıvır kıvır saçları olsun.. huyu suyu babasına benzesin.. :asigim: :kedi:

Kızlar parça pinçik borçlarımızı kapatmak için TEB ndan iht. kredisi çekmeye karar verdim 10.000 TL çekicem 36 ay geri ödeme, herşeyi bu paradan karşılamayı düşünüyorum.. (tatil + evin kalan borcu + kredi kartları borcu + eksik eşyalar perde , halı vs. )

revindell canım en mantıklısı hem uzuuun bir vadeymiş düğün masrafları insanı mahfediyor
daha sadece pikeler havlular fln bitti 2 milyar gitmiştir 3 günde bakıp kalıyorum öderken

revindell canım en mantıklısı hem uzuuun bir vadeymiş düğün masrafları insanı mahfediyor
daha sadece pikeler havlular fln bitti 2 milyar gitmiştir 3 günde bakıp kalıyorum öderken

Canım biz sevgilimle 2 sene önce evin dekorasyonu için garanti bankasından 15000 TL çektik (mutfak, banyo kartonpiyer, boya badana, kapı , pencere, doğalgaz petekleri - kombi felan dahil ) bu günleri düşünerek dedik erkenden yaptıralımda ilerde sıkışmayalım.. işte ödedik ödedik 2500 TL kaldı.. (5 taksit felan) + benim aldığım çeyiz masrafları evkur ve kredi kartları var totalde bir 2000 TL de onlar tutuyor.. 4500 TL kafadan gidiyor.. Bunları kapatınca sadece 24 X 500 tl olarak ödeyeceğimiz mobilyalar kalıyor işte diyoruz kalan 5500 TL den 2000 TL balayı için ayıralım geri kalan 3500 TL ile mobilyaların 6-7 taksitini erken ödeyelim ki önümüzdeki 6 ay boyunca rahat edelim.. Böyle yaparsak bütük borçlarımızı kapatmış olucaz veeee aylık sadece 349 TL kredi taksiti ödicez :dance: eee ikimizde Allaha şükür çalışıyoruz hiçç zorlanmadan sadece 349 TL ye evlenmiş olucaz aylık hihoyyyt Düğün yapmıyoruz o yüzden düğün masrafımızda yok..

kız<lar kim tayın işsityoroor :) nereyeee kim memur:):enbuyukkk::enbuyukkk:

günadın kızlar.. cuma günü nikah işlemlerimize başladık :)) başladık diyorum çünkü başka şehirde olunca benim burdan izinbelgsi almam gerekiyormuş.. onları hallettim...sevgilimde oradan kendi işlerni halledecek.. siz neler yaptınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…