iyiz revindeldcim bir değişiklik yok bende uyuya kalmışım sabah namazını kaçırdım ama 6.30 da uyandım yaptım azıcık bişiler dün ::):)
sen neler yapıyorsun??
cute cnm ben karıştırdım ortalığı :):):) 3 gün yazacağıma 3 ay yazmışımda sempatiksalakcinni
hayırlısı olsun cnm tekrar
inşallah bizde son 3 diyebiliceğimiz günleri görürüz :Saruboceq:
Ayy bende görücekmiyim o günleri yaa son 3 diye sayabilecekmiyim bilmiyorum boshayallersmile Evlenmek istiyorum artık aaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook başıma vurdu valla kaydirigubbakcemile3 sıkıntı stres resmen tükendim valla mafoldumben
Akşam çıkınca evime gitmek istiyorum, kocişimin gelişini beklemek istiyorum opuyorumnanaktan hatta bir kızım olsun istiyorum
Ayy bende görücekmiyim o günleri yaa son 3 diye sayabilecekmiyim bilmiyorum boshayallersmile Evlenmek istiyorum artık aaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook başıma vurdu valla kaydirigubbakcemile3 sıkıntı stres resmen tükendim valla mafoldumben
Akşam çıkınca evime gitmek istiyorum, kocişimin gelişini beklemek istiyorum opuyorumnanaktan hatta bir kızım olsun istiyorum
ah inşallah cnm benim görürüz ya
tabi senin tayin stresi var inşallah en kısa zamanda çıkarda bizde düğün gününü bekleriz beraber cnm :Saruboceq:
bende bebek istiyorummmhihoyyyt
günaydınn kızlaarr
revindell canım en mantıklısı hem uzuuun bir vadeymiş düğün masrafları insanı mahfediyor
daha sadece pikeler havlular fln bitti 2 milyar gitmiştir 3 günde bakıp kalıyorum öderken
ayy sorma canım ya tayin işi bitirdi beni resmen :sinifsinif: Sıyırıcam yakında yaa kesin birşey söylemiyorlar deli oluyorum resmen yani işten ayrılmak zorunda da kalabilirim..
Bursada çok fazla şube yok boş kadro hele hiç yok :umursamaz: yeni şb açılacak Heykel e oraya alırsalar beni yaşadım hihoyyyt ama yok almazsalar mecbur istifa etmek zorundayım mafoldumben çalıştığım kurumuda seviyorum ayrılmak hiç ama hiç istemiyorum mafoldumben dua edin kızlar benim için :Saruboceq:
kız<lar kim tayın işsityoroor :) nereyeee kim memur:):enbuyukkk::enbuyukkk:
sedaemra sende mi öğretmensin? devlette mi çalışıyorsun?
Ben istiyorum canım bankada çalışıyorum ya bursa şb.lerinden birisine tayin istedim işte haberini bekliyorum boshayallersmile
sedacım ne güzel bir mesleğin var
:))) evet canım coook seviyorum onlarıı ve de mesleğimii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?