bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Birkac bulusmadan sonra saglam grup olacaz belli
Ben azcik manyagim ya ondan merak etmissindir hahahaha
Evet kim bu atarlı kadın diyorum :)
Ben ilk girdiğim ortamlarda çekingen olurum söyliyim sonradan açılabilirim samimiyete göre

Evet kim bu atarlı kadın diyorum :)
Ben ilk girdiğim ortamlarda çekingen olurum söyliyim sonradan açılabilirim samimiyete göre
Ay ben de en basindan beri psikopatin onde gideni olurum hep
Alismisim organizasyon yapmaya ya herhalde ondan
Yahu bir tane parali gunum var onda da hep on plandayim, dogum yaptigim ay bile katilmayi ihmal etmedim dusun nasi bir gezentilik varsa artik

Görücezz nasipse :)
Diğer kızlardan bi haber gelsin bakalım yarın ayarlarsak iyi olur

Görücezz nasipse :)
Diğer kızlardan bi haber gelsin bakalım yarın ayarlarsak iyi olur
Hadi insallah
Yahu bu saatte uyanik bi ikimiz variz herhalde
Bereket benim oglan uyudu yoksa gene sizin evin oralarda turlayacaktik arabayla

Hadi insallah
Yahu bu saatte uyanik bi ikimiz variz herhalde
Bereket benim oglan uyudu yoksa gene sizin evin oralarda turlayacaktik arabayla
Değişiklık oluyodur sizede :)
Benimde gözlerimden uyku akıyo vala yatıyorum görüşürüz yarın

Evet kizlar
Soyle bir okudum yazismalarimizi da aktif gelebilecek durumda olanlar
rujj gebito E ezogelin16 eceezgi @Zuhalim23 ve bendeniz efeeem
Ezgi disinda kimse calismiyor anladigim kadariyla, uygun oldugunuz zamanlari yazabilir misiniz? Karara baglayalim ben sizleri gormek tanimak icin sabirsizlaniyorum cunkuuuuu

Yogun calisan ve simdilik gelemeyecek olan damdan var (rahatsiz etmemek icin etiketlemedim) bir de gebzede yasayan Alys miz var
Alys canim bursaya gelecegin zamani bize de haber ver olur mu? Bakarsin ayarlayabilecek olanlarla ek bir bulusma daha organiza ederiz dimi ama?

Yakalarimiza karanfil mi takariz artik yoksa hepimiz ayni renk mi giyiniriz nasil taniriz birbirimizi bilemiycem artik ama beni kucagimdaki minik maymunumdan taniyabilirsiniz mecbur onunla gelicem cunku insallah rahatsiz olmazsiniz, aslinda uyumlu bir bebektir kendisi

Günaydın :)

Bu haftasonu yatılı misafirim var telaşem çok bakamadım o yüzden. Şimdi gördüm yazışmaları. Bana bu haftaiçi herhangi bir gün kahvaltı uyar. Extra bir sıkıntı olmadığı sürece gelmeye çalışırım

Çalışıyorum da bu aralar hamilelik sebebiyle verim sıfır, kendimden utanıyorum
Aaa ne utancan kiz olur mu oyle sey
Ben senin gibiyken uyumamak icin neredeyse goz kapaklarima mandal takacaktim o derece
Bir de isim masa basi dunyanin en igrenc isiydi yani dusun hem nefret ediyorum hem hamileydim
Gecti gitti 36.haftamda ayrildim tekrar donmemek uzere

Gunaydin canim
İnsallh ayarlayabiliriz

Bursali hatunlaaaaar
Haberiniz var mi yeni avm acilacak
Endulus park
11 mayista acilacakmis ben biraz daha gec kalir diyorum insaati gordukce ama
Olsun bu yaz bir avmmiz daha olacak
Hem oraya da gideriz belki hep beraber ne dersiniz?

Kızlar benim de eşim biraz rahatsız bu ay işten izine çıktı bu hafta içi gelemem Dr randevum falan da var gidicem. ama önümüz hafta içi uygun olurum.siz Ayarlarsanız ben bi şekilde kendimi size ayarlarım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…