- 28 Kasım 2010
- 42.010
- 139.319
- 798
- Konu Sahibi ezogelin16
-
Dun gece senin evin onunden gectik acaba dedim bizim kiz hangisinde oturuyorBuluşmaya en hevesli olanlar çalışmıyor
Canim sen calisiyor musun?Son 6 ayda bi kat daha arttı bakalım bizim de niyetimiz var hatta oturdugumuz daire için
İnşallah nasip olur
Sen calisiyor muydun kuzu? Onceden sormus olabilirim ama unutmusumcanım ben gençlerle anlaşamıyorum zaten :)
(eşim benden genç, çaktırma)
aa vala bende düşünüyorum acaba yanımdan geçen kadınlarla sohbet ediyomuyum diye :)Dun gece senin evin onunden gectik acaba dedim bizim kiz hangisinde oturuyor
Yaa hepinizi cok merak ediyorum valla cocuklar gibigebito E ezogelin16 darkmore ve ben 4 kişi yeter hadi buluşalım :)
aa vala bende düşünüyorum acaba yanımdan geçen kadınlarla sohbet ediyomuyum diye :)
Bende özellıkle seni çok merak ettim cok iyi enerji alıyorum ablam olucaksınYaa hepinizi cok merak ediyorum valla cocuklar gibi
Birkac bulusmadan sonra saglam grup olacaz belliBende özellıkle seni çok merak ettim cok iyi enerji alıyorum ablam olucaksın
Evet kim bu atarlı kadın diyorum :)Birkac bulusmadan sonra saglam grup olacaz belli
Ben azcik manyagim ya ondan merak etmissindir hahahaha
Ay ben de en basindan beri psikopatin onde gideni olurum hepEvet kim bu atarlı kadın diyorum :)
Ben ilk girdiğim ortamlarda çekingen olurum söyliyim sonradan açılabilirim samimiyete göre
Görücezz nasipse :)Ay ben de en basindan beri psikopatin onde gideni olurum hep
Alismisim organizasyon yapmaya ya herhalde ondan
Yahu bir tane parali gunum var onda da hep on plandayim, dogum yaptigim ay bile katilmayi ihmal etmedim dusun nasi bir gezentilik varsa artik
Hadi insallahGörücezz nasipse :)
Diğer kızlardan bi haber gelsin bakalım yarın ayarlarsak iyi olur
Değişiklık oluyodur sizede :)Hadi insallah
Yahu bu saatte uyanik bi ikimiz variz herhalde
Bereket benim oglan uyudu yoksa gene sizin evin oralarda turlayacaktik arabayla
MecburiyettenDeğişiklık oluyodur sizede :)
Benimde gözlerimden uyku akıyo vala yatıyorumgörüşürüz yarın
Evet kizlar
Soyle bir okudum yazismalarimizi da aktif gelebilecek durumda olanlar
rujj gebito E ezogelin16 eceezgi @Zuhalim23 ve bendeniz efeeem
Ezgi disinda kimse calismiyor anladigim kadariyla, uygun oldugunuz zamanlari yazabilir misiniz? Karara baglayalim ben sizleri gormek tanimak icin sabirsizlaniyorum cunkuuuuu
Yogun calisan ve simdilik gelemeyecek olan damdan var (rahatsiz etmemek icin etiketlemedim) bir de gebzede yasayanAlys miz var
Alys canim bursaya gelecegin zamani bize de haber ver olur mu? Bakarsin ayarlayabilecek olanlarla ek bir bulusma daha organiza ederiz dimi ama?
Yakalarimiza karanfil mi takariz artik yoksa hepimiz ayni renk mi giyiniriz nasil taniriz birbirimizi bilemiycem artikama beni kucagimdaki minik maymunumdan taniyabilirsiniz mecbur onunla gelicem cunku insallah rahatsiz olmazsiniz, aslinda uyumlu bir bebektir kendisi
Sen calisiyor muydun kuzu? Onceden sormus olabilirim ama unutmusum
Aaa ne utancan kiz olur mu oyle seyÇalışıyorum da bu aralar hamilelik sebebiyle verim sıfır, kendimden utanıyorum
Gunaydin canimGünaydın :)
Bu haftasonu yatılı misafirim var telaşem çok bakamadım o yüzden. Şimdi gördüm yazışmaları. Bana bu haftaiçi herhangi bir gün kahvaltı uyar. Extra bir sıkıntı olmadığı sürece gelmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?