konak 18,cha cha ve altınceylanda yemekli düğün kişi başı ne kadar bilen var mı??
Ben galiba başka bir yer araştırmadan aslanlara tekrar gidip anlaşıcam. Fikri olan varsa söylesin lütfen?
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben aslanlar ile anlaştım ve çok rahatladım gerçekten. Mopsy gerçekten senin söylediğin gibi ekstra hiçbişey istemedik biz de. Fotoğraflarda süslemeler zaten çok şık gözüküyordu.
canım merhaba aslanlar sana sünnet tahtı balon dekorasyonu havuz süslemesi ve palyaco falan konusundada yardımcı olacakmı bu fiyatın içerisine bunlar da dahilmi?ayrıca müzik olarak ne olacak?
Mekanımız mudanya yolunda şirin bir yer. Burada işe yeni başladım.Yerimizin adı Yolüstükafe (yolustukafe.com) Geçen yıl birçok güzel kır düğünleri yapılmış burada. Fiyatları da çok cazip. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olurum. Web sayfamızdan da yeri görebilirsiniz. Bu arada birkaç kez bilgisayarım açtı kapandı, aynı (benzer) :yazıyı birkaç kez göndermiş olabilirm. Sevgilerimle..
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben aslanlar ile anlaştım ve çok rahatladım gerçekten. Mopsy gerçekten senin söylediğin gibi ekstra hiçbişey istemedik biz de. Fotoğraflarda süslemeler zaten çok şık gözüküyordu.
canım merhaba aslanlar sana sünnet tahtı balon dekorasyonu havuz süslemesi ve palyaco falan konusundada yardımcı olacakmı bu fiyatın içerisine bunlar da dahilmi?ayrıca müzik olarak ne olacak?
havuz süslemesi falan zaten süslemelerin içerisinde ama paylaço falan heryerde ekstraya girer canım .havai fişek gibi yani...balon süslemesi de süslemeden süslemeye değişir istediğn şey çok fazla birşeyse ekstaradır..mesela havalara balonlar uçurmak gibi...ekstaradan misafirler için hostes falanda tutabilirsin bunlar için istersen yardımcı olurlar tabiki..biz paylaço almıştık mesela çocuklar için..çünkü düğünümüz çok kalabalıktı ve çocuklar ayrı biryerde çok güzel eğlendiler...
ama süsleme tamamen mekana ait....
Fiyat içerisinde mekanın süslenmesi, canlı müzik, sünnet tahtı falan var. Ancak palyaço, volkan, istersen havai fişek ve uçan balon gibi ekstralar yok tabi. Biz palyaço ve çocuk getirilirken olan volkan gösterisi ayarlayacağız. Bizim geçen yıllarda çalıştığımız kişiler var, sizi yönlendiririz dediler. Fiyat olarak da 2 palyaço geçen yıl 150TL imiş, çok uygun bence. Çocukların iyi zaman geçirmesi çok önemli.
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?