melike hayırlı olsun.. gold terasta hiç düğüne gitmedim ama diğer 2 katına gittim, müzik gayet güzeldi.. Gittiğim 3 düğün de çok güzel olmuştu..dilşadcım slm benımde dugunum hazıranda gold terasta olucak fakat aklıma takılan 2 sey war 1.si içerisinin ışık yönünden zayıf olması ve orkestrası yani canlı olucağı için nasıl söylüyorlar bilmiyorum düğünden bilgi verirsen sevinirim....
hayırlı olsun, dün ben de gittim rumeliye ama yetkili kimse yoktu, bilgi alamadık.. fiyatlar nasılmış acaba, bilgi verebilir misin?slm arkadaşlar benimde haziranda düğünüm olacak biz kır düğünü düşünüyoruz rumeli kır düğün salonu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. biz gidip baktık sundukları içerik güzel ama ben orada düğünü olan yada düğüne katılan birinden nasıl olduğu hakkında yorumunu almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar 2015 haziran için ipek düğün salonunu tuttum orada düğünü veya sünnet cemiyeti olan varmı ben sünnet cemiyeti için yemekli tuttum.bayada fiyatı uygundu kafamda bir sürü sorular var inşallah mutlu bir şekilde ayrılırım salondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?