- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi merral
Kızlar daha önce mudanya yolundaki Çalışkan Teras balo salonunu herkese sormuştum, nişan için tuttum ama hiç düğüne gitmedim orada, nasıldır fln die bütün topiklerde sordum, pek yorum alamamıştım...
Yaklaşık 2 hafta önce nişanım oldu...
Şimdi benim yorumum belki başkalarına yardımcı olur...
nişanım rüya gibiydi, herşey çok güzeldi
Salonu sadece görsel olarak beğenip tutmuştum ama kesinlikle pişmanlık yaşamadım...
Yaşadığım tek pişmanlık o günün telaşıyla terasta ve gelin masasında aşkımla birlikte bir foto çekinmemiş olmamdı sadece
Biz hiç bir detayı düşünmek zorunda kalmadık, sağolsunlar salon görevlileri bizi çok güzel yönlendirdiler..
Salonun anlaşmalı kuaförüne de gittim, ondan da memnun kaldım..
Ama fotoğraflar için bizden ekstra bir ücret istediler, o biraz canımı sıkmıştı ilk başta, ama çok da problem etmedim... Çünkü herşey o kadar güzel oldu ki, hiç bir şey mutluluğumu bozamadı Sadece siz sözleşme yaparken dikkatli olun, bütün detayların belirtilmesini isteyin...
Bu salonla ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirim...
Herkese mutluluklar
Yaklaşık 2 hafta önce nişanım oldu...
Şimdi benim yorumum belki başkalarına yardımcı olur...
nişanım rüya gibiydi, herşey çok güzeldi
Salonu sadece görsel olarak beğenip tutmuştum ama kesinlikle pişmanlık yaşamadım...
Yaşadığım tek pişmanlık o günün telaşıyla terasta ve gelin masasında aşkımla birlikte bir foto çekinmemiş olmamdı sadece
Biz hiç bir detayı düşünmek zorunda kalmadık, sağolsunlar salon görevlileri bizi çok güzel yönlendirdiler..
Salonun anlaşmalı kuaförüne de gittim, ondan da memnun kaldım..
Ama fotoğraflar için bizden ekstra bir ücret istediler, o biraz canımı sıkmıştı ilk başta, ama çok da problem etmedim... Çünkü herşey o kadar güzel oldu ki, hiç bir şey mutluluğumu bozamadı Sadece siz sözleşme yaparken dikkatli olun, bütün detayların belirtilmesini isteyin...
Bu salonla ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirim...
Herkese mutluluklar