Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese tavsiye edıyom bursada çogu insan bılmıyor saklı yer gıbı gecen sene düğünümü şeke kır bahçesinde yaptım mukemmel hızmet herkese tavsiye edıyorum internet sıtesıne gırın ondan sonra karar verın ben gecen sene cok gezdım her yer ucuk fıyatlar çekıyorlar benden soylemesı kızlar
herkese tavsiye edıyom bursada çogu insan bılmıyor saklı yer gıbı gecen sene düğünümü şeke kır bahçesinde yaptım mukemmel hızmet herkese tavsiye edıyorum internet sıtesıne gırın ondan sonra karar verın ben gecen sene cok gezdım her yer ucuk fıyatlar çekıyorlar benden soylemesı kızlar
şeke kır bahçesine baktınmı ben dugunu orda yaptım mukemmeldi gir internete şeke kır bahcesi dıye ondan sonra karar ver
var guzelım şeke kır bahçesi bursanın en buyuk bahesımış haberın olsun bı bak internetten
şekede yapıyorlar tatlım şeke kır bahçesi baktınmı?
benim orasıyla ilgili hiçbir fikrim yok aime
slm aime21
allunanın kişi başı fiyatı 50 55 tl den başlayan fiyatlarla biliyorum.. iyi bir menü kişibaşı 70 liraydı geçen yaz ama yinede kişi sayın kalabalıksa bir indirim yapabilirler diye düşünüyorum. bizim mekanımızda hoş aynı menü bizde 40 lira ama tabii havuz yok bizim mekanımızda birde alkolsüz...
merhaba aime;
Bence havuzlu konak olabilir havuz başı için yada asya olabilir orassıda fena değil ama ben yüzme havuzundan bozma düğün salonlarını sevmiyorum dekoratif havuz olan yer yok bursada ben zamanında çok aradım.gündüz insanlar yüzsün gece düğün olsun komedi yani :) ama bu iş için en ideal yer asya yada havuzlu konak olabilir diye düşünüyorum.kişi sayısı az olunca iyi olur.Eskiden Bursa'da La Vita diye bir yer vardı dağ yolunda harika yemekleri vardı düğünlerde oluyordu çok hoş bir mekandı orda yemek yer sonra Jazz a geçerdik Ah eski günler...
not : aime notre dam de paris ile ilgisi var mı ?
slm aime cim.
asya spor tesislerinde havuz var elbette dayfın da dediği gibi .. fakat bursa içinde yani merkezde ,gürültü kirliliği sebebiyle bir çok yerde açık alan düğünleri iptal edildi .belediyenin yasakladığı söyleniyor..asya spor tesisleride bunlardan biri. oradaki bir çok düğünü bize yönlendirdiler ve şu an bizim mekanımızda yapıyoruzbu düğünleri . bunlarıda göz önünde bulundurarak yer seç derim ben.
biz birkaç yıl önce tasarı davet organizasyon olarak bursa orhangazi familya otelin apart kısmında havuz başında çok düğün organizasyonu yaptık .muhteşem bir bahçe ve havuzu var çok da nezih bir yer.. orasınıda düşünebilirsin .. tabi uzaklığı size nasıldır bilemem.. sahibi benim çok yakın arkadaşım düşünürsen iletişiminizi sağlayabilirim diye düşünüyorum...
slm aime
emek yıldırım arası bir yere bizim mekanımız çok yakın ... ama başka yakın yerlerde vardır muhakkak ... dediğim gibi yine belirtmek istiyorum biz kır düğünü mekanıyız. bu arada sitemiz şubat 5 gibi tıklanmaya açılıyo oradanda inceleyebilirsin... fiyat uygunsa almira alluna da hoş mekan .. karar senin canım benim..