arkadaşlar nazende kır düğünleri mekanında bu yaz kır nikahları yapılıyor. çok şık etek giydirilmiş beyaz sandalyeler sinema düzeni şeklinde oturma düzeni,kırmızı halı ve iki yanında çiçeklerle hazırlanmış gelin yolu,çok şık bir platform üzerinde yine varak çok güzel nikah masası ve sandalyeleri,bunun üzerinde ise kır çiçekleri ile dekore edilmiş çok güzel bir otağ var bunun yanı sıra mini bir kokteyl de hazırlıyolar.adı mini kokteylin. çerez cips kuru pasta ve limonlu havuç ve salatalık var . kokteyl masalrı çok güzel düzenlenmiş ve üzerinde kır çiçekleri var (bahçe girişine çok özel nikah kapı girişi de tasarlanıyor.) ayrıcada 200 kişilik nikah şekeri de ücretsiz. nikaç şekerinde renk seçeneğide size özel. ilk dans müziği de ayrıca ve 2 saat boyuncada kokteyl müziği yapılıyo. tüm bu aktivitelerin toplam fiyatı 1750 tl. gerçekten düğün yapmayanlar için muhteşem bir fırsat.
Bana ne dedim karışmayayım dedim
ama dayanamıyorum bu ne ya
başkasına siz asude organizasyonun sahibi misiniz
ağzınızdan başka laf çıkmıyor diyorsunuz
kendiniz nazende kır bahçesinden başka bir şey dediniz mi acaba
nickinizden belli zaten ne amaçla burda olduğunuz
ben asyayı biliyorum hiç beğenmedim orayı ama şekebahçe bencede hiç akla mantığa uygun değil çok saçma mekana ayrı yemeğe ayrı para o paraya açıkçası giderim aslanllarda yaparım ayrıca şekebaheçenin süslemeleri de hiç cazip değil bu konuda daha profesyonel firmalar çalışmak gerektiğini düşünüyorum mudanya yolu üzerinde elite park var tam bir facia arkadaşım düğünü geçen hafta orda oldu yemekler çok kötü servis beş para etmez üstüne üstlük damatı soydular herşeye para pastada bıçak kesmek gelin kapısı açılmaz yüzsüzlüğün daniskası bir durum bence yıldırım spor kompleksinde yapmak masa üzerine şamdan yapmak en mantıklısı ben öyle yaptım bursa da asude organizasyon var fiyatları çok uygun ve çok işlerine sadık insanlar sözlerine de sadık kişiler işlerini çok güzel yaptılar düğünde bütün herkes memnun kaldı masa üstü şamdan kapı süslleme vs konusunda çok iyidiler sizde bakabilirsiniz siteleri var asudeorganizasyon.com inceleyin derim arkadaşlar her şey var uygun fiyata şeke bahçe vs çok para göz
çok teşekkür ederim mathem benim düğünüm altınceylanda oldu suplaları inanılmaz uygun fiyata kiraladı.benim bir arkadaşım daha kır düğünü yapacak oda bana aynısını söylemişti şehir içi açık mekanlarda kır düğünlerini iptal edeceklermiş ses yüzünden sanırım asya da var bunların içerisinde , ama müzik olmadıktan sonra da hiç bir anlamı yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?