en son yıldırım düğün salonuna gittim hürriyette...ve hayatımda gördüğün en güzel kına gecesine şahit oldum...yıldırım da çok şıktı beğendim kınamı orda yapabilirim.loş ışıklar masada şamdanlar hoştu...ama asıl hoş olan kınada bir organizasyon şirketiyle anlaşmışlar ve çalgı ve garsonlar dahil herkes bayandı.ilk başta aman nolucaktı sanki demiştim ama gerçekten insan çok rahat ediyomuş meğersem.öyle bir hava yaratılmıştı ki.adeta bi harem havas vardı haremin de prensesi gelin...şalvarlı göbek oryantal yapan kızlar kına yakılırken geline özel kostümleriyle eşlik ettiler ellerinde çalgı aletleriyle...gelin de çok kostüm değiştirdi aralarda da kızlar sürekli sov yaptılar.herşey organizasyona dahildi...sonra damat geldi elinde çok şık bir tas içinde gül yaprakları ...gelinin alnından öptü ve gülleri başından aşağı döktü...yani herşey çok hoştu ve bu ilk defa o kınada denenmiş.organizasyon şirketine baya ilgi oldu çıkışta.bende çok beğendim...çok enterasandı...konuklar da hayran kaldı...
[offff;]arkadaslar, bende bu konudan cok faydalanmıstımdugun yeri ararken ve dugunum bademlide shellin yanındaki yolüstünde oldu. Dugunu atlatmıs biri olarak buradan mekan arayan kısılere deneyimlerimi ve mekanla ilgi goruslerimi anlatmak istiyorum.
YolÜstÜnden uzak durun!!
Mekan sahiplari ile konuştum. 2 ağustosta yücel ve şükran isimli kişilerin düğünlerini yapmışlar. Özelikle kız tarafı mekana sıkıntılar yaşatmış : Yaşattıkları şunlar :
1-Özel otopark görevlisinin tahsis edilerek sadece kız tarafınadan gelen araçlara hizmet verilmesi.
2-ankaradan gelecek misafirlerin geceyi geçirmeleri için otel ayarlanması ve ücretinin mekan sahibi tarafından ödenmesi
3-
Bizim düğünümüzde aynı salonda bir gün sonra opuyorumnanaktan29-30 Temmuz 2010 da kısmetse düğünümüz olacak birçok yerden fiyat aldık sonra sukayparkı tuttuk ancak geçen hafta sonu vazgeçtik çünkü çocuklu aileler için biraz riskli olabilirdi ada şeklinde etrafı suyla kaplı bir yer olduğu için ama güzel bi mekan yalnız devlet işletmesinde olduğu için hizmet konusunda çok iyi gelmedi bize organizasyonda ekstre şeyler istiyorlar sürekli...
bu sebeple gold düğün salonları teras katı bugün tuttuk hem açıkhava hem kokteyl şeklinde 650 kişilik bir mekan tavsiye ederim dans dersleri bile veriorlar bakalım nasıl olacak göreceğiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?