Bursa'da Düğün Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonbaharın sonunda benimde düğünüm var.Ve yer konusunda bir çok yer araştırdım... Fakat uygun bir yer bulamadım Hava durumu nedeni ile en uygun olarak Gold'u öneriyorlar. Gold'dan başka kapalı mekan alternatif önerileri olan arkadaşlar paylaşabilir misiniz? Özellikle otopark sorunu olmamalı. Gold'a bu hafta sonu gideceğim. Orkide'ye gittim ama tarzım değil...

Yolüstü için ise, yukarıdaki mesajları okuduktan sonra, müşter bilgilerini deşifre edebilen bir "kurum" henüz kurumsal olamamış... Bundan sonra saray gibi bir yer olsa da bir şey ifade etmiyor orası
-------------------------
Kapalı mekan için heybeli'yi öneririm. Heybelinin kapalı yeri çok. Özellikle büyük salonu kalabalık düğünleri için güzel tasarlanmış. Bir de merinos tarafında yeni açılan sanabel adında bir yer var. Oraya da git bak istersen.

Her neyse. Yalnız, Yolüstü için son paragrafta ettiğiniz konuda yanılmamanızı öneririm. Mesajları baştan itibaren bir kez daha ve dikkatli okuyun, kim kimi deşifre etmiş görün derim. Kır düğünlerinde Yolüstü'nün üstünlüğü ortaya çıkmaya başladı. Bakın olay trend magazin ile weekly dergisi Eylül sayısında yolüstüne tam tam 6 şar sayfa ayırmış. Kolay değil, iyi bir başarı bu..

Sana kolay gelsin. umarım gönlüne göre bir salon bulursun.

Merhaba arkadaşım benımde ekim 10 da düğünüm var nasıpsezemuszemus.bız organıze sanayide çalışkan düğün salonunda yağacağız düğünümüzü.çok şık bır yer gayette uygun bence gıt bır görüş.hatta özelden sana yardımcı olabılırım bızım adımızı verırsenız yardımcı olurlar.nettende çalışkan düğün salonu dıye yazarsan site açılıyor ınceleyebılırsın salonu.şimdiden mutluluklar.

Fomaradaki Çağrı Düğün Salonu'na baktın mı? Orasıda çok büyük ve çok güzel bir yer

ayy bende bayıldım ne güzel bir yermiş orası öyle çok hoşşş

arkadaşlar benimde dilara düğün salonun da olmuştu 2 katlı süper bi yer garajın orda osmangazi tıp merkezinin yanında titanic te çok güzel allah kısmet ederse oğluşumun sünnet düğününü orda yapıcaz tabii 8 sene sonra.

cnm evt yıldırım dugun salonu gercekten cok guzel bızım evın yanında.bıde sukay park var kuzenımın orda oldu gercekten cok guzel hemde fıyatı cok uygun 3.250 havai fısek gosterısı flnda var.salla gezdırıyolar gercektn cok guzel bı bakın derım. adanın ortasında oluyo dugun.adanın etrafında salla gezdırıyolar.acık hava hem büyuk

slm airhostess bende bursalıyım bu gece üye oldum siteye .. bizim kendimize ait çok hoş bir kır düğünü mekanımız var. 15 yıllık organizasyoncuyum bu yıl çok hoş düğünler yaptık bu mekanda. mekanın ismi NAZENDE KIR DÜĞÜNLERİ. kimlik mağazası arkasında. eğer gelip görme şansın varsa sana yardımcı olurum. mekan çok büyük kapalı alanı 400 açık alan olarak da 1500-2000 kişi alıyor çokda hoş bir mekan . ama yinede karar sizin..

ilginiz için çok teşekkur ederm ancak benim aradığım yer nikahtan sonra eğlenebileceğim hoş güzel bi yer..düğün tarihim tam olarak belli değil ancak mayısta olma ihtimali yüksek eğer yaz olursa dışarda havuz başı gibi bir organizasyon istiyorum ancak nikahtan sonra belli kişilerle gitmeyi düşünüyorum çok kalabalık olmayacak bu konuda fikir ve öneriniz olursa çok sewinirim...

şuan tam bir sayı wermem çok zor ancak max 150 olur sanırım aslında kokteyl tarzı birşey düşlüyorum fiyatlar konusunda da yardımcı olursanız çok sewirim..

ewt pastalı meşrubatlı daha iyi olacaktır sanırım ancak daha böle parti havasında olsun istiyorum yanii nikah olacağı için nikahtan sonra arkadaşlarımızla ve gençlerle ws eğleneceğimiz bir yer.. offf çok kararsızım belki de nikahtan wazgeçip normal bir düğün olmalı çok kararsızım lütfen bana yardımcı oluuuuuunnnnnnnnn

sizce nikah mı düğün mü arkadaşlar çok kararsızım lütfen yardımcı olun nişanlım nikah istiyo düğünü harcayacağımız parayla yurtdışı balayı yapalım falan diyor ama benimde gönlüm düğünden yana offfffff ne yapmalıyımmmmmm

yurtdışına herzaman çıkarsınız ama düğün birkere oluyor..bu mantığında ben hiç anlamıyorum...bu bi bayan için özellikle nekadar önemli ..düğün yaparım gerekirse tatile çıkmam yaniii....ayrıca o gece nekadar özel nekadar farklı..tatilin nesi özel allahaşkına..kaçmıyor ya..nikahlada 5 dk at imzayı çık ne anlamı var..gelinlik giyip hazırlanmaya bile değmez:)
ben öyle düşünüyorum..ben düğünümde o gelinlikle daha çok vakit geçirmek bile istemiştim:)düğün çok güzel oluyor

Son düzenleme:
ben düğün mekanı olarak aslanlar clubu tavsiye ederim.mükemmel bir yer...mükemmel bir hizmet ve organizasyon....rüya gibi bir düğün yaşadım allah herkeze nasibetsin.....
ve hala arkadaşlaım komşularım bir düğün lafı açıldığında senin düğünün çok başkaydı der....
bi araştır istersen.havuz başı tabi...

off ewt bende aynı fikirdeyim kesinlikle düğün olmalı ama gelde bunu anlat bütün erkekler mi böylee yaa düğünü biraz gereksiz görüyorlar..buarada aslanlar clube baktım netten we hoş biyere benziyor bi mahsuru yoksa fiyat olarak kaça maal oldu öğrenebilir mym??

....

.....

Son düzenleme:
Benim düğünümde temmuzda olacak,kır düğünü istiyoruz ama yemeksiz ve fiyat olarak uygun olsun istiyoruz.Böyle bir yer bulabilir miyiz bilmiyorum.

Ya gecen burda bir arkadas resim eklemisti (bu topicde degil) arkadas da bursali. Mekan neresi diye sordum. Bosch Evi dedi... Cok güzel bir yer bence tam dügünlük ama ne yazik ki sadece Bosch calisanlari faydalana biliyormus oradan. Dügün filan yapiyorlar mi bilmiyorum... Ama tam dügünlük bir yer hem yesil icinde hemde havuz basi. Ben cok üzüldüm cünkü benim bosch´da calisan bir tanidigim ne yazik ki yok.

Belki size fikir olur arkadaslar.

29-30 Temmuz 2010 da kısmetse düğünümüz olacak birçok yerden fiyat aldık sonra sukayparkı tuttuk ancak geçen hafta sonu vazgeçtik çünkü çocuklu aileler için biraz riskli olabilirdi ada şeklinde etrafı suyla kaplı bir yer olduğu için ama güzel bi mekan yalnız devlet işletmesinde olduğu için hizmet konusunda çok iyi gelmedi bize organizasyonda ekstre şeyler istiyorlar sürekli...

bu sebeple gold düğün salonları teras katı bugün tuttuk hem açıkhava hem kokteyl şeklinde 650 kişilik bir mekan tavsiye ederim dans dersleri bile veriorlar bakalım nasıl olacak göreceğiz :)))

Bizim düğünümüzde aynı salonda bir gün sonra opuyorumnanaktan
Size ne fiyat verdiler?Nasıl anlaştınız acaba?

arkadaşlar nazende kır düğünleri mekanında bu yaz kır nikahları yapılıyor. çok şık etek giydirilmiş beyaz sandalyeler sinema düzeni şeklinde oturma düzeni,kırmızı halı ve iki yanında çiçeklerle hazırlanmış gelin yolu,çok şık bir platform üzerinde yine varak çok güzel nikah masası ve sandalyeleri,bunun üzerinde ise kır çiçekleri ile dekore edilmiş çok güzel bir otağ var bunun yanı sıra mini bir kokteyl de hazırlıyolar.adı mini kokteylin. çerez cips kuru pasta ve limonlu havuç ve salatalık var . kokteyl masalrı çok güzel düzenlenmiş ve üzerinde kır çiçekleri var (bahçe girişine çok özel nikah kapı girişi de tasarlanıyor.) ayrıcada 200 kişilik nikah şekeri de ücretsiz. nikaç şekerinde renk seçeneğide size özel. ilk dans müziği de ayrıca ve 2 saat boyuncada kokteyl müziği yapılıyo. tüm bu aktivitelerin toplam fiyatı 1750 tl. gerçekten düğün yapmayanlar için muhteşem bir fırsat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…