- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.841
cimcimeeeeee hoşgeldiiinnnn hakkaten bende srcm jale hanımın muaene ücretni?leadangel cnm ya sen arefeden bi gün önceki pazarı demiyorsundur inşesimin memleketi usak ve bayramda orya gdcğz erken gitme ihtimalimiz var umarım erken gitmeyz.. ayfercm inş seninkine gelcğm elifangelll bak hissetmyrm diye yazmıstn dün meleğin seni hemen duyduuuuuu:)bir ömür boyu berabersnz insallah
aaaaaa kız gecedenmi haşlıyrsn tugkanımın mamalarını:)valla gamzecm arıyor emziğini hemen su içiriyorum bağıra bağıra ninni parmak oyunu söylüyorum bir taraftanda sallıyorum uyuyor zaten emzik en cok uyurken birde dısarda lazım oluyrdu işte dısarda ne halt etcm bilmiyrm:18:ee kzlar ne cabuk gecti zaman daha dün gibi burdan okurdum ha doğurdnz ha doğuracaktnz.....ee neler ypcksnz doğum günlernde?yok güzelim bence 2 yas falan hikaye ya.cocuğun yapısına göre de değişiyor ama tabi ilk zamnlar zordu ya ömer 6 ay benim göğsümde yasadı ağzıma lokma bile koyamıyrdm ilk hastalıklar asılar vs...e simdide mutfak masasından bardakları alıp hızlı hızlı bir kacısı varkiii...banyo kapısını eğer acık unuttuysam eyvah bayılıyor oraya girmeye karanlıkta bile korkmuyor aynı anda tüm banyo dolabıslm canlarım nasılsınız
uyuz cimcimmmgelmene çok sevidim cnm benim :13:
nilimsi gece gece güldürdün beni tğkana yumurta haşlıyordum kahvaltılık bir okudumyazını uçtum mutfağa allahtan suları varmış benimde bişeyler yakma konusunda vukatım çoktur
sizin emzikten atatuğda kullanıyor git cicmcimeden iste dicektim sana uyku ağır bastırdı inş. vesile olurda bırakır bende oyaya bıraktıralım diyorum ama kurtarıcımız diyor çoktas haklı susuturucu emzikler
elifim angelım çok erken için ama belkicnm hissetmen de bebeğindir bellide olmaz
vallh kızlar 2 yaşında dertleri bitiyor deniyor bakalım sizler yaklaştınız bende geriden geriden yetişiyorum allahım bugünümüzü aratmasın hatunlar ya vallhi bebkken dertleri çoktu öyle demeyin ayyy uyku asıl ozman gazı tuzu emme derdi aşıları yatalım kalkalım bu hallerine dua edelim ben kesinlikle büyümüş hallerini tercih ederim vallh
bu arada ben ardanın bebekliğini özlüyorum.
şuandada benim küçük bebeğim o ama
hani şöyle 3 aylık halleri ne güzeldi.
uyuyordu uyanıyordu yine uyuyordu yine uynaıyordu.
çok mu gaddar oldum bilmiyorum ama ben ohallerini özlüyorum
büyüdükçe dertleri büyüyor. ardanın özelikle,
sabahalrıda eşimin arkasından ağlıyor.
1 saat susturcam diye akla karayı seçiyorum.
nilimsi ledangel sabah okuduya o yüzden yumurta ya bakmış suyu bittimi diye
yani akşamdan değil canım
slm canlarım nasılsınız
uyuz cimcimmmgelmene çok sevidim cnm benim :13:
nilimsi gece gece güldürdün beni tğkana yumurta haşlıyordum kahvaltılık bir okudumyazını uçtum mutfağa allahtan suları varmış benimde bişeyler yakma konusunda vukatım çoktur
sizin emzikten atatuğda kullanıyor git cicmcimeden iste dicektim sana uyku ağır bastırdı inş. vesile olurda bırakır bende oyaya bıraktıralım diyorum ama kurtarıcımız diyor çoktas haklı susuturucu emzikler
elifim angelım çok erken için ama belkicnm hissetmen de bebeğindir bellide olmaz
vallh kızlar 2 yaşında dertleri bitiyor deniyor bakalım sizler yaklaştınız bende geriden geriden yetişiyorum allahım bugünümüzü aratmasın hatunlar ya vallhi bebkken dertleri çoktu öyle demeyin ayyy uyku asıl ozman gazı tuzu emme derdi aşıları yatalım kalkalım bu hallerine dua edelim ben kesinlikle büyümüş hallerini tercih ederim vallh
cimcimeeeeee hoşgeldiiinnnn hakkaten bende srcm jale hanımın muaene ücretni?leadangel cnm ya sen arefeden bi gün önceki pazarı demiyorsundur inşesimin memleketi usak ve bayramda orya gdcğz erken gitme ihtimalimiz var umarım erken gitmeyz.. ayfercm inş seninkine gelcğm elifangelll bak hissetmyrm diye yazmıstn dün meleğin seni hemen duyduuuuuu:)bir ömür boyu berabersnz insallah
nilimsi inşallah canım bir aksilik olmazda gelirsiniz.
bende çıkıcam gezmelere ardanın uyucağı tuttu.uyansın diye bekliyorum.
ledangel inşallah seninkinede gelriim canım
pazar olamsı avantaj eşim evde,fakat arefe öncesi olduğu içinde yoğunluk olabilir bizde.
inşallah gelirim canım.
annemlerde çıktılar biraz önce yola.telde konuştum şimdi.
ve sonra hüngür hüngür.
gelde sigara içme nasıl içmessin ya vallah bende bu aralar b.... çıkarttım çok içiyorum.
ama antikamıda anlıyorum,sigara içen biri olarak,bırakmak çok zor.
Günaydın kızlar =))
Ziya beyle konuştum dün akşam, perşembe izinliyim cuma gel yapalım testlerini dedi. Yarın gideceğim hastaneye. Dün gece sabah 6 ya kadar hiç uyumadım, hep istifra ettim. Ne oldu anlamadım, hiç bu kadar çok gece bulantısı olmamıştı. :26:
Neyse, artık bir sağa bir sola dönerken birden KARNIMDA BİR KIPIRTI HİSSETTİM.
Hemen saate baktım. 05:29 du. Sanki karnıma bir kelebek 5 - 6 kere kanat vurdu ve gitti gibi garip bir his.
Tabi ben heyecandan ay ay ayyy demeye başladım. Bebeğimi ilk defa hissettim. Çok mutlu oldum. Rabbim herkese nasip etsin. Sabah eşim giderken uyandım ve söyledim. Nasıl sevindi canım anlatamam. Ben sizin ikinizide yerim diyo. Sabah sabah güldürdü beni delüü =)))
CİMCİMEm hoş geldin canım benim. Çok sevindim geri gelmene...
gerçekten çok güzel bir duygu,ben 2. kez tattığım halde hala çok heyecanlanıyorum,bu arada kaç haftalıktın canım sen?
26 haftalık oldum oyacım.38 de alacak dr yani 12 haftam var.sen tel.yazar mısın özelden banafıstık arkdşlarım teşekkür ederim valla en çok ben sevindim
kaderim cnm Allah kavuştursun
nilimsi gelseydin bende vrdı emzik 4 tane birini verirdikcnm aventin suluğunun silikonu tek satılmıyor sadece uç kısmıyla satılıyor bende kaybettim bulamadım mecburen yedek ucuyla aldım...
elifangel cnm o bebeiinin kıpırdaması bence de hisseder annesi
naz sen kaç hftalık oldun cnm ??
26 haftalık oldum oyacım.38 de alacak dr yani 12 haftam var.sen tel.yazar mısın özelden bana