Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

slm canlarım nasılsınız
uyuz cimcimmm gelmene çok sevidim cnm benim :13:

nilimsi gece gece güldürdün beni tğkana yumurta haşlıyordum kahvaltılık bir okudumyazını uçtum mutfağa allahtan suları varmış benimde bişeyler yakma konusunda vukatım çoktur

sizin emzikten atatuğda kullanıyor git cicmcimeden iste dicektim sana uyku ağır bastırdı inş. vesile olurda bırakır bende oyaya bıraktıralım diyorum ama kurtarıcımız diyor çoktas haklı susuturucu emzikler

elifim angelım çok erken için ama belkicnm hissetmen de bebeğindir bellide olmaz

vallh kızlar 2 yaşında dertleri bitiyor deniyor bakalım sizler yaklaştınız bende geriden geriden yetişiyorum allahım bugünümüzü aratmasın hatunlar ya vallhi bebkken dertleri çoktu öyle demeyin ayyy uyku asıl ozman gazı tuzu emme derdi aşıları yatalım kalkalım bu hallerine dua edelim ben kesinlikle büyümüş hallerini tercih ederim vallh

cimcimeeeeee hoşgeldiiinnnn hakkaten bende srcm jale hanımın muaene ücretni?leadangel cnm ya sen arefeden bi gün önceki pazarı demiyorsundur inşesimin memleketi usak ve bayramda orya gdcğz erken gitme ihtimalimiz var umarım erken gitmeyz..ayfercm inş seninkine gelcğm elifangelll bak hissetmyrm diye yazmıstn dün meleğin seni hemen duyduuuuuu:)bir ömür boyu berabersnz insallah

arifeden bigün evvelki pazar cnm bayram üzeri çok ama en uygun ozmandı
olsun cnm benim kısmet inş. gitmessiniz ama

aaaaaa kız gecedenmi haşlıyrsn tugkanımın mamalarını:)valla gamzecm arıyor emziğini hemen su içiriyorum bağıra bağıra ninni parmak oyunu söylüyorum bir taraftanda sallıyorum uyuyor zaten emzik en cok uyurken birde dısarda lazım oluyrdu işte dısarda ne halt etcm bilmiyrm:18:ee kzlar ne cabuk gecti zaman daha dün gibi burdan okurdum ha doğurdnz ha doğuracaktnz.....ee neler ypcksnz doğum günlernde?yok güzelim bence 2 yas falan hikaye ya.cocuğun yapısına göre de değişiyor ama tabi ilk zamnlar zordu ya ömer 6 ay benim göğsümde yasadı ağzıma lokma bile koyamıyrdm ilk hastalıklar asılar vs...e simdide mutfak masasından bardakları alıp hızlı hızlı bir kacısı varkiii...banyo kapısını eğer acık unuttuysam eyvah bayılıyor oraya girmeye karanlıkta bile korkmuyor aynı anda tüm banyo dolabı içleri yere tabi benim geldiğimi anladığında bir kacısı cığlık ata ata gülmesi varkiii cok seker..ama en güzeliii tekerlemeler parmak oyunları oynuyrz kendiside yapıyr cok hosuna gidiyor gecen gün ikea ya gttk arkadaslarla nasıl oynadı mutlu oldu anlatamam gözlerm doldu ya ömeri ilk eve sokusum geldi aklıma dualarla soktum meleğimi tüm evin odalarını gezdiridim tek tek arkamdakiler bana manyak diye bakıyorlardı
büyüdü kuzucuklar işte artık dalgınlığa hiç gelmiyor her dönmein zorluğu var ve cok sükür artık yabaniliğinide atıyor gibi

nilimsi inşallah canım bir aksilik olmazda gelirsiniz.
bende çıkıcam gezmelere ardanın uyucağı tuttu.uyansın diye bekliyorum.
ledangel inşallah seninkinede gelriim canım
pazar olamsı avantaj eşim evde,fakat arefe öncesi olduğu içinde yoğunluk olabilir bizde.
inşallah gelirim canım.
annemlerde çıktılar biraz önce yola.telde konuştum şimdi.
ve sonra hüngür hüngür.
gelde sigara içme nasıl içmessin ya vallah bende bu aralar b.... çıkarttım çok içiyorum.
ama antikamıda anlıyorum,sigara içen biri olarak,bırakmak çok zor.

bu arada ben ardanın bebekliğini özlüyorum.
şuandada benim küçük bebeğim o ama
hani şöyle 3 aylık halleri ne güzeldi.
uyuyordu uyanıyordu yine uyuyordu yine uynaıyordu.
çok mu gaddar oldum bilmiyorum ama ben ohallerini özlüyorum
büyüdükçe dertleri büyüyor. ardanın özelikle,
sabahalrıda eşimin arkasından ağlıyor.
1 saat susturcam diye akla karayı seçiyorum.

nilimsi ledangel sabah okuduya o yüzden yumurta ya bakmış suyu bittimi diye
yani akşamdan değil canım

napcn be ayferm anca kafam basıyorrrr:)valla bende içiyorum ama bırakcm ins benimki dudak türyakiliği ya annem sürekli beddua ediyor zaten sigara içtiğim için e tabi cok haklı bakın kuzucujkar koalymı büyüyor ...annenin içi yanıyor haklı olarak

Canım, gazın dönmesi ya da sıkıştırmasına hiç benzemiyordu. Hani bazen kaslarım falan seğiriyor ama onun gibi de değildi.
Sanki böyle kelebek kanat çırptı da o da benim derime çarptı. Hiç öyle bir şey hissetmemiştim o yüzden çok heyecanlandım, bebeğe yordum ama bilemem tabi tam olarak =))

İnşallah canım benim. İnşallah

Allah kavuştursun kaderim..

Sağsağlim gidip gelirler hemen merak etme. Herkesin kendi annesi işte, hep görmek istiyor.
100 yaşında da olsak durum hiç değişmeyecek galiba

fıstık arkdşlarım teşekkür ederim valla en çok ben sevindim
kaderim cnm Allah kavuştursun

nilimsi gelseydin bende vrdı emzik 4 tane birini verirdik cnm aventin suluğunun silikonu tek satılmıyor sadece uç kısmıyla satılıyor bende kaybettim bulamadım mecburen yedek ucuyla aldım...ben şu aşamada emzği bıraktırayı kesinlkle düşünmüyorum çünkü zaten çok zor bir dönemdeler 6ay daha emsin bakalım.sanıldığının aksine 3 yaşına kadar da ağız içi bir deformasyona yol açmıyor diş çene bozukluğu genetiktir %80...yani ailede çapraşık diş varsa emzik kullanmasanız da %80 diş çene çarpıklığı olur...onun için sıkıntı yok şimdilik bizde...olursa da ortodontistimiz hazır

elifangel cnm o bebeiinin kıpırdaması bence de hisseder annesi
naz sen kaç hftalık oldun cnm ??

Son düzenleme:
26 haftalık oldum oyacım.38 de alacak dr yani 12 haftam var.sen tel.yazar mısın özelden bana

slm hanımlar vallh amma kaynatmışsınız he bende diş hastanesine gittim eşimin arkadaşı dr ilaç vermişti 1 hafta kullan gel die gittim ama geçmemiş yine 1 kutu antibiyotik aldım geldim salı sanırım biticek gidicem yine
nilimsi doğru anlamışsın cnm yumurtasını akşamdan haşlıyorum asla sbh beklemiyor benimki uyanınca 10 dk kahvaltıyı hazır ediyoruz biz yumurta kaynamasını beklemiyor mam mam peşimden dolanıyor
emzik bıraktırmak zor vallh ben düşünmüyo değilim birde 11 . ayna girdiğinden beri daha bir düşkün oldu yaptık işi vallhi

şimdikte az evimi toparlıyyaım heryer dandini bıraktım gittim di
saat 6 gibide babamıza gidicez işyerine sürpriz yapıcaz hava süpermiş dedim kuzumda bir hava alsın kaç günlerdir evde artık yemek yeriz öyle geliriz evimize öpüldünüz

kızlar jale hnmın muayne ücreti:120 tl. ve hala çok yoğun biz çıkarken dışarı da bekleyenler dövecek sandım bizi biraz fazla kaçırdık muhabbeti ama 2 kişi girdik

doğum günümüze gelenler bilir 25yıllık cnm bir arkadaşım var nilayım atatuğdn 1 ay büyük bir oğlu var görseniz kardeş olsalar o kadar benzerler atatuğla ve cnm arkdaşım 2. HAMİLE...şoktayız 3 gündür...sevinç korku herşey var bizde bu aralar ama doğurmasın da hiiç bir sakınca yokmuş jale hnm öyle dedi

ahhh kaderim ne sen sor ne ben söyliyeyim cnm neler yaptığımı evimde tadilat var 5 gündür evime hasretim arkdaşımd kaldım hem moral için ev toz duman alt kata su kaçırıyormuş mutfak salon duvarı kırıldı perişanım...

sağolun kızlar allah kavuştur bizi inşallah,
naz az kalımış seninde,ne çabuk geçti zaman böyle,
nilimsi demek ben yanlış anlamışım canım,sen doğrusun,
ledangel akşamdan haşlıyormuş yumurtayı,
ben de bu kafayla anca böyle anlıyorum işte.

cimcime ayy bu havalarda bide allah yardımcın olsun canım,
bizdede olmuştu.eltim bana çıkıp sizin evden bizim eve su geliyor
tavanlar su dolu dedi.şok oldum
bende hiç belirti yoktu çünkü,
bir indim eltime yerler leğen dolu.nasıl akıyordu tavandan,
bizim eve çıktık parkelerde hiç kabarma yok anlamadık nerden akıyor su diye
sonra buskiden geldiler,özel cihazlrla baktılar.benim salona banyoya gelince cihaz uyardı.
meğerse banyodaki boru patlamış.ordan salonmua birikmiş ordanda eltimin evine,
bütün heryerim kırılmıştı..ayy ne sinir bozucu..

evet cnm çoook sinir bozucu aynen bizim de öyle bizde hiç belirti yoktu neyse bi badana kaldı o da haftaya sıva yapıldı bekliyoruz kurusun diye

selam hanım hanımcıklar....
hepinize çok teşekkür ederim.
nazcım bende aynı düşüncedeyim kendime bi kural koydum iki gündür çok çok aranmadıkça içmiyorum. ve günde 4-5 tane şu an içtiğim bu günse daha bi tane. bırakıcam inş. doğurusu bende bıktım bu meretten ama eşimde içtiği için beni baya zorluyor. kokusunu duyuyorum çünkü.
cimcimem emzik konusunda hemfikiriz canım en azından susturucu görevi görüyor :))))
ilknur sorma canım nasıl korktum anlatamam o gece.
nilimsi valla o halleri çok şeker bide bişey dikkatimi çekti devrim kuklaları çok seviyor tv de falan çok ilgisini çekiyor. şimdi ona bi tane el kuklası yapıcam. yapınca resmini koyarım isteyenlere yapımını anlatırım kızlar. ama fırsat bulamıyorum çarşıyo çıkıp bir kaç kumaş vs. almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…