- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.821
nilimsi cnm senide görmek ne güsel başka toipklere bakıp bakıp kaçıyorsun gözümden kaçmadı vallhi cimcimem inş. hafta sonuna gelir aramızaantkcm gecmiş olsun güzelim ben anlıyrm simdi neden senin devrimi doğuracağın gün hastahanede elinde serumla dolaşmanı:)bıkmıssın haklı olarak inş bu son olur kaderm arda naasıl düzeldi mi gamze tuğkan nasıl ya özledm onu cimicime ne zaman gelecek ya
cimcime farkli bir sebepten banlandi ! size ozel mesajla paylastim.... ve sanirim hakliyim ...
slm kızlar ayyy nasıl özlemişim nasıl özlemişim sizi anlatamam ara ara misafir olarak girip yazdıklarınızı okudum ayyy ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum hepinizi çok çok öptüm
özledim hepinizi hemen meleğe kaçtık bi gün valla baktım olacağı yok demokraside çareler tükenmiyor di mi ama
jale hnmın hepinize tek tek selamı var arkadaşlar bugün acıbademdeydim veeeee 1 saat oturduk muhabbet ettik....ocakta bir arkadaşımızın bebeişinin d. günü varmış kimindi melekcm sen tanıyormuşsun ??? bizim evde yapalım organize olalım da diyor...
nasıl mutlu acıbademde anlatamam kızlar bir görün o eski neşesini geri kazanmış çok mutlu oldum onu öyle görünce....
slm kızlar ayyy nasıl özlemişim nasıl özlemişim sizi anlatamam ara ara misafir olarak girip yazdıklarınızı okudum ayyy ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum hepinizi çok çok öptüm
özledim hepinizi hemen meleğe kaçtık bi gün valla baktım olacağı yok demokraside çareler tükenmiyor di mi ama
jale hnmın hepinize tek tek selamı var arkadaşlar bugün acıbademdeydim veeeee 1 saat oturduk muhabbet ettik....ocakta bir arkadaşımızın bebeişinin d. günü varmış kimindi melekcm sen tanıyormuşsun ??? bizim evde yapalım organize olalım da diyor...
nasıl mutlu acıbademde anlatamam kızlar bir görün o eski neşesini geri kazanmış çok mutlu oldum onu öyle görünce....
antikacım çok geçmiş olsun canım,akıl vermek bana düşmez ama zaten sık sık rahatsızlanıyorsun şu sigara illetinden bari vazgeç artık,mutlaka birşeyleri tetikliyordur.