Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

nilimsi cnm senide görmek ne güsel başka toipklere bakıp bakıp kaçıyorsun gözümden kaçmadı vallhi cimcimem inş. hafta sonuna gelir aramıza
ömercik yürümeye başlayınca sana vakit kalmadı galiba cnm benimkide ilk kez bugün 3 adım attı şaşırdık kaldık inş. devamıda gelir
biriki adımı geçmemişti hiç ayakta duruyordu yada sadece adım atmadan oturuyordu tembelim benim
tuğkan iyi allaha şükür hasta değiliz ama bayramdan korkuyorum yine köye gidicez yine hava değişimi ve düğünümüz var amca oğlunun gerçi bizimki gibi telaşlı olmaz anneanesine emanet tuğkan busefer geçen sefer malesef her işe annem koşturduğundan yavrum elden ele olmuştu
bizde sizi özledik ve allahım izin veririse tuğkanın d.gününü arifeden bigün evvel kutluycaz pazar günü ömercikle senide bekliyoruz

bu arada çalışan annelerinde bahanesi yok pazar olduğundan fazla kalabalık değil bizbize olucaz allahım izin veririse herkesi bekliyorum

antika geçmiş olsun canım
babanada geçmiş olsun.
nilimsi sen nerelerdsin kız..
arda iyi canım bugün dahada iyi,
bu arada bizim doğum günümüz haftaya çarşamba gibi olacak.
haafta içi deyip bahane bulmayın.
nilimsi sende işini ona göre hazırla.
hiç bir bahane kabul etmiyorum.
bu sefer karamuğuda bekliyorum,evlerimiz yakın
çalışıyorum gelemem dersen,öğle yemeğinde nasıl olsa izin kullanıyorsunuz
o ara bana kaçarsın.naasıl olsa çok yakınız..
ve diğer jimer grubu bekliyorum.

kızlar buradayım yahu:)gamze cnm diğer topiklere bakıyrm esi ve esinin aliesi doğum la ilgili topiklere bakıyrm ama burayada sürekli gelyorum cnmmmm :)aynen öyle ömer yürümeye basladı cokda vaktm yok bir görsenz halmizi ben toplarım ömer efendi dağıtır artık pes ettm valla bazen cat kapı biri gelecek diye ödüm kopuyor tamam cocuklu bayanım ama inanın ev alıp basını gdyr minikken anakucağından bana bakardı:)aman iyi olsunlarda...

bugn ömerin emziklerini kaynatayım dedim 2 tane emziği vardı dönüşümlü kullanıyrdm tabi benim kafam dumanlı sen aç altını ocağın git Allahtan esim fark etti artık tencerede su kalmamıs emziklerinde tutma bölümleri erimiş iğrenc bir plastik kokusu eyvah dedim napcm gece uyurken(ömer 3 günlükken aldı emziği ve 6 aydan beri sadece uyurken veryrm bide dısardayken ona rağmen baya emzik manyağı oldu kusum)emzik olarak avent kullanıyrm nerden bulayım bu saatte emzk dedim cokda istiyordum bırakmasını hadi bakalım dedim simdi sorunsuz uyudu biraz biberonuyla oynadı sızdı evde dikkatini baska yöne cekebilirimde dısarda ne ypcm bilmiyrm ama kararlı olmak gerek elveda emzik:)

kızlar birsey soracağım gecenlerde ömerciğimin suluğunu kaynattm(bu sefer yakmadım:)emzik yakan tek anne beniimdir:)hani biberonlarda da var ya bu alıştırma bardağnda böyle silikon daire seklinde birsey var(adını bilmiyrm kusura bakmayıınnn)işte onu kaybettm nereye koydum bulamıyrm zaten ömer aldıysa da artıııkk hiç bulamam onu takmadan da olmuyr su cok hızlı geliyor onlar satılıyrmdr ya nedir onun adı kızcelerimmm:)

nilimsiii :)))))amannn boş ver be güzelim topluyoz topluyozda ereye kadar. bırak dağınık kalsın adını bilmiyorum valla canım ayrıca Devrim onu hiç kullanmadı kaç kere denedik istemiyo ya bardak ya biberon. bu arada dağınıklık konusunda ben biraz rahatım benim temizlik manyağı oğlum dağınıklığa tahammül edemiyo ve kendi topluyo yada bakıyo bi yere sokamıyo hoppp balkona :)))) ayyy nazar değmesin inş. babasına değilde bana çeker bu yönüde arkasında dolaşmak zorunda kalmam ilerde.
kaderim ve leadangel inş. gelicem kızlar yani sağ olursam :))) şaka tabi.
nilimsi sorma valla canım kaç yıl oldu artık saymıyorum bile o kadar bıktımki hastahanelerden sürekli yinelemesinden Allah biliyo ya çaresi yok budur deseler ona bile razıyım. ama oda yok her seferinde farklı bir teşhis farklı bir yöntem tam tamam diyoruz başka bi şekilde hortluyo.kaç doktor denedik proflara yedirdiğimizin haddi hesabı yok ama çözümde yok çözümü geçtim tam teşhis bile yok.napim bunada şükür Allah'ın sevgili kuluyum demekki dert verip duruyo :)))

slm kızlar ayyy nasıl özlemişim nasıl özlemişim sizi anlatamam ara ara misafir olarak girip yazdıklarınızı okudum ayyy ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum hepinizi çok çok öptüm

özledim hepinizi hemen meleğe kaçtık bi gün valla baktım olacağı yok demokraside çareler tükenmiyor di mi ama

jale hnmın hepinize tek tek selamı var arkadaşlar bugün acıbademdeydim veeeee 1 saat oturduk muhabbet ettik....ocakta bir arkadaşımızın bebeişinin d. günü varmış kimindi melekcm sen tanıyormuşsun ??? bizim evde yapalım organize olalım da diyor...

nasıl mutlu acıbademde anlatamam kızlar bir görün o eski neşesini geri kazanmış çok mutlu oldum onu öyle görünce....

Son düzenleme:
cimcime farkli bir sebepten banlandi ! size ozel mesajla paylastim.... ve sanirim hakliyim ...

değinmeden geçemiyeceğm kızlar yaşadığımız kötü tecrübeler yüzünden kimsenin aklında soru işareti kalsın istemiyorum BANLANMA sebebim gizli saklı bişey değil sadece kurum ve kişi kötüleme yüzünden

umrarım bana gösterilen bu hasssasiyet herkese gösterilir diye umuyorum...

nilimsi dikkat et canım allah korusun.
bende çok unuturum,ara ara bakmak hiç aklıma gelmez.
nasıl olsa daha suyu vardır derim,bu yemek olur başka bişey olur.
aslında sürekli kontrol etmek lazım..
ev dağıtmaya gelince ardanın bir eşide ömer o halde.
yanlız biizmki öyle böyle değil
beşiğinin çekmecesini tek tek ne varsa havaya atıyor nereye gelirse fırlatıyor.
sonra çekmece boşalınca içine oturup bir güzel kuruluyorr.
abisinin gizli kitap dolabı vardı.
onu keşfetti.hepsini çıkarıp dağıtıyor.

cimcimem hoşgeldin canım..
neler yaptın anlat bakalım.
bu arada jale hanım sanırım eskisi kadar yoğun değil.
ardanın doğum gününe geleceğim diye söz vermişti bana ama cumartesi diye konuşmuştuk.
şimdi çarşamba diyorum umarım yoğun olmaz o gün de gelir,yada aniden biri çıkıp doğurmazsa

hoşgeldinnnnn
nihayet be güzelim. bi daha kimseyi kötüleme emi
çok sevindim yaaa Jale Hanım'ın eski haline dönmesine.çok yoğun olmayacağını söylemişti zaten burda ohh oh iyi bundan sonra rahat rahat olucak muayeneler. gerçekten Jimerde son zamanda iki kelimeye fırsatı yoktu. valla bende kontrole yanlız gitmeyi düşünüyorum herifle oldumu mecbur biraz daha resmi oluyo
bu arada ben daha yeni yatıcam benim sıpa gene azıttı bu gece bızıklanıp duruyo gündüzde hiç uyumadı sanırım çıkan azı dişleri yüzünden ayyy bi çıksalarda çocuklarda rahatsa bizde dicem ama daha yaş 1 üç yaşına kadar dertleri çok dişi bitse aşı o bitse tuvalet yaaa kızlar biz bi hafta sonu bunları heriflere bırakıp bi uyku partisi verelim ne dersiniz

antikacım sanada çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin acaba tansiyonun mu düşüyor neden kaynaklanıyor bu bayılmalar ki
uykusuzluk okula gidince biticek emin ol benimkide yeni uyudu yarım saat oldu kafayı yedirtiyor bana çok uslu ama uykusuz ve peşimden ayrılmayan bi kızım var allah sağlık versinde napalım bakmak büyütmek çok zor çoook

antikacım geçmiş olsun canım.bacağımı hissetmedim yazmışsın ya ürperdim inan.tekrarlamaz inşallah.çok geçmiş olsun.

tatlım hoşgeldin aramıza,özlettin kendini...geçen gün biz de mesajlaştık jale hanımla.Ben de burada daha mutlu olduğuna inanıyorum,inşallah hayırlısı olur onun için.

antikacım çok geçmiş olsun canım,akıl vermek bana düşmez ama zaten sık sık rahatsızlanıyorsun şu sigara illetinden bari vazgeç artık,mutlaka birşeyleri tetikliyordur.

Günaydın kızlar =))

Ziya beyle konuştum dün akşam, perşembe izinliyim cuma gel yapalım testlerini dedi. Yarın gideceğim hastaneye. Dün gece sabah 6 ya kadar hiç uyumadım, hep istifra ettim. Ne oldu anlamadım, hiç bu kadar çok gece bulantısı olmamıştı. :26:

Neyse, artık bir sağa bir sola dönerken birden KARNIMDA BİR KIPIRTI HİSSETTİM.
Hemen saate baktım. 05:29 du. Sanki karnıma bir kelebek 5 - 6 kere kanat vurdu ve gitti gibi garip bir his.
Tabi ben heyecandan ay ay ayyy demeye başladım. Bebeğimi ilk defa hissettim. Çok mutlu oldum. Rabbim herkese nasip etsin. Sabah eşim giderken uyandım ve söyledim. Nasıl sevindi canım anlatamam. Ben sizin ikinizide yerim diyo. Sabah sabah güldürdü beni delüü =)))

CİMCİMEm hoş geldin canım benim. Çok sevindim geri gelmene...

ANTİKA cm sana da çok geçmiş olsun... Hastalığın her türlüsü çok zor..

antikacım çok geçmiş olsun canım,akıl vermek bana düşmez ama zaten sık sık rahatsızlanıyorsun şu sigara illetinden bari vazgeç artık,mutlaka birşeyleri tetikliyordur.

Naz a katılıyorum, illa bir bağlantısı vardır, damarları falan çok etkiliyor..

hoşgeldin cnmmmm dört gözle bekledik gelişini bizde seni özledikk.....jale hanım jimerde mutsuzdu bizde konuştuk öyle dedi burda çok mutluymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…