- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.861
fıstık arkdşlarım teşekkür ederim valla en çok ben sevindim
kaderim cnm Allah kavuştursun
nilimsi gelseydin bende vrdı emzik 4 tane birini verirdikcnm aventin suluğunun silikonu tek satılmıyor sadece uç kısmıyla satılıyor bende kaybettim bulamadım mecburen yedek ucuyla aldım...ben şu aşamada emzği bıraktırayı kesinlkle düşünmüyorum çünkü zaten çok zor bir dönemdeler 6ay daha emsin bakalım.sanıldığının aksine 3 yaşına kadar da ağız içi bir deformasyona yol açmıyor diş çene bozukluğu genetiktir %80...yani ailede çapraşık diş varsa emzik kullanmasanız da %80 diş çene çarpıklığı olur...onun için sıkıntı yok şimdilik bizde...olursa da ortodontistimiz hazır
elifangel cnm o bebeiinin kıpırdaması bence de hisseder annesi
naz sen kaç hftalık oldun cnm ??
sahi okurken en çok ona heyecanlandım yazarken unttum. elifcim çok şeker yaaa 12 hafta ama artık ufak ufak olabilir yada çok hevesli olduğun içinde öle geliyor olabilir. ama inş. bebişin kıpırtılarıdır.
son larak naz az kalmış hadi bakalım uüzünü görmeye bak tam günü haber ver emi tam kadro ordayız :)))) beraber bekledik beraber karşılıycaz minik paşayı :)))
canim allah kolaylik versin cok yorma kendini kurabiye en sevdigim seydir durunun dogum gununede ismarlamak isterim kismet olursa
kızlar davet ne demek memnun olurum.Tarih için daha çokerken ama dr.5 şubattan sunra heran alabiliriz dedi.Ben de konuşacağım eğer dr için uygun olursa 8 şubat salı günü isteyeceğim.Anneciğimin doğum günü de o gün,sürpriz yapmak istiyorum...